bence hiç gerçekçi değil düşünsenize çatlak ne demek dokunun yırtılması bir yerde yanii böyle bir krem olacak dokular yenilenip düzleşecek hepsi aldatmaca ve para tuzağı öyle birşley olsa dermatologlar önermezmi tedavide kullanmazmııı hıhhh inanmayın paranızıda çöpe atmayınn butarz özel kremler var ama ne işe yarar biliyormusunuz sadece o çatlakların daha fazla yırlılıp büyümesini engeller deriyi esnekleştirmek için bence benim kızım glişme çağında mesela dermatoloğa götürdüm hemde çok iyi bir proff özel bir karışım yaptırdı kızıma bir eczanede ve o karışımın daha fazla çatlak oluşmasını engelleyeceğini aam çatlakları yok etmeyeceğini böyle birşeyin mümkün olmadığını lazer bile sakın yaptırma paranı harcarsın dedi büyük estetik ameliyatlar gibi olur yaparsın ileride dedi düşünün yaniii olsaydı adam sölerdi
serap lütfen sonuçlari bizede söyle eğer iyi geliyosa bizde kullanalim
canım sıkılaşma var derken öyle cildim sıkılaşmadı kas dokusu arttığından incelme var demek istedim. yani ben kısacası memnun kalmadım. 1 gr kas 1kg yağla eşdeğer.yani yağdan azalıyorsun ama kas yaptığın için tartıta bir değişiklik olmuyor. kas yağdan daha az yer kaplar ama yağdan daha ağır gelir. tamam l carnitiyle inceliyorsun ama bir yandanda kas yaptırıyor eee sonuç tartıda bir değişiklik olmuyor buda moral bozuyor.kafamçokkarıştı
karışık oldu ama bilmem anlatabildimmi...[/Q CANIM MERHANA BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE SIRF SİZİNLE ŞU REJENE VE ÇATLAKLAR ALAKALI BİLGİYİ PAYLAŞMAK İÇİN NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN 4 YILLIK ÇATLAKLARIM VAR KIZM 4 YAŞINA BASTI HALA ÇATLAKLARIM YERİNDE SAYIYO NE YAPSAM GİTMİYO BU KONUYLA ALAKLI YAPABİLECEĞİM BİŞEY BİLİYORMUSUN TŞK BİTANEM
merhaba kızlar şu rejeneyle ilgili bana bilgi veririse sevineceğim hiç sonuç lan oldumu bu konuyla alakalı merak ediyorum
ahmelege sen acnelyse ve madecassol kullanıyodun bi ara..sonuç alamadınmı?
hepsi azaltıyor ama tamamen geçiren yok diyosun yani =(
selam kusura bakmayin ancak okudum bu ara hastaliklarla ugrasiyoruz daha once callcell den
zayiflama kahvesi almistim iki haftada 10 kilo verdiyordu ben 4 gun kuladim 4 kilo vermistim..
Yani orda yalan birsey satildigini dusunmuyorum..halla almadim ve denemedim..
Bu hafta siparis vermeyi dusunuyorum bir alana ikinci ni de veriyorlardi insallah halla oyledir simdilik bu kadar..bu arada arakdasin kuzeni denemis siteyede yazmis faydasini gormus