Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

bende 3 ay falan kullandım . serap 'ında dediği gibi sadecegörünümü hafifletiyor hepsi. bende buna inanıyorum ve paranızı harcamayın diyorum. acynelse ve madicasol de aynı şeyi yapıyor. biri 6 diğeri 2-3 ytl falandı. pahalı değil.ama 1-2 sene den söz ediliyor.

"Link paylaşayalım.Ayrıca bu kremler hakkında konu mevcut vucut bakımında."

Son düzenleyen: Moderatör:
ark lar hepsi ayni bence catlaklara karsi bisey yok bu devirde...
ben tr ye gittimde doktorlarla görüsecem bi yöntem arastirdim catlaklara karsi boyama yöntemi diye bi yer varmis randevumu aldim bakacaklar bakalim... sizde bakin internete yaziyor böle bisey

arzucum bahsettiğin olay no line ama oda bir işe yaramıyor benden söylemesi sadece nişantaşında tek bir merkez yapıyor 12 seans ve en az seans ücreti 800euro ve sonuç kesin değil.... boşuna harcama paranı canım..

kızlar kadın doğumcum çok aktif hep yurt dışına giden araştıran bir adam ve çatlak onarıcı 3 ayrı krem önerdi fiyatı 5ytl falanmış... contraktubex jel.. bu jel bazı ciltte inanılmaz sonuçlar veriyor cilde göre değişiyormuş.. 35 ytl falan
2.pregnacare.. bunu daha çok önerdi firma inanılmaz arkasında duruyormuş..
3.nutraplus... ilk önce 2.den başlayın denemeye sabah-akşam doktorum öyle söyledi.. adam aylardır araştırıyor... bende hemen sizle paylaşayım dedim..

contraktubex jel BU KREMİ BEN KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM. HATTA ALDIM. SSK KARŞILIYOR 10 YTL. SSK SIZ 50 YTL. DAHA BAŞLAMADIM SÜRMEYE YARIN SABAH BİSMİLLAH DEYİP BAŞLAYACAĞIM. HADİ HAYIRLISI.....

canım bu arada seni göremiyordum. l carnitine nasıl gidiyor. sonuçlar ne alemde.:uhm:

canımcım l-carnitine çok sık olmasada arada kullanıyorum sıkılaştırma özelliği tartışılmaz ama kilo verdirmiyor maaalesef :1no2: kilom takıldı diye kestim belki kas yapıyordur diye:1rolleyes: 1kiloyla 1gr kas eşitmiş biliyorsun 3 gr kas yaptıysam 3 kilom haavada patladı:roflol: bende bu dertten ölecem vallasırnaşık şey

sağol canım cevabın için. bendede aynı dert var. sıkılaşma var ama kilo kaybı yokkk. kutum bitsin daha almayacağım.

ben gideyim bakalim ne diyecekler kesin sonuc veren bi yer istiyorum ben zaten öle az bisey kurtarmaz beni.. biliyorum o civari dediler bana da aslinda iyi yani baska yerde 1800€ falan diyorlar...

sağol canım cevabın için. bendede aynı dert var. sıkılaşma var ama kilo kaybı yokkk. kutum bitsin daha almayacağım.

serap merhaba
l carnitine . solgarın ürünü di mi. bende zayıfım ama bacaklarım popom çok yumuşak . bu ürünün bana faydası olur mu dersin. bi de 1 gr. 1 kğ eşitmiş demekle ne anlatmak istiyorsun canım. cevabımı acil gönder lütfen, gerekirse bu üründen ben de alayım

Kizlar Sabahtan Beri Bu Konudaki Yazilan Bütün Yazişmalarinizi Okudum Ve Gercekten çok üzüldüm çünkü Bende Ağustosta Doğum Yapcam Ve Rejene Alacaktim çok Umutluydum Arkadaşlarim Kesin Işe Yariyor Demişlerdi
Kaldikmi şimdi Böyle
Babe Isimli Kremi Kullananlar Ne Alemde O Bari Sonuç Verseydi

sana önerebileceğim çatlaklarının koyuluğu geçmeden yani beyaz hale dönüşmeden mümkünse hergün kese yap. ve soğuk su tut. ben başta bilseydim yapardım ama iş işten geçtikten sonra öğrendim malesef. çok faydası var doğumdan sonra mutlaka yapmaya başla. kese sert olsun.

canım sıkılaşma var derken öyle cildim sıkılaşmadı kas dokusu arttığından incelme var demek istedim. yani ben kısacası memnun kalmadım. 1 gr kas 1kg yağla eşdeğer.yani yağdan azalıyorsun ama kas yaptığın için tartıta bir değişiklik olmuyor. kas yağdan daha az yer kaplar ama yağdan daha ağır gelir. tamam l carnitiyle inceliyorsun ama bir yandanda kas yaptırıyor eee sonuç tartıda bir değişiklik olmuyor buda moral bozuyor.kafamçokkarıştı
karışık oldu ama bilmem anlatabildimmi...

senağlama ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BİRTANEM
DOĞUMDAN HEMEN SONRA BAŞLIYCAM AMA
DAHA 1,5 AYY VAR BAYA BİR ÇATLIYCAK YA VALLA ÇOK ÜZÜLÜYORUM
SON BİR AYDIR BAŞLADI
AKTARDAN ÖZEL BİR KARIŞIM ALMIŞTIM 20 ÇEŞİT DOĞAL YAĞ İÇERİYOR SÜREKLİ ONU SÜRÜYORUM AMA
YOK FAYDA ETMİYOR OF OF

bence hiç gerçekçi değil düşünsenize çatlak ne demek dokunun yırtılması bir yerde yanii böyle bir krem olacak dokular yenilenip düzleşecek hepsi aldatmaca ve para tuzağı öyle birşley olsa dermatologlar önermezmi tedavide kullanmazmııı hıhhh inanmayın paranızıda çöpe atmayınn butarz özel kremler var ama ne işe yarar biliyormusunuz sadece o çatlakların daha fazla yırlılıp büyümesini engeller deriyi esnekleştirmek için bence benim kızım glişme çağında mesela dermatoloğa götürdüm hemde çok iyi bir proff özel bir karışım yaptırdı kızıma bir eczanede ve o karışımın daha fazla çatlak oluşmasını engelleyeceğini aam çatlakları yok etmeyeceğini böyle birşeyin mümkün olmadığını lazer bile sakın yaptırma paranı harcarsın dedi büyük estetik ameliyatlar gibi olur yaparsın ileride dedi düşünün yaniii olsaydı adam sölerdi

canım sen hangisini kullanacaksın YADA KULLANMAYA BAŞLADIN EĞER KULLANIYOSAN
LÜTFEN SONUÇLARDAN HABERDAR ET

serap lütfen sonuçlari bizede söyle eğer iyi geliyosa bizde kullanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…