Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
valla benim 1 ay oldu,ikinci kremde az kaldi...ama catlaklar duruyor..özellikle de gündüz aynada aynen görünüyor...yani denize gitsem,disarida günesli,gündüz havada apacik görünecek..ancak gece los isikta görünmüyor :))) yani belli belirsiz...

kızlar bazı arkadaslar inanmıyor bana ama estetige para dökmenin bir anlamı yok ben babe catlak kremi kullanıyorum ve halımden cok memnunum cok derin catlakları olanlara 6ay kullanılması öneriliyo ben 3ayımdayım ve kurtuldum diyebilirim

benimkisi daha bitmedi 2hafta oldu süreli daha tam bitmedi benimkisi bol mu sürüyorsun cremi acaba ondan mi faydasini göremedin bilmiyorum ki.
bacaklarimin iki diz oldugu yeri sürüyorum sadece bide bide birazcik bellimde var bide yanlarda o kadar baya da masaj yapiyorum sürdügüm zaman...merak ediyorum bakalim ilerleyen haftalarda belli olurr

sadece yardim amacli yazmistim....yani aslinda bu da rejene hakkinda bir konu oldugunu sandigim icin, ama tekrarlanmaz..amacim hukuksal yeni bir forum acmak degildi ...özür...benneyaptımki

yok ben kesin kanaate vardim..kandirildim,kaziklandim...nasilda reklam yapiyorlar ya...hele o kadinin söyledikleri aslinda ondan anlamaliydim ne sacma " yolda yürürken insanlar yanima yaklasip,giydigim seyin bana ne kadar yakistigini söylüyorlar,kimse 4 cocugum olduguna inanmiyor." yalancilar,kim yolda yürürken gelirde ayy bu kiyafet size ne yakismis der...biz de enayi gibi yuttuk iste...gitti o kadar param...haram olsun..

yok ben kesin kanaate vardim..kandirildim,kaziklandim...nasilda reklam yapiyorlar ya...hele o kadinin söyledikleri aslinda ondan anlamaliydim ne sacma " yolda yürürken insanlar yanima yaklasip,giydigim seyin bana ne kadar yakistigini söylüyorlar,kimse 4 cocugum olduguna inanmiyor." yalancilar,kim yolda yürürken gelirde ayy bu kiyafet size ne yakismis der...biz de enayi gibi yuttuk iste...gitti o kadar param...haram olsun..

orasi zaten öle dee benim kafamida o cümle dedikleri karistirmisti yollda yürürken niye elalem gelsin giyidigin kiyafet güzel desin onu bende anlamadim catlaklari göremiyor ya bu:))))nese ben hukuksel dökecegimden eminim kutularim bitsin bosyere günahlarini almayim diyorum sonra..........

bende kullanıyorum ama hiç işe yaramadı ne göbeğimi topladı ne catlaklarım gitti kimse bosa para vermesin...

bende ısmarlamayı düşünüyodum ama kesinmi diye hep kusku vardı içimde eminsiniz yani işe yaramıyor öylemi...
tesekkur ederım

ben deniz benide bekle bitireyim cremleri ona göre ismarlarsin yada etmesin:)ama hic bi fark yok ayni duruyorlar

benim ikinci kutu bitmek üzere...ne göbegimi topladi,ne de catlaklar gitti...bi de faydasi iyi olsun diye kullandigimdan beri spor yapiyorum...hep bos :KK43:((

herkese merhaba aranıza yeni katıldım.benimde sorunum karnımdaki çatlaklar ilk doğumdan sonra oldu şu an ikinci bebeğe hamileyim ve tam bir patlama oldu çatlaklarım daha da fazlalaştı delirecem kullandığım kremlerin faydası olmadı rejene adlı ürünü kullanan varmı faydası oluyomu gerçekten cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

kızlar bu tarz kremlerin ve hapların hiçbir yararı yok.estetik uzmanları bas bas bağırıyor deforme olmuş çatlak oluşmuş vucutların tedavisi yok malasef.çatlaklarınızla barışık yaşayın artık ölene kadar onlar bizimle.spor yapıp sadece sarkıklarımızı kurtarabiliriz.çok acı ama çatlaklar bizimle.öyle bir buluş olsa zaten yer gök inler reklamdan..haberlere çıkar o buluş.neyse belli olmaz belki ilerde süper bir buluş olur.hayat bu belli olmaz.

kızlar bu tarz kremlerin ve hapların hiçbir yararı yok.estetik uzmanları bas bas bağırıyor deforme olmuş çatlak oluşmuş vucutların tedavisi yok malasef.çatlaklarınızla barışık yaşayın artık ölene kadar onlar bizimle.spor yapıp sadece sarkıklarımızı kurtarabiliriz.çok acı ama çatlaklar bizimle.öyle bir buluş olsa zaten yer gök inler reklamdan..haberlere çıkar o buluş.neyse belli olmaz belki ilerde süper bir buluş olur.hayat bu belli olmaz.

çok haklısın.artık reklemlardaki herşyin para tuzağı olduğunu biliyorum.ama işte insanlardaki umut onlardakide umut tacirliği yapmak...çatlakların lazarle cilt soydurmayla bile tam olarak geçmediği.mutlaka izi kaldığı ama görüntüsünün hafifletildiğ söyleniyo.boşuna uğraşmmak gerek...ama belki sıkılaştırmaya etkisi olabilir bazı üürnlerin onada bişey diyemem

ben son umut olarak su bacak gerdirecem insallah biraz cik olsada hafifler görüntü yoksa hic evlenemem:KK43:(((((

Konu hakkında paylaşımlar yapalım arkadaşlar.Forumumuzda hukuk köşesi de tüketici hakları köşesi de var buralarda isterseniz diğer sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.Burada bu ürün hakkında kullanım tecrübelerinizi paylaşınız. a.s.

arkadaşlar herkes farklı şeyler söylüyor. ben rejeneyi 1,56 ay kullandım. bayağı hafifletti. ama bence2-3 kutuda belli eder.mümkünmü 1 kutuylayılların çatlağını yok etsin. ben zaten böyle bişey beklemedim. hafifletmesi bile kardır yani.
2.kutuyu sipariş ettim. hiçbişey yapmamaktan iyidir.
belki kişiye göredeğişiyordur.

X