Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ben 2,5 ayda 2 kutu kullandım. çatlaklarım hala benimle yaşıyor:))) yalnız beyaz görüntüsü bayağı hafifledi. eskiden çok belirgindi.şimdi az belli. ama tamamen yok edip o yırtılan deriyi birleştirmiyor.
SENİN SAYENDE HERKESE SESLENİYORUM: SONUÇLARI YAZARIM DEMİŞTİM:
KESİNLİKLE TAMAMEN DÜZELTMİYOR: SADECE GÖRÜNÜMÜNÜ HAFİFLETİYOR: PARANIZI ONA GÖRE DÜŞÜNÜN HARCAYIN:SÖZÜME İTİMAT EDİN LÜTFEN: SADECE ÜRÜNÜ KULŞLANMIŞ BİR VATANDAŞIM:

ahmelege aynen katiliyorum....tatil geldi denize gidecegiz,bikini giyemiyorum..oysa kreme baslamadan önce acaba giyebilir miyim diye cok umutlanmistim...

merhaba kızlar şu rejeneyle ilgili bana bilgi veririse sevineceğim hiç sonuç lan oldumu bu konuyla alakalı merak ediyorum

kafamçokkarıştı

ahmelege sen acnelyse ve madecassol kullanıyodun bi ara..sonuç alamadınmı?

evet canim kullandim onuda 2 ay. Ama sanirim o daha uzun süreli 1-2 yil diyor doktor. YORULDUM biraktim. Ama ayni etki .yani bomie ve rejene ile ayni etkiyi göstermişti. Hafifletti.
Aslinda onun 1-2 yil olduğunu düşününce bonie veya rejeneyide öyle uzun zaman kullansak acaba daha mi etki eder diye düşünmüyor da değilim hani!

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kizlar geçen bir arkadaş çatlakla yirtik farkli dedi bana. öyleyse benimkiler yirtik. çünkü aralari 2-3mm açik.
Bazilari sadece ince beyaz çizgi. Ama bazilari yani çoğunluğu yirtilmiş deri görünümünde. Bu konuda ne dersiniz?

bilmiyorum ama benimkilerde 2-3mm beyaz zigzag giden tuhaf bişeyler =)
birde ilk başta kaşınır kırmızı çıkar sonra beyaza döner diyolar...benimki direk beyaz çıkıyor ya baktım ogün bir tane çıkmş...=( önlüyorum güyaaa

inşallah yok olur ama benim o kremlere vercek param yok =( ondan soyucular madecassol filan kullanmaya çalışıyorum ama tık yok..bir kaç senee yapcakmşız ölme eşeğim ölmee..dermotac geçirdi demişti biri..denedinmi onu?

güzelim sanirim evli değilve doğum yapmadin. Kirmizilar hatta morumsu bordomsu renkte olanlar genellikle hamilelikte oluyor sonra onlar kocaman beyaza dönüşüyüor. Ve söylenen şu ki: Işte kirmizimsi iken müdahale edildiğinde tedaviler daha etkiliymiş. üzerinden yillar geçip beyazlaştikça tedavi pek etki etmiyor. Benim gibi pek çok kişinin yaşadiği gibi.
Genç kizlarda daha çok kilo alip vermeden zorlanmadan oluyor. Bence onlarin tedavisi daha etkili.

evt bekarım...onların tedavisi daha etkili diyosun ama hamilelikte oluşan çatlakları önleyebiliyorsn ürünler kullanıyosun..ama benim çatlaklarım 12 yaşımdayken filan çıktı ve ozmnlar benim aklım başımdamıydı hayır :) beyaz ve derinler... okuduğum kadarıyla hamilelikte oluşanların çatlakları daha çabuk geçiyormuş...ergenliktekiler geçmiyormuş..ama sen tam tersini söylüyorsn.. galiba cilt tipine göre değişiyor?...benim ailemde herkeste var ırsi galiba ondan geçmekte inatçılar =)

dediğini denemedim ama şöyle düşün: Tibbin bile kesin tedavisi yok dediği bu illetten kurtulmak öyle kolay olmasa gerek. Madicasol+ acynelseye devam et. Kaybedecek bişeyin yok ama doktorunda dediği gibi mutlaka etkisi olur. Ama tamamen yok olamaz bence.
Hem madicasol tek başina bile müthiş nemlendirici onaricidir. Ayak topuklarina sür 1 hafta bak farki nasil göreceksin. Cildide pamuk gibi yapiyo. Bu sayede vücuduna otomatikman bakimda yapmiş olursun.

lisede mi üniversite misin?

teşekkür ederim tavsiyen için..evt üniversitedeyim...yaş 20..
kullanmaya devam etcem onları..her ne kadar acnelys leke yapsada =)

ÖN LİSANS YAZIYOMUŞ YENİ FARKETTİM. GÜZELİM UMUTSUZ OLMA.İYİOLACAĞINA İNANARAK ELİNDEN GELENİ YAP. HİÇB,İŞEY YAPMAMKATAN İYİDİR. ASLINDA HERŞEY İNSANIN KENDİSİNİ SEVMESİNDE BİTİYOPR. KENDİSİNİ VÜCUDUNU SEVEN İNSAN 90 KİLODA OLSA MUTLU OLAMAYI BAŞARIR.
BAZEN BOŞVERİP KENDİMİ VÜCUDUMU SEVEYİM DİYORUMdİYORUM GERÇEKTEN ANLIKTA OLSA MUTLU OLUYORUM SELÜLİTLERİM KİLOLARIM VE ÇATLAKLARIMLA:))))

ACNELYSE Yİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ KULLANIP YEDİRMEYE ÇALIŞ AYARINI AZICIK KAÇIRINCA YAPIYOR ÖYLE. BEN 1 AYDAN SONRA KEŞFETTİM ANCAK.SONRA HİÇBİŞEY OLMADI. İLK BAŞTA BULADIM BULADIM HER YERİM CİDDİ YARA OLDU.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bende kışın mutlu oluyorum çatlaklarımı görmedikçe =) ama yazın bikini giyince o popodaki çatlakları görmek öldürüyor beni...bacaklara doğru çoğalıyor zaten =) çocuk doğursam düşünemiyorum..
doğru söylüyorsun...2senede sürse elimden geleni yapıp kurtulcam bunlardan =)

slm kizlar bu kahve nasi bi kahve tam olarak adi nedir söylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…