- 6 Mart 2008
- 1.430
- 11
Merhaba aslında ben bir çoğunuza göre şanslı sayılırım sadece popomda var çatlaklarım ama çok çok fena canımı sıkıyo yazda geldi gördükçe acayip sinirlerim bozuluyo selülütlerimde cabası zaten.Şu madicasol ne kadar fiyatnı söylermisiniz acaba?dediğini denemedim ama şöyle düşün: Tibbin bile kesin tedavisi yok dediği bu illetten kurtulmak öyle kolay olmasa gerek. Madicasol+ acynelseye devam et. Kaybedecek bişeyin yok ama doktorunda dediği gibi mutlaka etkisi olur. Ama tamamen yok olamaz bence.
Hem madicasol tek başina bile müthiş nemlendirici onaricidir. Ayak topuklarina sür 1 hafta bak farki nasil göreceksin. Cildide pamuk gibi yapiyo. Bu sayede vücuduna otomatikman bakimda yapmiş olursun.
lisede mi üniversite misin?
ayni kremden bahsediyoruz evet .. Fitolastil diye okunuyor phytolastil diye yaziliyor. . Eczanelerde de kozmetik magazalarind ada var . Fiyati 48 lira
yok canım kimse memnun kalmadı hiç geçirmemiş napıcaz bilmiyorum.. Allahım yok mu bir yol ya vallahi deliricem çok mutsuz oluyorum ya....
selam kusura bakmayin ancak okudum bu ara hastaliklarla ugrasiyoruz daha once callcell den
zayiflama kahvesi almistim iki haftada 10 kilo verdiyordu ben 4 gun kuladim 4 kilo vermistim..
yani orda yalan birsey satildigini dusunmuyorum..halla almadim ve denemedim..
bu hafta siparis vermeyi dusunuyorum bir alana ikinci ni de veriyorlardi insallah halla oyledir simdilik bu kadar..bu arada arakdasin kuzeni denemis siteyede yazmis faydasini gormus
arkadaşlar ben yeniyim sitede.rejene kullanıyorum 2 haftada çok fayda gördüm.2 tüp aldım daha 1.sinin yarısındaym ve durum çok ii.yakından bakmadıkça belli değil suan daha 2 hafta oldu.önemle öneririm yani.