Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Düzleştirme işlemi makinanın ortasından tutularak yapılmaz. Alt kısmından tutularak yapılır. Ama sen öyle rahat ediyorum diyorsan kalın plakalı al. Ben şahsen ince plaka seviyorum ve kullanıyorum, daha kullanışlı oluyor. Remingtonun 180 derecesiyle başka markanın 180 i aynı değil. Remington daha fazla ısı verir. Başka markanın 180 derecesiyle 3 kere üstünden geçtiğin saçı, remingtonla tek seferde düzleştirirsin. O yüzden üstünün ısınması gayet normal. Dediğim gibi kalınla rahat ediyorum diyorsan kalın al.

@beetle
ben koskoca remingtonu kötüleyip ne yapayım allah aşkına! markanın kalitesinden bir şüphem olsaydı acaba sahtesini mi aldım diye hayıflanmazdım kendi kendime.sadece başıma gelenleri yazdım buraya. işte ben o çantayı açıp üstüne koymadım. çünkü bu kadar ısınacağını asla düşünmemiştim. ben bu kadar ısınan bir düzleştirici daha önce kullanmadım. ve sizden fırça değil öneri istedim burda. fırçalamışsınız ama bir önerinizde olmamış! üstelik pearl ile düzleştirdiğim saça bugün okulda arkadaşlarım ne yaptın saçına,niye böyle yağlı gibi basık basık duruyor dediler. ben beceremedim düzleştirmeyi desem eski makinemi 7 yıl kullandım henüz böyle bir yorum almamıştım. yaramadı bana anlaşılan. kullanıcı yorumlarımı paylaştım sadece. farkettiyseniz eski düzleştiricim şu marka,arkadaşımınki bu marka çok iyi vs gibi bi yorum yapmadım. marka vermedim. burada birbirimize pozitif olmalıyız ki yararımız dokunsun.

sitenin albümler kısmına foto koydum biraz küçük oldu ama bi bakın isterseniz arkadaşlar

Beetle lutfen bana da yardimci olurmusun. Ilk defa duzlestirici alacagim. Daha once arkadasimin duzlestiricisini kullandim bi arkadasimda bana remington 2044 u onerdi. Ben saclarimin parlak olmasini istiyorum. Sende bunun icin shine terapiyi onermisin. Benim saclarim yagli degil gayet mat ve kuru ayni zamanda gür fakat ince telli.sence shine terapiyimi inci tozluyumu 2044 umu yada 6500 selik curl umu alayim. Seleek curl suanda 99.95 inci tozlu 129 ve shine terapi ve 2044 de 129 tl. En uygunu sleek curl cok fiyat farki yok ama 6500 en uygunu gorunuyor. Kararsiz kaldim. 6500 mi alsam yoksa digerlerinden birinimi digerleri 6500 a gore dahami kaliteli. Sence handisini alayim bana bir fikir verwbilirmisin rica etsem. Birde sampuan sac kremi ve dus sonrasi ayni zamanda duzlestirici icinde faydali olabilecek onerebilicegin urunler varmi. Simdiden cok tesekkur ederim.

Canım yaa bende masa ve duzlestırıcı almaya karar verdım. gecen gun babylıss marka ındırıme gırmıstı ama cok kararsız kaldım. Saclarım kolay sekle gırer genelde fonu tercıh edıyorum cunku kendı kendıme yapmaya usenrm ve de cok beceremem. Ama ynede almak ıstıyorum. Sureklı yapmayacagım ıcın bana uygun fiyatlı guzel bı masa ve duzlestrıcı onerebılırmsn? Saclarım uzun dalgalı ve hemen yaglanmaz..Mediamarkta 30 tl ya masalar vardı ındırımlıı nasıldır acaba? Remıngton cok ıyı ama 100 kusur sanırım yanı bu kadar para vermek ıstemyrm acıkcası.

Parlak olmasını istiyorsan, saçların kuruysa shine therapy al kesinlikle...

Remingtonun ci19 modeli bir ürünü var. Bu maşa hem uygun hem de çok güzel. Ben onu kullanıyorum. 30 tl ye bulabilirsin.

