• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ReinedelAmour'un Nişanı

Çok teşekkürler kızlar. Tekrar tekrar söylüyorum daha güzeli sizlerin olsun inşallah. Çok özenerek seçtim herşeyi. Saç modelime gelince. Hastayım bu eski zamanlar modasına.

Tarz meselesi elbette ama ben oldum olası eski fotolara bakınca oradaki insanların giyim ve de saç stillerine bayılırdım. Bu elbise de o döneme benzer bir tasarım.

Zuhair Murad iyi iş beceriyor. Ben Bursa'da hiç bir Vitrinde böyle bir elbise görmedim. İyiki diktirmişim..hihoyyyt

hersey cok muhtesem görünyor.
cogu arkadasinda dedigi gibi bi kraliyet davetinin resimlerini izler gibiydim.
özellikle elbisenize BAYILDIM...

bursada nerde ve kaca diktirdiniz acaba?

hersey cok muhtesem görünyor.
cogu arkadasinda dedigi gibi bi kraliyet davetinin resimlerini izler gibiydim.
özellikle elbisenize BAYILDIM...

bursada nerde ve kaca diktirdiniz acaba?

Teşekkür ederim canım. 1000 tl ye mal oldu elbisem. Sudem paris modaevi dikti.
Sen isviçreden neredensin ?

Eski İstanbul hanımları gibi çok kibar, zarif ve şık olmuşsun... ALLAH tamamını erdirsin canım...

Allah tamamına erdirsin nehir. Evet hakikatten çok fazla benzerlik var gerçekten. Ben de kocaeline gelin geliyorum. Şimdilik Peki bu elbiseyi nasıl buldun ? ne vesile oldu ? Gerçekten çok muhteşem bir model.. görür görmez aşık oldum ben.. ben de aslındaki gibi çok fazla açık yaptırmadım. Normalde epey göğüs dekoltesi olan bir elbiseydi.. Bitince resimlerini paylaşırsan sevinirim. Merak ederim ben şimdi boshayallersmile

Aylar aylar önce daha ortada hiç birşey yokken internette dolaşırken görüp kaydetmiştim bilgisayarıma.
Daha öyle birçok resim vardı, şimdide birçok gelinlik..Ama ben taşlı kumaşlardan olan şeyleri çok sevdiğim için, bu modelden başkasını görmedi gözüm.

Hiç düşünmedimde sözüm olmadan öncede söz kıyafetimde nişan kıyafetimde belliydi..
Sözdede istediğim şeyi diktirdim, nişandada öyle olacak hayırlsıyla inşallah..
Senin galiba pullu kısmı bütün elbise.
Ben onu kesik yaptırıyorum. Elbise korsajlı olacak yani, kalçada oturacak.

Demek İzmite gelin geliyorsun. Daha önce gelmişliğin var mı?
Düğün ne zaman nasipse?
Tabiki paylaşırım memnuniyetle. Bunlarda benim söz fotoğraflarım.

http://www.kadinlarkulubu.com/album...raflari-982998299829-omur-boyu-mutluluga.html

maşallah gerçekten çok asil olmuşsun herşeyinle..
yanlız bişey dikkatimi çekti kıyafetyin rengi bi mavi bi yeşil tonlarda çıkmış.
ama sanırım makinanın ışık farkından dolayıı?
yeşil renk çok güzel gerçekten..
mutluluklar diliyorum allah tamamına erdersn inş.opuyorumnanaktan
darısı başımaaaa zemuszemus

Aylar aylar önce daha ortada hiç birşey yokken internette dolaşırken görüp kaydetmiştim bilgisayarıma.
Daha öyle birçok resim vardı, şimdide birçok gelinlik..Ama ben taşlı kumaşlardan olan şeyleri çok sevdiğim için, bu modelden başkasını görmedi gözüm.

Hiç düşünmedimde sözüm olmadan öncede söz kıyafetimde nişan kıyafetimde belliydi..
Sözdede istediğim şeyi diktirdim, nişandada öyle olacak hayırlsıyla inşallah..
Senin galiba pullu kısmı bütün elbise.
Ben onu kesik yaptırıyorum. Elbise korsajlı olacak yani, kalçada oturacak.

