ya dün alıcaktım internetten aslında ama fiyatlar çok değşik bi sitede 109 diğer sitede 155 öbüründe 239 tl hep değişik bnde hangisinden alıcağıma kararsz kldım sen ne kadara aldın acaba?
bende 9500 var ve merak edip 8590 keratinliyide aldım remington hertürlü düzleştiriyor o kesin keratinli olan daha parlak canlı gösteriyor sanki bana öyle geldi ben onu tavsiye ediyorum şahsen..şimdiden hayırlı olsun düzleştiricin..
Beetlee selam..Bana da yardımcı olursan sevinirimm..
Saçım uzun,kuru,kalın telli ve kıvırcık..
s9500 ve shine therapys arasında kaldım...
Keratinliyi de mi aldın OzgeGüle güle kullan canım.
Shine therapy ya da keratinliyi alabilirsin saçların kuruysa. Bu iki model nemlendiriyor saçı
kız napıyım parlak yapsın diye philips keratine bi gözüm kaydı sonra dedim remingtondada var keratinli aldım dayanamadım 9500 dinlenmeye aldım 1 yıldır kullanyorum onu hep o dinlensin şimdi keratinliyi kullanıyorum memnunum vallaa
ben keratinliyi kampanya vardı bisitede çok uyguna denk geldi kampanyasıda ben aldıktan sonra sona ermiş baktığımda şans güldü diyelim103 tlye aldım kampanyalı hali
bnde hiç şans yok zatenof offf önerdiğin bi site varmı bide o sitenin adını verirmisin şimdi hangi siteden alıcağım bilmiyorum da her siteyede güvenilmiyor aradaçok fiyat farkları var ondan :) nereden alacağım bilmiyorum .beetle senin de önerdiğin bi site varsa sende söleyeblirsn :):):) teşekkür ederim yardımcı olduğun için kaç yorumdur :)
ben mizu.com dan almıştım fiyatlarıda akakçe.comdan takip ediyorum genelde saç şekillendiriciler bölümüne gir herzaman alışveriş yaptıklarımda hızlıal.com ,hepsiburada.com gittigidiyor deveyükü.com vs .
canımvalla maşadan düzleştiriciye herşey remington zaten philips kullandım kadın onu önermişti 2 saat ısınmasını bekliyodum kabarıyodu nefret ettim remingtona geçtim çok şükür eziyet olmaktan çıktı istediğim gbi yapabiliyorum mahalledekiler bile bönbön bakıyo görünce kıskanç karılar
teşekkür ederimbnde mizu ya bktım 239 tl artk snin dediklernden brnde alıcam :):):):):) bugn yrn alır da kurtulurm inş bnm maşam babyliss bu arada gayt güzl yapıo onada bkablirsn bihter saçı için :)
bnde hiç şans yok zatenof offf önerdiğin bi site varmı bide o sitenin adını verirmisin şimdi hangi siteden alıcağım bilmiyorum da her siteyede güvenilmiyor aradaçok fiyat farkları var ondan :) nereden alacağım bilmiyorum .beetle senin de önerdiğin bi site varsa sende söleyeblirsn :):):) teşekkür ederim yardımcı olduğun için kaç yorumdur :)
Selam kızlar, bu aralar Bihter saçına merak sardım.....hangi maşayı önerirsiniz?
ben mizu.com dan almıştım fiyatlarıda akakçe.comdan takip ediyorum genelde saç şekillendiriciler bölümüne gir herzaman alışveriş yaptıklarımda hızlıal.com ,hepsiburada.com gittigidiyor deveyükü.com vs .
beetle canımvalla maşadan düzleştiriciye herşey remington zaten philips kullandım kadın onu önermişti 2 saat ısınmasını bekliyodum kabarıyodu nefret ettim remingtona geçtim çok şükür eziyet olmaktan çıktı istediğim gbi yapabiliyorum mahalledekiler bile bönbön bakıyo görünce kıskanç karılar
slm maşa almak istiyordum araştırırken bu konuyu gördüm hemen bi soruyım dedim.fiyat önemli değil.saçım ince telli değil ama kalında değil, boyalı çabuk yağlanır hangisini önerirsiniz philips bakıyordum aklıma remingtonu soktunuz Remington CI6219 bu model nasıl tavsiye edermisiniz...
Canım Özge'nin söylediği sitelere bakabilirsin. Ben en bilindik ikisinden alışveriş yaptım. Bir sorun yaşamadım. Aldığın zaman garanti belgesi ve kutusunu atma. Sakla, remingtonun servis hizmeti de çok güzel.
Remingtonun 25 mm'lik maşalarından alabilirsin. Saçının uzunluğu ne kadar acaba?
:) :) ahaha var öyle tipler ya, ayak ucundan saç teline kadar incelerler :)
bizim şuanki mahallenin hepsi öyle atlıcam birinin üstüne bigüntav oluyorum acayip hemde buzağı gbi gözünü kırpmadan bakıyo burdakiler insan görmemişler hiç insanın başı belaya girer valla
Aman aman bulaşma, bırak baksınlar. Öyleleri hem suçlu hem güçlü olurlar. Bırak güzel görsünler işte :)
doğru valla kalkar bide sen bakıyosun asıl derler cinayet çıkarbaksınlar bakalım doyamıyolar onlarda haklı kendi nursuzluklarından farklı birini görünce tuhaf karşılıyolar tabi
sevgili beetlee, benim saçlarımda ince telli, dalgalı, çok çabuk bozulan, yağlı ve kırılgan yapıya sahipler. özellikle çabuk bozulmalarından son derece sıkılmış durumdayıms8590, s9500 ve s2044 modelleri arasında kararsızım aylardır sen hangisini önerirsin? benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
neyse konuyu dağıtmış olmayalım nurkayra aldıysan yorum bekliyorum keratinli ile ilgili ona göre
kaç gndür giremedim bi trlü yahızlıal.com dan siparişimi verdim glsin hemen yorumlarımı yazacağım :)