Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Merhaba :) valla süper. Sanırım bende işe yaradı bu cihaz. Alt bacakta ikinci seansı yapalı 10 gün oldu. Tek tük tüy var. Gayet iyi bir gelişme benim için :) dökülenlerin bir kısmı sanırım tekrar çıkacak ama 4 seans yapmak gerekiyor zaten minimum. Üst bacakta sadece tek seans yapabildim. Sol tarafın yarıdan çoğu gitti. Çıkanlar da bir hayli cılız. Sağ taraf daha az döküldü ama bariz bir dökülme var. Koltuk altı da çok başarılı. Bir kaç yıl önce bir kaç seans lazer yaptırmıştım oraya. Yarısı dökülmüştü zaten. Kalanların da çok azı kaldı. yüzde de bıyığa yaptım. Çok ince bir şekilde çıkanlar oldu. Sayıca da az. Ha bu arada 2. Seansı 1. Seviyede yaptım hep. Gözlemim şudur ki acı çekmeye gerek yok. Çünkü düşük seviyede de gayet dökülme oluyor. Forumda remington daha çok acıtıyor demişler. Lumea daha acısızmış. Performas kişiden kişiye değişir bence. Reningtonda acı var ama işe yaradı. Günlerdir temiz olmak bile güzel ve yeterli. Bir de bazı yerlerde ince tüylet daha iyi döküldü bazı yerlerde de kalınlar. Sanırım kök yapısını görmüyoruz ya fark oradan kaynaklanıyor.

bende braunun lazer makinası var ve hiç memnun kalmadım
bu ürünü almak istiyordum hatta çok temiz buldum ikinci el
yalnız müşteri hizmetlerini aradım dedim ki genitalde kullanılır mı?
genitalde asla kullanılmaz dedi.
vazgeçtim o yüzden
genitalde kullanan varsa bıraksın uygulamayı

Remington sınırsız atış mı ve genital bölgede kullanılıyor mu?bölgeyi traş mı etmek gerekiyor öncesinde cevaplarsaniz sevinirim:110:

Elinizle hafifçe çekince pıt pıt gelmesi lazım yada keseyi deneyin bir. Çok ilginç hiç dökülme olmaması. Benim alt bacakta 3 seans sonra tek tük kaldı. Bundan sonra hiç yapmasam bile olur neredeyse. Üst bacak henüz 2 seans oldu. Daha yavaş dökülecek gibi orası. İnşallah sonraki seanslarda faydasını görürsünüz

Arkadaslar ben lazeri yaptim ama dovmeme geldi ve dövmenin olduğu yer su toplar gibi sisti bu durumla karşılaşan var mi ne yapmaliyim

Merhaba arkadaslar remington ipl 6250 sinirsiz atim cihaz almayi dusunuyorum bu cihaz ince tuyleri goruyormu bikac seans epilasyon sonrasi kalan incelmis tuyleri de görüp yok ediyor mu cihazi uzun suredir kullanan birileri varsa sonuclarini ozetle paylasabilirlerse cok sevinirim seanstan fazla kullanan birileri varsa paylasabilir mi

selam arkadaşlar benimde cihazım bugün elime geçti ıpl6250 yi tercih ettim nedenine gelince 10 yıllık güzellik uzmanıyım ve uzun süre lazer epilasyon uyguladım çeşitli cihazlarla çalıştım hiç birinde bölgeye göre başlık değişmedim sadece cilt tipi ve atış derecesi kişiden kişiye değişti tabi kıl durumuna göre uygulama seansı sıklığıda farklıydı. ilk önce şunu kabullenmemiz gerekiyor lazer epilasyon kılı bitirmez çok seyrek ve cılız tüyler mutlaka kalır.çünkü cildimiz yaşıyor ve tüy üretmeye hep devam edecek. ıpl lazer öncesi hazırlık ya 3 gün önceden jiletle alırsınız yada aynı gün traş makinesiyle kısaltırsınız. ortalama 15 gün içinde tüyler dökülür 15. günde kalan tüylere yeniden kısaltarak atış yaparsınız.tüylerin yeniden çıkma zamanı 6-8 hafta olarak değişir ve yeniden uyguluma işlemini tekrarlarsınız.şimdi aklınıza gelebilir neden cihaz aldığım sağlık sorunları nedeniyle çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım.şimdi farklı bir işte çalışıyorum ve vaktim kısıtlı bilgim olduğu içinde kendi kendime uygulamak daha kolayıma geldi.sorunuz olursa seve seve cevaplarım. hoşçakalın

