Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım benide aranıza alırsınız bende 23 yaşındayım 3 kızım var bütün kadınlarda olan çatlak problemi bendede var . artık rejeneden ümitimi kestim ama babe krem kullananlardan daha bilgi vermelerini rica ediyorum :icecream:

hoşgeldın masallah ya
23 yasında 3 cocuk mu?
uçüzmu?

valla benim de sadecegörünümü hafifletti. reklamdaki gibi yok etmedi. bayağı bi atıyolar yani:))))
davada bende senden yanayım arzu 00

ben kullandım :S malesef malesef diyorum çünkü hiç bir fark yapmadığı gibi parasıda cabası hiç tawsiye etmiyorum çok ümitliydim ama denedim yanıldım .:KK43::KK43:

gülçincim ben kullandım inan çokda ümitliydim we üstelik mor çatlaklarım bile yoktu ama sonuç sıfır çıktı inan boşuna ümit etmişim herkesede burdan söylüyorum gerçekten DEĞMEZ!!!.:a015:

arkadaşlar artık bu yüzeysel olarak kullanılan kremlere para vermeyin. ben çok verdim:roflol:ama sonuç sıfır.
çeşitli yağlar kullandım(kakao,badem,çilek,kantaron,vb.) sonuç=0
bonie krem kullandım 2 kutu sonuç=0
strivectin krem kullandım 2 kutu sonuç=0

şimdi ise verdiğim paralara yanıyorum. :eek:klava:

eğer madecassol ve acneysel kullanan varsa devam etsin diyorum. nedenmi. çünkü deriyi soyup yeniden onarıyor.yüzeysel kalmıyor yani.
bunun başka yolu yookkksenağlama:1no2:

arkadaslar rejene nin faydasi yok...sakin almayin...ben denedim,ama sonuc berbat...aynen duruyor catlaklar..

merhaba ben yeni katiliyorum araniza. evet cok haklisin bende üc paket bitirdim ama bir ise yaramadi
:1closedeyes:

arkadaşlar artık bu yüzeysel olarak kullanılan kremlere para vermeyin. ben çok verdim:roflol:ama sonuç sıfır.
çeşitli yağlar kullandım(kakao,badem,çilek,kantaron,vb.) sonuç=0
bonie krem kullandım 2 kutu sonuç=0
strivectin krem kullandım 2 kutu sonuç=0

şimdi ise verdiğim paralara yanıyorum. :eek:klava:

eğer madecassol ve acneysel kullanan varsa devam etsin diyorum. nedenmi. çünkü deriyi soyup yeniden onarıyor.yüzeysel kalmıyor yani.
bunun başka yolu yookkksenağlama:1no2:

MRB sERAP SEN BU İSMİNİ VERDİĞİNmadecassol ve acneysel KREMLERİNİ KULLANDINMI YADA KULLANAN VARMI EĞER GERÇEKTEN İŞE YARIYOSA NERDEN ALABİLİRİZ BUNLARI

MRB sERAP SEN BU İSMİNİ VERDİĞİNmadecassol ve acneysel KREMLERİNİ KULLANDINMI YADA KULLANAN VARMI EĞER GERÇEKTEN İŞE YARIYOSA NERDEN ALABİLİRİZ BUNLARI

arkadaşım bu kremleri eczaneden temin edebilirsin. üstelik sağlık karnesine bile yazdırabilirsin. ssk karşılıyor. ben kullandım ama 1 ay kadar. çok fazla uğraşamayacağımı anladım ve bıraktım çoz az canlıyımdır. bir şeyle çok uzun süre uğraşamam. bu tedavi için 1 yılı gözden çıkarman gerekiyor. yani 1 yıl boyunca sabah akşam sürerim diyorsan dene.
bu tedaviyi kullanan arakadaşlar oldu tamamen geçmesede çok azaldıklarını söylediler. bu tedaviyi öneren bir cilt doktoru. cilthekimi diye bir site var. orda gerekli bilgiyi daha ayrıntılarıyla bulabilirsin.:1hug:

arkadaşım bu kremleri eczaneden temin edebilirsin. üstelik sağlık karnesine bile yazdırabilirsin. ssk karşılıyor. ben kullandım ama 1 ay kadar. çok fazla uğraşamayacağımı anladım ve bıraktım çoz az canlıyımdır. bir şeyle çok uzun süre uğraşamam. bu tedavi için 1 yılı gözden çıkarman gerekiyor. yani 1 yıl boyunca sabah akşam sürerim diyorsan dene.
bu tedaviyi kullanan arakadaşlar oldu tamamen geçmesede çok azaldıklarını söylediler. bu tedaviyi öneren bir cilt doktoru. cilthekimi diye bir site var. orda gerekli bilgiyi daha ayrıntılarıyla bulabilirsin.:1hug:

fiyatı nakadar canım fazla degildir inşallah

2-3 ay kullandm bıraktm bir işe yaramadı...1sene kulanmak gerekiomuş diyolar...acnelys leke yaptı bıraktm..sadece madecassola devam ediyorum önleme amaçlı...hergn sbh akşam...ama varolanları geçirmiyor hiçbiri bence =(

X