Saçların çabuk yağlanıyorsa 2 modeli ele. S 9500 uygun senin için
benden bıkmış olabilirsinson bir sorum var: ben saçlarımı korumak adına s2044 alacaktım. ancak yağlanma sorunum var saçlarım yağlıdır. bu durumda s9500 mı yoksa s2044 mü daha uygundur
benden bıkmış olabilirsinson bir sorum var: ben saçlarımı korumak adına s2044 alacaktım. ancak yağlanma sorunum var saçlarım yağlıdır. bu durumda s9500 mı yoksa s2044 mü daha uygundur
Konu açtım ama yazan olmadı.ben de banyo sonrası bir ürün istiyorum. Tarayım çıkayım.kurutucak fön cekicek.öyle Kıvır kıvır veya düz fön değil istediğim. Banyo sonrası yatışsın saçlarım.ne önerirsin kızlaarr ; ((
sevgili beetlee konuyu baştan okuyunca cevabı bulmuş oldum. ama şuan aklıma takılan bambaşka bir sorun var. konu içerisinde cb65 modelinden bahsetmişsin. benim için düzleştiricinin en kötü yanı saçı basıklaştırması ancak bu model için hacim verici demişsin. şimdi sorum şu bu model saçların uç kısımlarını dümdüz yapar mı yoksa uçları kötü mü durur bilemedim
Sizin için üflemeli modeller uygun olacaktır. Yalnız üflemeli modellerin gücü çok değildir. O yüzden düzleştiriciden daha çok uğraştırır. Yani fön çekermiş gibi uğraşırsınız. Gerçi zaten sizin istediğiniz de oRemingtonun üflemeli modellerinden birini seçebilirsiniz.
Canım bıkmak ne demek. Her zaman sorabilirsin. cb65 çok güzel bir ürün. Ben çoğunu denediğim için biliyorum. Eğer az ve basık saçlara sahipsen daha iyi olur senin için. Uçları maalesef dümdüz yapmıyor. Yani başlığı fırça şeklinde olduğu için hafif kıvrık kalıyor uçlar. Yani saç fönlü gibi oluyor. Ya içe doğru ya da dışa doğru fön çekilir ya uçlar öyle oluyor. Ama ben bayılmıştım o ürüne. Ayrıca saça hiç zarar vermiyor. Çok pratik bir ürün tararmış gibi fön çekiyorsun. Ama üflemeli değil. Yine eşi benzeri olmayan bir ürün o.
artık soru sormaya çekiniyorumbazen saçlarımı maşa ile düzleştirmeye çalışıyorum ama uçları saçma sapan oluyor. bu üründe böyle bir sorun olmayacaksa bunu almayı tercih ederim
Heheh yok öyle olmaz canım. Şimdi şöyle anlatayım hani kuaförler fön çektiğinde saç uçları hafif içe ya da dışa doğru kıvrılır ya o şekilde oluyor. İstersen almadan önce bir yerde dene. Sonra karar ver. Ama çok rahat kullanımı var. Bende almayı düşünüyorum açıkçası. Hem saça zararı yok. Hem pratik.
tamam canım sağolasın ben ürünümü buldum sayendeo kıvrıklığa sinir olursam bi arada düzleştirici alırım ama kesin ürünü bulmak içintüm ankarayı turlarım
Bulursun canım hem fiyatı da uygun. Şimdiden güle güle kullan :)
Bulursun canım hem fiyatı da uygun. Şimdiden güle güle kullan :)
Kizlar bende almak istuyorum remigtin cb65mi modeli fonlu gibimi olucak duzlestirirken..
Sizin için üflemeli modeller uygun olacaktır. Yalnız üflemeli modellerin gücü çok değildir. O yüzden düzleştiriciden daha çok uğraştırır. Yani fön çekermiş gibi uğraşırsınız. Gerçi zaten sizin istediğiniz de oRemingtonun üflemeli modellerinden birini seçebilirsiniz.
Canım bıkmak ne demek. Her zaman sorabilirsin. cb65 çok güzel bir ürün. Ben çoğunu denediğim için biliyorum. Eğer az ve basık saçlara sahipsen daha iyi olur senin için. Uçları maalesef dümdüz yapmıyor. Yani başlığı fırça şeklinde olduğu için hafif kıvrık kalıyor uçlar. Yani saç fönlü gibi oluyor. Ya içe doğru ya da dışa doğru fön çekilir ya uçlar öyle oluyor. Ama ben bayılmıştım o ürüne. Ayrıca saça hiç zarar vermiyor. Çok pratik bir ürün tararmış gibi fön çekiyorsun. Ama üflemeli değil. Yine eşi benzeri olmayan bir ürün o.
Güle güle kullan.izlenimlerini de paylaşır msn lütfen? ? Ben de alıcam da:))beetlee cb65 i aldımürünü bulmak için mini bir ankara turu yapmam gerekti ama olsun. sana çok teşekkür ediyorum ve paylaşımların devamını bekliyorum
Güle güle kullan.izlenimlerini de paylaşır msn lütfen? ? Ben de alıcam da:))
teşekkür ederim. ürünü bulmak çok zor. eve gelince saçımın bir tutamında denedim. saçı düzleştirici gibi basıklaştırmıyor ama performans olarak düzleştirici kadar değil. tabi daha doğru yorumları 2-3 güne kadar yaparım :)
Tamam bekliyorum. Kaça aldın? Nerden?
panora teknosadan 100e aldım ama sonuncuyu ben aldım
Hııım tamam. Yorumlarını bekliyorum:))
ilk deneyimimi paylaşmak istiyorum... kesinlikle düzleştirici gibi basık olmuyor. benim gibi ince telli saçlara sahip insanlar için güzel bi ürün. ama uç kısımlarını çok düz yapamadım. sanırım acemilik. ama basık olmaması ve genel olarak düzleştirmesi bakımından benim beklentilerimi karşıladı
Uç kısımları düz olsun diye, bir de soğuk hava üflemeli özelliği olması gerekiyormuş. Bu üründe var mıydı? O kadar çok ürün inceledim ki şu son birkaç gün içinde karıştı aklım:)) ama memnun olmana sevindim. Çünkü insan ne umutlarla , araştırmalarla alıyor. Sonucu kötü çıkarsa harcadığın paraya mı yanarsın beklentilerinin karşılanmamasına mı insan şasıriyor..