- 20 Şubat 2009
- 923
- 2
- Konu Sahibi ben umudum
Merhaba :) valla süper. Sanırım bende işe yaradı bu cihaz. Alt bacakta ikinci seansı yapalı 10 gün oldu. Tek tük tüy var. Gayet iyi bir gelişme benim için :) dökülenlerin bir kısmı sanırım tekrar çıkacak ama 4 seans yapmak gerekiyor zaten minimum. Üst bacakta sadece tek seans yapabildim. Sol tarafın yarıdan çoğu gitti. Çıkanlar da bir hayli cılız. Sağ taraf daha az döküldü ama bariz bir dökülme var. Koltuk altı da çok başarılı. Bir kaç yıl önce bir kaç seans lazer yaptırmıştım oraya. Yarısı dökülmüştü zaten. Kalanların da çok azı kaldı. yüzde de bıyığa yaptım. Çok ince bir şekilde çıkanlar oldu. Sayıca da az. Ha bu arada 2. Seansı 1. Seviyede yaptım hep. Gözlemim şudur ki acı çekmeye gerek yok. Çünkü düşük seviyede de gayet dökülme oluyor. Forumda remington daha çok acıtıyor demişler. Lumea daha acısızmış. Performas kişiden kişiye değişir bence. Reningtonda acı var ama işe yaradı. Günlerdir temiz olmak bile güzel ve yeterli. Bir de bazı yerlerde ince tüylet daha iyi döküldü bazı yerlerde de kalınlar. Sanırım kök yapısını görmüyoruz ya fark oradan kaynaklanıyor.