Çok kararsız olduğumdan çok soru soruyorum ordan daha pratik olur diye demiştim.
Aklımda üç seçenek 5500,6500,9500.
5500 eski bir model ama denedim beğendim. Plakalarının uçları yuvarlak olmadığından bukle yapamam diye düşünüyorum. 6500 deneyemedim. Ama bukle konusunda daha iyi olabilceğini düşünüyorum. 9500 denedim. Düzleştirme açısından 5500 dan fark görmedim. Ama saçımı daha az yıpratır mı diye düşünüyorum. Düzleştiriciyle bukle yapabilcek miyim onuda bilmiyorum.Bukle yapamıycaksam 5500 alabilirim. Yıpranma açısından düşündüğümde 9500. Uygun fiyat ve bukle diye düşündüğümde 6500.
Çok karışık oldu farkındayım ama kafam bundan da karışık
saçların yıpranmış değilse ve canlı bi saça sahipsen, hergün düzleştirmem diyosan kısacası s 5500 al. ama çok yıpranmış kuru bi saça sahipsen s 2044 al.umarım kararında yardımcı olabilmişimdir.
Remington S6500 Sleek & Curl Saç Düzleştirici şimdiye kadar gördüğüm kullandığım en iyi ürün
saçlara maşadan daha doğal ve güzel bukleler yapıyo, düzleştiriyo harika bişey
iyi ki almışım
Bendede sleek & curl var . İlk aldığım zamanlar çok memnundum. Aslında hala memnunum. Duzlestirmesi buklesi mükemmel. Ama günlük kullanım için değilde özel günlerde kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Sacımda 1 yılda olan kırığı bu duzlestiricim sayesinde 2-3 ay gibi sürede saçlarımda oldu. Ve bende gidip kut bı sekilde kestirmek zorunda kaldım. Ve su saatten sonra özel günler harici bu duzlestiriciyi kullanacağımı sanmıyorum.
Canım saçların çok mu ince telli ? Ya da dereceyi çok mu yüksek kullandın ki ?
Anladım :) aah bu güzellik uğruna bigün kökten olucaz saçtan baştansaclarım cok ince telli değil ama cok kalında değil :) 180 yada 200 de yapıyodum. Ôzel günlerde ise 220 yapıyodum.
Anladım :) aah bu güzellik uğruna bigün kökten olucaz saçtan baştan
Ama konu sahibi arkadaş onuda açıklamış saçı kuvvetli olan arklar için diye , bide 170 180 derece ideal denmiş.
Birde ben remington'un shine terapisini araştırıyorum epeydir , yıpratmayıp besliyomuş.
Düşünürsen
zaten bi gün kel kalıcm dye korkuyorum canım :) ama güzelliktende gecemiyorum :) shine terapisini alıckken sleek & curl kalbimi caldı we onu aldım :) keske almadan önce onuda arastrsaydm :) yada kullanrken daha dikkat etseydim .d neyse zaten özel günler harici temmuz sonuna kadar saçlarıma düzlestrci sürmem :) bakıma başladım hem daha iyi sonuç alırm byle :)
Bendede sleek & curl var . İlk aldığım zamanlar çok memnundum. Aslında hala memnunum. Duzlestirmesi buklesi mükemmel. Ama günlük kullanım için değilde özel günlerde kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Sacımda 1 yılda olan kırığı bu duzlestiricim sayesinde 2-3 ay gibi sürede saçlarımda oldu. Ve bende gidip kut bı sekilde kestirmek zorunda kaldım. Ve su saatten sonra özel günler harici bu duzlestiriciyi kullanacağımı sanmıyorum.
:26::26:
Çok teşekkürler yardımların için..
Saçlarım çok yıpranmış değil. Ama çok parlak bir saçım yok. Bu yüzden 9500 düşündüm, parlaklık açısından. Hergün değil haftada bir iki kez düzleştiriyorum. :26:
saclarım cok ince telli değil ama cok kalında değil :) 180 yada 200 de yapıyodum. Ôzel günlerde ise 220 yapıyodum.
Ben bir süredir karar vermeye çalışıyorum.Düşündüğüm düzleştiricilerden biride seninkiydi. Ama sen böyle diyince iyice kafam karıştı, korktum.:18: Çok sık mı kullanıyodun acaba ondan olmuş olabilir mi.
Umarım saçların kısa süre içinde eski sağlığına kavuşur..
arkadaşlar saçlarm ince telli remington 6500 almak istyrm gg'da 94 lira yanlz spot ürün vs değildr dmi? link versem bna yardmcı olabilrmsnz?
REMINGTON S6500 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ GittiGidiyor'da 54963993