Demek ızmite gelin geliyorsun. Daha önce gelmişliğin var mı?
Düğün ne zaman nasipse?
Tabiki paylaşırım memnuniyetle. Bunlarda benim söz fotoğraflarım.

http://www.kadinlarkulubu.com/album...raflari-982998299829-omur-boyu-mutluluga.html

Canım elbisemin pullu kısmı bütün zannedersem. Sadece arkadan üst kısmına görünen yere pullu dantelden koydular, bütünmüş effekti verdiler. Benim elbise de Straplez geliyor. üzerine drape ipek şifon yapıldı. tüm kumaşlar gerçek ipekten oluştu. Sadece pul işlemeli dantel neyden, bilmem... Bu arada çok zor bir model bu onu söylim. Terzim değişik elbise diye diye dikti.

ınşallah seninki de çok güzel olur. iyiki diktirmişim bu modeli. Çok mutluyum boshayallersmileboshayallersmile

izmitte mi diktiriyorsun ? Ve kaça anlaştın ? Benimki 1000 TL idi

ızmite daha önce gelmişliğim oldu. Ama pek bilmem sağını solunu. Nikahım 17 temmuzda Bursada. düğün 18 temmuz izmitte :)

Son düzenleme:
Canım elbisemin pullu kısmı bütün zannedersem. Sadece arkadan üst kısmına görünen yere pullu dantelden koydular, bütünmüş effekti verdiler. Benim elbise de Straplez geliyor. üzerine drape ipek şifon yapıldı. tüm kumaşlar gerçek ipekten oluştu. Sadece pul işlemeli dantel neyden, bilmem... Bu arada çok zor bir model bu onu söylim. Terzim değişik elbise diye diye dikti.

İnşallah seninki de çok güzel olur. iyiki diktirmişim bu modeli. Çok mutluyum
boshayallersmileboshayallersmile

izmitte mi diktiriyorsun ? Ve kaça anlaştın ? Benimki 1000 TL idi

İzmite daha önce gelmişliğim oldu. Ama pek bilmem sağını solunu. Nikahım 17 temmuzda Bursada. düğün 18 temmuz izmitte :)

Ben modelin üst tarafını tamamen pullu kumaştan uzun kollu yaptırıyorum.
Belindeki kemerde büzgü değil drape olacak.
Arkadan gelecek şifonuda korsajdan takılıp tam kiloş olarak biçilecek.
Yani onuda büzgüyle taktırmıyorum.

Senin oldukça paalıya mal olmuş.
O kadar pahalıya mal olacak olsaydı diktirmezdim. Yada değiştirirdim.
Benim terzimde zaten keşfedilmemiş bir terzi olduğu için çok fazla almıyor.
Dikimine 250 TL, kumaşınada 380 TL verdik.
Yani saf ipek kullandırtmıyorum.
Bakalım terzim gayet iyi anladı, banada yapılması gerekenleri söyledi, içimi rahatlattı.
İnşallah istediğim gibi olur.
Düğününde hayırlı olsun benimki kasımda olacak nasipse..

Mutluluğumuz daim olsun inşallah..

Senin oldukça paalıya mal olmuş.
O kadar pahalıya mal olacak olsaydı diktirmezdim. Yada değiştirirdim.
Benim terzimde zaten keşfedilmemiş bir terzi olduğu için çok fazla almıyor.
Dikimine 250 TL, kumaşınada 380 TL verdik.
Yani saf ipek kullandırtmıyorum.
Bakalım terzim gayet iyi anladı, banada yapılması gerekenleri söyledi, içimi rahatlattı.
İnşallah istediğim gibi olur.
Düğününde hayırlı olsun benimki kasımda olacak nasipse..

Mutluluğumuz daim olsun inşallah..

Canım, evet pahalı ama Bursada iyi birşey istiyorsan, ortalaması bu. Benim kumaşlar hep gerçek saf ipek olduğu için fiyatı çıkmış olabilir. Şimdi sıra kınalık ve gelinlikte. Bakalım onlar nasıl olacak bilmiyorumkismile

Çok farklı nişan fotoğrafları bu yüzden çok hoşuma gitti. Charlie Chaplin filmlerinden fırlamış gibisin.Tarzını ortaya koyan insanlara bayılırım.Bir tek şey yaşını biraz büyük göstermiş gibime geldi.

ilk defa bu tarz saç modelini nişanda görüyorum..farklılık yaratmışsın ve gerçekten çok hoş olmuş..
mutluluklar dilerim.

Back