Bi 50 60 verrm canm , az mı oldu ne :)

Canım remingtonun o fiyata sabit ısılı modelleri mevcut genelde. 210 derecede sabit. Eğer sık kullanmazsan sorun olmaz. cs5002 modeli var. eğer 70-80 e çıkarım dersen çok güzel bir model var s2014 diye. Isısını ayarlayabiliyorsun çok güzel bir ürün.

Remington s1450 nasıl cnm uygunms fyatı onun da

merhaba :)

son zamanlarda düzleştirici almaya ciddi ciddi karar vermiştim.bir zamanlar kız kardeşimin düzleştiricisi ile birkaç kere yapmıştım .Rowentaydı sanırım markası.Ama saçlarıma ciddi zarar verdiğini duşunmuştum.cunku oldukça ince tellidir saçlarım.sonra da bir daha hiç kullanmadım ve almayı da hiç düşünmedim. Fakat artık iyice uzayan saçlarımı fon makinesiyle düzleştirmekte zorlanınca iyi bir makine almaya karar verdim. şu saçı yıpratmayanlardan keratinli meratinli.philips ya da braun duşundum başta.ufak bir araştırma yapayım dedim ve kendimi hooop sevgili kk da buldum:))

ve bu sayfayı okudum .Remingtonu hiç duymamıştım ama yorumları iyice okuyunca en iyisi olduğuna kanaat getirdim nedense.VE bugun gittim dogubanktan aldım.yanlız yıllardır dogubank tan herşeyi en uygun fiyata bulurken bugun şok oldum.internet gerçekten daha hesaplı artık.130 tl ye kargo dahil bulduğum halde dogubankta adam bana 135 tl fiyat çıkardı.ben de pazarlık falan nette daha ucuz olduğunu ısrarla söylemem sonucu 125 e bıraktı zar zor.bence yorulduğunuza değmez.guvenilir bir siteden alın derim. bakalım bu akşam kullanacağım yorumlarımı yazarım.bu arada aldığım model remington s9500 gerçek inci katkılı seramik kaplama.herkese sevgiler....

REMİNGTON CI 6219 STYLİST EASY CURL 19MM almayı düşünüyorum. saçlarım ince telli ve dalgalı. sizce uygun olur mu. remington marka düzleştirici kullanıyorum ve çok memnunum. saçlarım için daha uygun bir remington modeli varsa önerir misiniz?

Saç düzleştiricilerimin hiç birinden memnun degildim yeni bi tane almaya karar verdim araştırırken hiç bilmedigim yada kullanmadığım diyelim bu marka hakkında yorumlar okudum ve dikkatimi çekti braun philips almayı düşünüyordum fakat vaz geçtim tecrübesi olan arkadaşların fikrini almak istiyorum saçlarım ince çok tülerik yıpranık bi saçım var ben parlak ve hemen birkerede düzleştiren en az bir kaç gün düzleştirdigim saçı kullanabilecegim bir düzleştirici almak istiyorum
sizce hangi modelini alayım

canım ben Remington S5520 kullanıyorum. hem fiyatı uygun hem de istediğin gibi bir düzleştirme sağlıyor. kalın olması bence avantaj. çünkü işin daha kısa sürüyor.

canım ben remington s5520 kullanıyorum. Hem fiyatı uygun hem de istediğin gibi bir düzleştirme sağlıyor. Kalın olması bence avantaj. çünkü işin daha kısa sürüyor.

teşekkür ederim cnm tavsiyen için seçenek çok olunca insan kararsız kalıyor her zamanda alınacak bişey degil evde kaç tane oldu benimde ala ala almışken bu so olsun çok iyi birşey olsun istiyorum yorumlarda genelde s9500 ve s 8500 arasındada kaldım karar veremiyorum((

evet uzun suredir yazamadım.Düzleştiriciyi kullandım.veeee sonuç cokkk memnun kaldım 180 derecede kullanmama rağmen (saçlarım ince tellidir) en fazla 2 seferde dümdüz yaptı saçlarımı ve yıkanana kadar kalıcı oldu.zaten 2 seferden fazla geçmemeye iyice ozen gösterdim sacım yanmasın diye.10 dakkada dümdüz oldu saçlarım. her yıkandığımda kullanasım var ama gene de kıyamıyorum saçlarıma zor tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…