Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

canım ince olması bukle için yeterli yuvarlaklığına falan bakma. bukle yapmak zordur düzleştiriciyle kolay gibi gösterir satıcılar ama aslında insanın kendine uygulaması zordur. ama bi başkası uygularsa saçına kolay yapar. bence sen fiyatta uygunluk arıyosan s5500 al.s 6500 la farkı yok.daha önceki mesajımdada söyledim aralarında fark yok. sadece birinin kutusundan cd çıkıyor. s 9500 inci tozu içerdiği için saçta daha rahat kayıyor ve parlatıyor saçı farkı bu. ama hepsinin seramiği güzel. bence s5500 al. hiç yıpratmasın diosan s 2044 alman gerekiyor oda pahalı biraz. en fazla koruma sağlayan ürün o. çünkü kumaş kaplı.

saçların yıpranmış değilse ve canlı bi saça sahipsen, hergün düzleştirmem diyosan kısacası s 5500 al. ama çok yıpranmış kuru bi saça sahipsen s 2044 al.umarım kararında yardımcı olabilmişimdir.

:26::26:
Çok teşekkürler yardımların için..
Saçlarım çok yıpranmış değil. Ama çok parlak bir saçım yok. Bu yüzden 9500 düşündüm, parlaklık açısından. Hergün değil haftada bir iki kez düzleştiriyorum. :26:

Son düzenleme:

Bendede sleek & curl var . İlk aldığım zamanlar çok memnundum. Aslında hala memnunum. Duzlestirmesi buklesi mükemmel. Ama günlük kullanım için değilde özel günlerde kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Sacımda 1 yılda olan kırığı bu duzlestiricim sayesinde 2-3 ay gibi sürede saçlarımda oldu. Ve bende gidip kut bı sekilde kestirmek zorunda kaldım. Ve su saatten sonra özel günler harici bu duzlestiriciyi kullanacağımı sanmıyorum.

Canım saçların çok mu ince telli ? Ya da dereceyi çok mu yüksek kullandın ki ?

saclarım cok ince telli değil ama cok kalında değil :) 180 yada 200 de yapıyodum. Ôzel günlerde ise 220 yapıyodum.
Anladım :) aah bu güzellik uğruna bigün kökten olucaz saçtan baştan
Ama konu sahibi arkadaş onuda açıklamış saçı kuvvetli olan arklar için diye , bide 170 180 derece ideal denmiş.
Birde ben remington'un shine terapisini araştırıyorum epeydir , yıpratmayıp besliyomuş.
Düşünürsen

zaten bi gün kel kalıcm dye korkuyorum canım :) ama güzelliktende gecemiyorum :) shine terapisini alıckken sleek & curl kalbimi caldı we onu aldım :) keske almadan önce onuda arastrsaydm :) yada kullanrken daha dikkat etseydim .d neyse zaten özel günler harici temmuz sonuna kadar saçlarıma düzlestrci sürmem :) bakıma başladım hem daha iyi sonuç alırm byle :)

Canım keşke yurt dışındaki ısıdan koruyuculardan bulabilsek tresemme , chi felan .
O zaman hiçbişey olmaz saçımıza başımızada işte :/ .

Ben bir süredir karar vermeye çalışıyorum.Düşündüğüm düzleştiricilerden biride seninkiydi. Ama sen böyle diyince iyice kafam karıştı, korktum.:18: Çok sık mı kullanıyodun acaba ondan olmuş olabilir mi.
Umarım saçların kısa süre içinde eski sağlığına kavuşur..

s 9500 da parlatıyor ama shine therapy daha çok parlatır. shine al derim istediğin saçlarının parlamasıysa canım.aynı fiyat zaten.

saclarım cok ince telli değil ama cok kalında değil :) 180 yada 200 de yapıyodum. Ôzel günlerde ise 220 yapıyodum.

220 çok fazla. hergün yaptığın taktirde bütün düzleştiriciler yakar. sonuçta ısı veriyor saça. s 2044 almalıydın eğer hergün kullanıyosan.

ben 2 yıldır remington kullanıyorum mükemmel bu güne kadar kullandıgım en iyi marka die bilirim.

arkadaşlar hergün kullanılırsa hepsi yakar. remingtonda ileri seramik ve teflon olduğu halde böyle. bide düşünün x markalarla yapsaydı nasıl olcaktı saçı arkadaşın. hergün kullanılcaksa s 2044 alınmalı. ve 170 180 derece de kullanılmalı. ve saçın üstünden 2 kereden fazla geçilmemeli. bazı arkadaşlar düzleştirdiği yerden üst üste 5 kere geçiyor. böyle kullanılırsa saç yıpranır.

benim düzleştiricinin modelini bilmiyorum kalkıp bakmakta şimdi zor gelio dogrusu ama ben marka olarak diorum tabi onun dısında kesinlikle katılıyorum arkadasa çok abartılırsa düzleştirici yakar tabi. bi kez geciorum ben yetio sonucta. tabi benim sacımda düz yapıya sahip etkisi vardır size yeter mi bir kez üstünden gecmek bilemem

Beetlee arkadaşım öncelikle yardımların için teşekkür ederiz yorumları okudum. Ben de yardım istemeye geldim senden :)

Benim saçlarım ince telli ve malesef seyrek, ayrıca düz yapılı. Ben sadece düzgün şekilli olması için kullanmak istiyorum. Ama korkum zaten hacimsiz olan saçlarımı iyice yapıştırarak hacimsizleştirmesi.

Benim için ne önerirsin? Benim aklımda 6500 var ama deneme fırsatım olmadı yardımcı olursan sevinirim şimdiden de teşekkür ederim

benımde saclarım duz ınce tellı yapı olarakta duz benım korkumda hacımsız yapışmıs bır sacım olurmu ıdı ama olmuyor hem guzel duzlestırıyor ayrıca hacımınıde almıyor ben 9500 aldım bu arada ıncı ozlu olan...

Shine Therapy aldım ve tek kelimeyle müthiş birşey olduğunu söyliyebilirim.
Her parçadan sadece bir kerede ve 160 derecede geçtim, harika oldu saçım.
İnci tozlu olanda güzeldi ama o Shine kapar parlatmıyor , başka bir arkadaş daha yazmış bunu zaten ^^
Korumasına gelince bir düzleştiricinin yada bir işlemin saçı yıpratıp yıpratmadığı banyoda belli olur.
Saçınızı yıkarken uçlarda sertlik kuruluk dolaşıklık ( taradığınız halde) oluyorsa o iş ters gidiyor demektir.
Remington'da olmuyor denmişti burda ve birkaç yerde , bakalım .. Onuda yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…