Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba aslında ben bir çoğunuza göre şanslı sayılırım sadece popomda var çatlaklarım ama çok çok fena canımı sıkıyo yazda geldi gördükçe acayip sinirlerim bozuluyo selülütlerimde cabası zaten.Şu madicasol ne kadar fiyatnı söylermisiniz acaba?

geçen tv de gördüm hiçbirşey kalmıyor diyordu ama bana pek inandırıcı gelmedi varmı kullanıp memnun kalan bu üründen acaba???

yok canım kimse memnun kalmadı hiç geçirmemiş napıcaz bilmiyorum.. Allahım yok mu bir yol ya vallahi deliricem çok mutsuz oluyorum ya....

yok canım kimse memnun kalmadı hiç geçirmemiş napıcaz bilmiyorum.. Allahım yok mu bir yol ya vallahi deliricem çok mutsuz oluyorum ya....

hadi yaaaaaaaa neyse canım yapacak bişey yok oz aman nasılda ballandıra ballandıra anlatıyorlardı reklamda:çok üzgünüm:

arkadaşlar !
eşim ciltteki lekelerim için zambak yağını alırken arkadaşı (aktarcıdır) yağlarla ilgili bir kitapçığı geçiciolarak vermişti . hamileyken bende onları not defterime kaydetmiştim. sizin için baktım aynen yazıyorum:
doğum çatlakları mavi renkli çatlaklar çözümlenmez.zigzag, dikey olan ve kilo çatlakları için eşit oranda aşağıdaki yağların karışımı gün aşırı uygulanır;biberiye ,yosun,portakal,rezene,yasemin,kekik,mersin yağı deniz süngeri.ayrıca sarkmalarıda toparlar.
merak edenler için bu güne kadar uygulamadım zira daha vermem gereken 6 kg. var

kimseyi kandırmak istemem ama azerbaycandan gelen bir arkadaşım kullandığını söyledi karnı çok pürüssüz tıpkı çocuk doğurmamış gibi ben düşündüm ama birkerede geçirmiyormuş.en hafif çatlaklara 3 tüp gidiyormuş.bana çok pahalı geldi

Arkadaslar rejeneyi kullandim,2 kutu bitti...son kez yaziyorum,sakin para vermeyin...yemin ederim paraniza yazik...catlaklarim aynen duruyor...nasilda insanlari kandirip ballandira ballandira anlatiyorlar....paraniz bosuna gider...yine benim gibi kalirsiniz catlaklarinizla bas basa.....rejene bos ciktiiiii

arkadaslar coktandir sizin vucut catlaklari hakkinda yazdiklarinizi okuyorum ama cok cabuk sonuc bekliyorsunuz gibi geliyor bana.bu catlaklar lazerle bile tamamen yok olmuyormus yani kremlerle ugrasirken en az uc ayi gozden cikarmaniz lazim haftada bir kremden dusunun artik 12 tup falan kullanacaksiniz ki bir sonuc olsun.hos bende epeydir vichy nin catlak kremini kullaniyorum azalma oldugunu cokta fark etmedim ama bacaklarimda genel olarak gercekten duzelme oldu yani cildim daha guzel oldu daha.dahada kullanmaya devam ediyorum sonuclari sizlere bildiririm.

bu arada yaban gulunun yagi cok iyiymis diye duydum yalniz burada yine saf yag 40 euro falan az bir seyi belki turkiyede uygun bulursunuz.sirf bacaklar icin degil tum vucut icin kullanilabilir.

selam arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım. rejene kremi bende 10 gündür kullanıyorum. yorumlar moralimi bozdu.bendede daha belirgin bir değişiklik yok. ben 2 tüp aldım. inşallah 2 tüpün sonunda değişiklik olur biraz. bir değişiklik olursa yazarım .hoşakalın.

merhaba...merak ettim bu zayıflama kahvesinin adı neydi....

arkadaşlar ben rejeneyi bi haftadır kullanıyorum ama değişiklik var.kimseyi umutlandırmak istemem ama kaşınıyor çatlaklarım ve belirsizleşmeye başladı.

Çatlaklar kişiden kişiye oluşumu ve rengi değişik olabiliyor.
Herhangi bir kremin geçireceğini sanmıyorum, kremi okuyan arkadaşların yorumlarını okudum bazıları sakın almıyor diyor. Haklı olabilirler, gerçi kişinin cilt yapısına göre krem etki gösteriyor olabilir.
Hamileyken çatlak oluşmasın diye çatlak kiremini alıp dr. gösterip kullanabilirmiyim demiştim, adam bana gülmüştü. Eğer esnek bir cilt tipiniz yoksa ne sürerseniz sürün fark etmez demişti. Çok şükür karnımda çatlak yok. Hatta ablam 2 doğum yaptı onda bile yok. Bence çatlakların oluşumuna izin vermeden cilde müdahale etmek gerekiyor.
Yoksa pahalı ürünleri alıp daha çok uğraşıcaz gibi duruyor. Umarım bu ürünü kullanan arkadaşların parası ve zamanı boşa gitmez
a.s.

arkadaşlar ben yeniyim sitede.rejene kullanıyorum 2 haftada çok fayda gördüm.2 tüp aldım daha 1.sinin yarısındaym ve durum çok ii.yakından bakmadıkça belli değil suan daha 2 hafta oldu.önemle öneririm yani.

senınkı dogum catlaklarımıydı canım yksa kılo alıp vermede olusan catlaklarmı ne zaman olusmustu catlaklarınnnn

Bende bacaklarda diz altında (bacağın arkasında) var.Önceden çoooook kafama takardım.Etrafıma baktımki herkesde var.Şimdi hiç önemsemiyorum olmayanlarda var tabi ama çok az.hiç bir krem yada yağın faydası yok şöyle düşünün bir kumaşı çizik çizik kesmişiniz sonrada eskisi gibi sağlam olmasını istiyoruz mantıklımı ? üzmek için söylemiyorum kabullenir ve alışırsak daha iyi bence

Kas çalışan erkeklerin kollarında da var .Neden çatladığı belli biz bayanlarında belli, doğum(bir mucize) cildin genetik olarak esnek olmaması bunlar benim elimde olan sebepler değilki niye kafaya takayım.Ama selülitli yada kilolu olmak bana bağlı bunlardan kurtulmak lazım bence ( 72 kg ah ahhhh) işte bu kilolu görünüşümü kafaya takıyorum. Çünkü böyle olmasının nedeni benim

bende rejeneyı bır haftadır kullanıyorum,
Çatlakları olanlar bılırler,gobekdekı olan catlaklara aynanın karsısına gecıp bakınca, onden bakınca farklı yana donunce farklı gozukurr,renk degısımı hemen farkedılır.Bu rejenenın tam olarak sonuc vermeyecegı bellı,suanda bıraz renk degısımı var gıbı.Tup bıtınce yıne sonuc hakkında bılgı verırım...

ıyyy bu ürünün reklamı feci şekilde midemi bulandırıyor.

ne yani hamilelik sonrası öle iğrenç bir görüntüye mi kavuşucaz illa.
berbat bi reklam.
işe yarar yaramaz bilemiyorum ama bu reklamı görür görmez hemen değiştiriyorum kanalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…