Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

merhaba beetle
hem düzleştirici hem maşa olarak kullanabiliceğim bi model tavsiye edebilir misin bana.. saçlarım omuz hizasında ,kalın şekil almayan bi tip. s6600 işime yarar mı . yada hangisini tavsiye edersin.. :)

sevgili beetlee süper bi konu açmışsin ben senin konunun sesiz takipçilerinden biriydim. umarim bana yardımci olursun.
2 gündür anlarada s2044 arıyorum ama hiçbir yerde kalmamış. saçlarim ince telli ve zayıf saticilar bu ürünün kalktigini söyleyip bana 3500 satmaya calistilar... sen ne tavsiye edersin? s2044 ile esdeger olan ürün hangisi ise onu almak istiyorum

Canım s2044'e eşdeğer maalesef hiç bir ürün yok. Çünkü kumaş kaplı tek ürün, patentli. İnternetten bulabilirsin, satılıyor.

merhaba beetle
hem düzleştirici hem maşa olarak kullanabiliceğim bi model tavsiye edebilir misin bana.. saçlarım omuz hizasında ,kalın şekil almayan bi tip. s6600 işime yarar mı . yada hangisini tavsiye edersin.. :)

S 6600 uygun olur canım

Canım s2044'e eşdeğer maalesef hiç bir ürün yok. Çünkü kumaş kaplı tek ürün, patentli. İnternetten bulabilirsin, satılıyor.

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim internetten buldum ama o sitelerden daha önce alışveriş yapmadığım için garanti vs gibi konularda güvenemiyorum. ama mademki bu ürünün eşdeğeri yok gözümü karartıp alacağım

Canım internetten alırken satıcıyla konuş. Garanti belgesinin üstüne tarih ve imza atsınlar. O belgeyle remington servislerine gittiğin zaman herhangi bir problemle karşılaşmazsın. Faturasını da iste.

Son düzenleme:
Canım internetten alırken satıcıyla konuş. Garanti belgesinin üstüne tarih ve imza atsınlar. O belgeyle remington servislerine gittiğin zaman herhangi bir problemle karşılaşmazsın. Faturasını da iste.

tamam canim tekrardan teşekkürler ve de gerçekten güzel bir topic ben üşenmeden tüm sayfaları okudum hep bizimle kal

Beetlee, böyle faydalı bir konu açtığın için teşekkür ederim. Ben de bir konuda danışmak istiyorum.

Saçım ince telli, iki günde yağlanmaya başlayan, çabuk bozulan ve elektriklenen bir saç. Fönü iki gün kullanamıyorum. Hem düzleştirici hem maşa olarak kullanabileceğim bir ürün bakıyorum. Remington'un s6500 ürününü denedim, buklesi güzel oldu ve uzun süre dayandı ancak burada s9500 özellikle tavsiye ediliyor. Arada kaldım. :18ratik ve çabuk kullanabileceğim bir ürün istiyorum, sabahları saçımı yapmak için uzun uzun vaktim olmuyor. Hangisini tavsiye edersin?

Son düzenleme:
beetle cevabın için teşekkürler.
bi soru daha sorayım ama.. s 6600 kullanışlı mıdır?

artık dayanamayıp remingtonun ci 3525 maşasını ve 8590 keratin terapi saç düzleştiricisini netten sipariş verdim.. oldukça da uygun fiyata geldi diyebilirim. (mağazalara göre) bakalım çok fazla hevesliyim umarım çook memnun kalırım :) kullanabilirim umarım.. ama sıkıntım var. aldığım maşa remingtonun kendi sitesinde yok.. tanıtımı falan da yok .. bakalım yazdım onlara bana dönüş yaparlar inşallahh..

remingtonun 9800 modelini aldım ve kullandım malesef memnun kalmadım. 200 derecede kullanıyorum. saçlarımı sertleştiriyor. hayal ettiğim gibi olmadı. ya modelini yanlış seçtim ya da ben bu işi beceremiyorum.

Merhaba, s 6500 ve s 9500 modellerinin ikisinden de memnun kalırsın. Yağlanma saç tipiyle alakalı bir durum, maalesef ona bir çözüm yok. Bütçene hangisi uygunsa onu almanı tavsiye ederim.
beetle cevabın için teşekkürler.
bi soru daha sorayım ama.. s 6600 kullanışlı mıdır?

Rica ederim. Kullanışlı tabii...

Güle güle kullanmanı diliyorum.

s9500 buklesi ile s6500 buklesi arasında hiç bir fark yoktur.

s9500 tavsiye ederimn, saç yapısını korumak konusunda daha başarılı bana göre.

merhaba güzel bayan... ben 4 yıl önce baska bir markanınkini 200 tl gibi bir parayla aldım ve cekmececede duruyor.. çöp anlayacağın..hiç kullanamadım. çünkü benim saçlarım kalın telli, ara ara dalgalı şekilsiz bir saç.. yazını okudum ama kendi saç tipimi tam bulamadım. direk sormakta fayda var dedim :) sence ne kullanmalıyım??

Remington tam sana göre Bütçene göre s 2014, s 6500, s 5500, s 9500, s8590 modellerinden herhangi birini seçebilirsin.

Remington tam sana göre Bütçene göre s 2014, s 6500, s 5500, s 9500, s8590 modellerinden herhangi birini seçebilirsin.

cok merci şekerim.. hemen bir fiyat araştırması yapıp kararımı açıklayacağım muhtemelen tercihim incelerden yana olacak cünkü arada dalga yapan arkadaşlarım var bayyılııyoorruummmmm.. bihter fönü dedikleri olay var yaa işte onu bulmuş zilliler :) benim denediğim remington modeli cokk güzeldi ama kalındı.. şimdi incesini alsam acaba aynı düzlüğü elde edemez miyim diye düşünüyorum anlayacağın.. ilgi için ayrıca MÜTEŞEKKİRİİİMM (sanırım böle yazılıyordu)

Aynı düzlüğü elde edersin. Ben kalın tavsiye etmiyorum zaten. İnca daha kullanışlı oluyor ayrıca saç diplerine daha rahat girer ince, kullanması daha kolaydır. Bukle de yapabilirsin dediğin gibi. Şimdiden güle güle kullanmanı dilerim.

beetle bişey sormak istiyorum cnm remington s8510 frizz therapy mi yoksa s7200 wet2straight modelimi daha iyi nemli havaları göz önüne alırsak :26:

sonunda netten siparişimi verdim.. s9500 inci tozu olandan :) dün büyük bir alışveriş magazasında bütün ürünlere baktım. hatta satıcı bayan bana 9500 ve 6500 arasında hiç bir fark olmadığını, hatta 6500 arkasındaki tırtıklı yüzeyi sayesinde daha kolay bukle yapacağımı söylemişti ama ben yine de 9500 aldım.. hakkında cok güzel yorumlar okudum. siparişim en gec pazartesi elime gecer ve bende size sonucu burdan yazarım.. merakla bekliyorummmmm hatunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…