kitana son kez söylüyorum,gecirmiyor rejene,benimkiler aynen duruyor..o kadar catlagim da yok...azi gecirmiyorsa cogu hic gecirmez...valla ciddi söylüyorum,esim demisti bu senin,catlaklarini yok etmez,ancak parani yok eder dedi...inanmadim..gitti 93 euro...haram olsun aldiklari para..
elenisa
catlaklarim inceldi disardan baktigimda belli olmuyo ama kalin olanlar belli ama inceldiler sadece önceden hepsini farkedebiliyodum hakkini yememek lazim bende etkisini gösterdi belki kisiye göre de...
bu yazı sana ait değilmiydi elenisa:) bence siz çok fazla beklentiye girmişsiniz alırken. ben tamamen yoketmeyeceğini biliyordum ama görüntüden memnunum daha bir gerginleştirdi ve belirsizleştirdi çatlaklarımı. inceltti sanki. tek memnun kalan benim sanırım:)
ha bu arada ben dün tr den bi estetik doktoruna telefon actim catlaklar icin.kesin gidiyorlar dedi gerdiriliyormus ve tutari da 1800€ civari bacak gerdirmek..bu yaz icin randevu aldim görmesi lazimis yerleri..bu ismi hic duydunuzmu hanimlar fatih dagdelen??
cok tanidik bi doktor bence iyi yapar isini bu catlaklar konusunda ben yazin gideyim görüseyim nediyecek bakalim umutlandim baya:)))))
kızlar karboksi diye bir uygulama var duydunuz mu bilmiyorum akapuntur uzmanları uyguluyor bir yakınım basladı ve cok güzel gidiyor hem catlak hem selülit hemde cilt içinde uygulanıyor internette arastırırsanız paket fiyatları 700- 800 ytl civarı (15 seans) arastırmanızı tavsiye ederim bende baslıycam en yakın zamanda...
valla ben gidince bi görüneyim su doktora bakalim ne diyecek umutluyum 3günden beri kurtulsamda sunlardan ya tmm gitmesin ama hic görünmesin istiyorum sey gibi ortaliklarda görülüyor