- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
hersey cok muhtesem görünyor.
cogu arkadasinda dedigi gibi bi kraliyet davetinin resimlerini izler gibiydim.
özellikle elbisenize BAYILDIM...
bursada nerde ve kaca diktirdiniz acaba?
Allah tamamına erdirsin nehir. Evet hakikatten çok fazla benzerlik var gerçekten. Ben de kocaeline gelin geliyorum. Şimdilik Peki bu elbiseyi nasıl buldun ? ne vesile oldu ? Gerçekten çok muhteşem bir model.. görür görmez aşık oldum ben.. ben de aslındaki gibi çok fazla açık yaptırmadım. Normalde epey göğüs dekoltesi olan bir elbiseydi.. Bitince resimlerini paylaşırsan sevinirim. Merak ederim ben şimdi boshayallersmile
Aylar aylar önce daha ortada hiç birşey yokken internette dolaşırken görüp kaydetmiştim bilgisayarıma.
Daha öyle birçok resim vardı, şimdide birçok gelinlik..Ama ben taşlı kumaşlardan olan şeyleri çok sevdiğim için, bu modelden başkasını görmedi gözüm.
Hiç düşünmedimde sözüm olmadan öncede söz kıyafetimde nişan kıyafetimde belliydi..
Sözdede istediğim şeyi diktirdim, nişandada öyle olacak hayırlsıyla inşallah..
Senin galiba pullu kısmı bütün elbise.
Ben onu kesik yaptırıyorum. Elbise korsajlı olacak yani, kalçada oturacak.
Demek ızmite gelin geliyorsun. Daha önce gelmişliğin var mı?
Düğün ne zaman nasipse?
Tabiki paylaşırım memnuniyetle. Bunlarda benim söz fotoğraflarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/album...raflari-982998299829-omur-boyu-mutluluga.html
Canım elbisemin pullu kısmı bütün zannedersem. Sadece arkadan üst kısmına görünen yere pullu dantelden koydular, bütünmüş effekti verdiler. Benim elbise de Straplez geliyor. üzerine drape ipek şifon yapıldı. tüm kumaşlar gerçek ipekten oluştu. Sadece pul işlemeli dantel neyden, bilmem... Bu arada çok zor bir model bu onu söylim. Terzim değişik elbise diye diye dikti.
İnşallah seninki de çok güzel olur. iyiki diktirmişim bu modeli. Çok mutluyum
boshayallersmileboshayallersmile
izmitte mi diktiriyorsun ? Ve kaça anlaştın ? Benimki 1000 TL idi
İzmite daha önce gelmişliğim oldu. Ama pek bilmem sağını solunu. Nikahım 17 temmuzda Bursada. düğün 18 temmuz izmitte :)
Senin oldukça paalıya mal olmuş.
O kadar pahalıya mal olacak olsaydı diktirmezdim. Yada değiştirirdim.
Benim terzimde zaten keşfedilmemiş bir terzi olduğu için çok fazla almıyor.
Dikimine 250 TL, kumaşınada 380 TL verdik.
Yani saf ipek kullandırtmıyorum.
Bakalım terzim gayet iyi anladı, banada yapılması gerekenleri söyledi, içimi rahatlattı.
İnşallah istediğim gibi olur.
Düğününde hayırlı olsun benimki kasımda olacak nasipse..
Mutluluğumuz daim olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?