- 13 Mart 2007
- 427
- 1
- 44
sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım benide aranıza alırsınız bende 23 yaşındayım 3 kızım var bütün kadınlarda olan çatlak problemi bendede var . artık rejeneden ümitimi kestim ama babe krem kullananlardan daha bilgi vermelerini rica ediyorum :icecream:
hic faydasi yok alma bence tavsiye etmem ben dava acacam bitsin su crem bi
arkadaşlar artık bu yüzeysel olarak kullanılan kremlere para vermeyin. ben çok verdim:roflol:ama sonuç sıfır.
çeşitli yağlar kullandım(kakao,badem,çilek,kantaron,vb.) sonuç=0
bonie krem kullandım 2 kutu sonuç=0
strivectin krem kullandım 2 kutu sonuç=0
şimdi ise verdiğim paralara yanıyorum.klava:
eğer madecassol ve acneysel kullanan varsa devam etsin diyorum. nedenmi. çünkü deriyi soyup yeniden onarıyor.yüzeysel kalmıyor yani.
bunun başka yolu yookkksenağlama:1no2:
MRB sERAP SEN BU İSMİNİ VERDİĞİNmadecassol ve acneysel KREMLERİNİ KULLANDINMI YADA KULLANAN VARMI EĞER GERÇEKTEN İŞE YARIYOSA NERDEN ALABİLİRİZ BUNLARI
arkadaşım bu kremleri eczaneden temin edebilirsin. üstelik sağlık karnesine bile yazdırabilirsin. ssk karşılıyor. ben kullandım ama 1 ay kadar. çok fazla uğraşamayacağımı anladım ve bıraktım çoz az canlıyımdır. bir şeyle çok uzun süre uğraşamam. bu tedavi için 1 yılı gözden çıkarman gerekiyor. yani 1 yıl boyunca sabah akşam sürerim diyorsan dene.
bu tedaviyi kullanan arakadaşlar oldu tamamen geçmesede çok azaldıklarını söylediler. bu tedaviyi öneren bir cilt doktoru. cilthekimi diye bir site var. orda gerekli bilgiyi daha ayrıntılarıyla bulabilirsin.:1hug:
ne zamandır kullanıyosun işe yarıyormuben ssksız aldm 2si 10 milyon tutuyor düz hesap...