selam kizlar catlaklar bizimle mezara kadar gelecek artik umudumu kestim ben...... babe,de ise yaramiyo almayin sakin bildigimiz nivea krem kokusuda ayni:çok üzgünüm: bugün eczaneye gittim lahana hapini sordum alicam adam önerdi ama 1 haftaya geliyomus hadi bakalim bide bunu deniycem:dance:[/Q
bebişlerim sen babe çatlak kremini denedin mi
kızlar bazı arkadaslar inanmıyor bana ama estetige para dökmenin bir anlamı yok ben babe catlak kremi kullanıyorum ve halımden cok memnunum cok derin catlakları olanlara 6ay kullanılması öneriliyo ben 3ayımdayım ve kurtuldum diyebilirim
kızlar bu rejeneden 1 tane alana ikincisini bedavamı veriyolar
ben son umut olarak su bacak gerdirecem insallah biraz cik olsada hafifler görüntü yoksa hic evlenemem(((((
bence sen bacak gerdirmeden önce kendine güvenini arttır... :) emin ol herkesin kusurları var... beğenen böyle beğensin... ki eminim beğeniliyorsundur da... brad pitt ile evlenmeyeceğiz ya, komplekse ne hace..di mi ama:):içelim:
tabiki begeniliyorum cirkin de deelim ama vucut patlak:)evlencegim kisi bana küfür etmesin sonra ben seni böle bilmiyordum diye bilseydim almazdim gibilerine...cok cekiniyorum öle evlendikten sonra olsa bisey demem evlenmisim sonucta derim alan aldi satan sati derim...öle deelmi yani ???süprizzzzz
arkadaşlar kremin bitmesine 21 gün kaldı ve cok mutluym sunuda söylemek istiyorum kremin faydasını görmeyen ıcoğu arkadasımbence düzenli kullanmıyor aksattıkları zamanlar oluyo çünkü benimde çatlaklarım coktu ama simdi gözükmüyo babe catlak tedavi kremini tavsiye ederim krem bitsın bacaklarım için alcam
hiç bişey demez.. merak etme... gönlün rahat olsun.... seni çok seven birini buldun mu onun gözüne carmen electra gibi görünürsün yeminle:) kendimden biliyom...:teselli:
ya biri var zaten hayatimda 1 bocuk seneden beri. oda benim hic bi kusurum olmadini düsünüyor halbuiki bilse bilmiyorum ne diyecek bana..
ne o biz yalan mi söyliyoruz iyilesme gibi bisey görmüyoruz diye rejene hic bisey fayda etmiyor sürüyoruz ediyoruz daha bitmedi bitinceee haber verecem zaten
arzucum iremim babe çatlak kreminden söz ediyor sen rejene kullanıyosun heralde babe çatlak kremini denedinmi
sende agzini ara canim...sor ölesine mesela de benim sunum,bunum olsa beni yinede sever misin de....benim bir arkadasim vardi,bacaginin biri tamamen yanmisti,hic yanimizda soyunmazdi,cok utanirdi...bi cocukla evlendi,evlenmeden önce söylerim dedi..cocukla birbirlerini sevmisler,simdi 2,5 yillik evliler...cocuk sorun bile yapmiyor...arkadasim cok memnun...ve kocasinin yaninda cok ta kiymetli...
bak arzucum insanları kandırmaktan vazgeç istersen ben seni hiç tanımıyorum msn felanda görüşmedim yalanlardan vazgeç hem insanları nediye kandırıyım yanlış yapıyosun buna son ver istersen