Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

yaa birde alakasız olacak ama düzleştirmeden önce ne kullanıyorsunuz kızlar.. saçların yanmasını engellemek için bişeyle sürülüyormuş. düzleştiriciyi aldık saçtan olmayalım.. ne sürersiniz düzleştirmeden önce, hangi marka ??

Canım ısı koruyucu spreyler var. Onlardan kullanabilirsin.

saç diplerim yağlı ancak uçları oldukça kuru. çatal çatal resmen:) belime kadar saçlarım var. kabarık saçlarım var, duştan sonra kurutmazsam eğer, kıvırcık değil de bukle bukle oluyor. insan içine çıkılmaz o şekilde. sizce 9500 mı almalıyım yoksa keratinli olan 8590 mı? çok kararsızım :44:

Keratinli alabilirsin canım

fiyat aralığı 0-100 tl arasında olan güzel bir düzleştirici almak istiyorum.saçlarım ince telli fakat gür,yani saçlarımı yıpratmasın ama güzel düzleştirsin.zaten ben çok sık kullanmıyorum,genellikle de su dalgası yapıyorum veya sarıp kıvırcık yapıyorum.saçlarım zaten düz sayılır.2-3 güne yağlanıyor.önerinizi en kısa zamanda bekliyorum.

Sence shine therapy mi slekk curl mü yoksa pearl mı aliyim ? Hangisi daha iyi düzleştiriyo ve saçı parlatıyo

S 5500, s 6500, s 2014 bu 3 modelden herhangi birini alabilirsin.

Sence shine therapy mi slekk curl mü yoksa pearl mı aliyim ? Hangisi daha iyi düzleştiriyo ve saçı parlatıyo

Shine therapy en çok parlaklık veren ürün. Ha bir de keratinli model. Düzleştirme açısından hepsi aynı. İyi düzleştirirler.

sevgili beetlee s2044 ü bulamadım. daha önceden bu ürünün muadili olup olmadığını sorduğumda yok demiştin. ben hala konunu takipteyim... s 2044e eşdeğer bir ürün çıkarsa ve sende bu ürünü bizlere söylersen çok mutlu olurum

Son düzenleme:

Canım eğer internetten almakta bir sakınca görmüyorsan senin için burada buldum http://...............................044-sac-kiriklarina-ve-yipranmaya-ka-86157924

Netten bulabileceğin çok site var canım. Muadili maalesef yok dediğim gibi. Çıkar belki ama ne zaman belli olmaz.

beetlee zahmet edip araştırmışsın çok teşekkür ediyorum
kredi kartlarımı ve banka kartımı iptal ettirdiğim için maalesef netten alışveriş yapamıyorum. bu arada verdiğin link açılmıyor. eğer bana güvenilir birkaç site adı verebilirsen arkadaşlarımın kredi kartını kullanabilirim diye umuyorum. en kötü ihtimalle yeni ürün çıkana kadar beklerim. konuyu takip etmeye devam

Canım posta kutunu boşalt :)

merhaba benim saçlarım uzuna yakın uzun da denebilir hatta.dalgalı ama arada kıvırcıklar da var.düzleştirici almak istiyorum bana ne tavsiye edersiiz.fiyat önemli değil saçlarımı kısa sürede dümdüz yapsın yter.önerileriizi brekliyorum.ben bunlar arasında kaldım :

remington s9500
remington s8590 keratin therapy pro
remington s9951
nasıl olduklarını bilmiorm o yüzden size sorim dedim bnlar şart değil başkada olabilir markada farklı olabilir birde internetten almak istiyorm kapıda ödeme olursa iyi olur ondada tavsiye edeblirseniz :) yoksada artk gidip kndim alacağım :) teşekkür ederim.

bende 9500 var ve merak edip 8590 keratinliyide aldım remington hertürlü düzleştiriyor o kesin keratinli olan daha parlak canlı gösteriyor sanki bana öyle geldi ben onu tavsiye ediyorum şahsen..şimdiden hayırlı olsun düzleştiricin..

teşekkür ederim yardımın için o zaman bende keratinliyi alayım :):)

Beetlee selam..Bana da yardımcı olursan sevinirimm..
Saçım uzun,kuru,kalın telli ve kıvırcık..
s9500 ve shine therapys arasında kaldım...

beğeneceğini düşünüyorum internetten alıcaksan zaten beğenmezsen iade edersin başka modelde alabilirsin bu imkanında olmuş oluyor hayırlısı olsun :)

ya dün alıcaktım internetten aslında ama fiyatlar çok değşik bi sitede 109 diğer sitede 155 öbüründe 239 tl hep değişik bnde hangisinden alıcağıma kararsz kldım sen ne kadara aldın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…