merhabalar.. güzellik uzmanıyım dediğiniz için size bi sorum olacaktı.. ben lazer epilasyon da yaptırdım ve pek de sonuç alamadım kıllar tüm yüzümde yayıldı :/ şimdi bunu alıp denemek istiyorum.. ayrıca lazerden sonra yüzümde sivilceler çıktı ve aylar geçmesine rağmen hala geçmeyen sivilceler var. sizce bu makinalarda aynı şeyi yapar mı sonuçta sivilce daha önemli bi sorun benim için. cevaplarsan cok mutlu olurumm :) :)

Kızlar yeni aldım cihazımı bende, her seansta jiletle mi temizliyoruz hiç kıl kalmayacak mı, tam jiletlemedim bazı yerlerini ekrana yapıştı hiç kıl olmayacak mı atış öncesi

Açıkçası ben klinikte gidiyordum lazer epilasyona tüylü de olsa bölge atış yapılıyor canım yanıyordu ama iyi sonuç alıyordum, bu cihazı ilk kez denedim jileti de ilk olarak kullandım, yüzey pürüzsüz kaldığı için de atış yaparken güç seviyesi 5te olmasına rağmen canım yanmadı hiç atış yapılmadı gibi hissettim, iki gün sonra da dimdik olarak çıktı diğer seans 15 gün sonra 15 güne kadar yine uzayacak lazerin ne esprisi kalacak çok merak ediyorum, kısaltma da istenmiyor düpedüz jilet deniyor yani.

Açıkçası ben klinikte gidiyordum lazer epilasyona tüylü de olsa bölge atış yapılıyor canım yanıyordu ama iyi sonuç alıyordum, bu cihazı ilk kez denedim jileti de ilk olarak kullandım, yüzey pürüzsüz kaldığı için de atış yaparken güç seviyesi 5te olmasına rağmen canım yanmadı hiç atış yapılmadı gibi hissettim, iki gün sonra da dimdik olarak çıktı diğer seans 15 gün sonra 15 güne kadar yine uzayacak lazerin ne esprisi kalacak çok merak ediyorum, kısaltma da istenmiyor düpedüz jilet deniyor yani.
aci esiginiz yuksek olmali cunku ben dediginiz sekilde ilk seansimi ancak 1 de yapabildim, su an ise 3te durdum faha fazla artiramiyorum acidigi icin ve 15 gun sonra coook cok az cikmis oluyor cikan yerler. Belki de cilt tipinizle ilgili bir durumdur bilemedim su an

aci esiginiz yuksek olmali cunku ben dediginiz sekilde ilk seansimi ancak 1 de yapabildim, su an ise 3te durdum faha fazla artiramiyorum acidigi icin ve 15 gun sonra coook cok az cikmis oluyor cikan yerler. Belki de cilt tipinizle ilgili bir durumdur bilemedim su an
Enteresan gerçekten ki acıya da dayanamam cildim hassas, derim en ufak bir şeyde kızarır tahriş olur 5te denedim kliniktekilerin %100 10 kadarı kadar acı duydum diyebilirim umarım etkisi olur eğer olursa bu kadar acısız harika olur ama jilet olayı kafamı bulandırıyor ve sınırsız denip de 65bin atımla sınırlı kalması canımı sıktı.

Enteresan gerçekten ki acıya da dayanamam cildim hassas, derim en ufak bir şeyde kızarır tahriş olur 5te denedim kliniktekilerin %100 10 kadarı kadar acı duydum diyebilirim umarım etkisi olur eğer olursa bu kadar acısız harika olur ama jilet olayı kafamı bulandırıyor ve sınırsız denip de 65bin atımla sınırlı kalması canımı sıktı.
merhabalar sınırsız değilmiymiş 65.000 atım mı

X