• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ReinedelAmour'un Nişanı

kıyafetin saçın makyajın öylee farklıı olmuşsun kii çok güzel görünüoosunz maşallah !:nazar: tebrik ederim

güzel yorumlarınız için Teşekkürler kızlar. Evlenmeyen varsa aranızda, darısı başınıza..

Merhaba Canım. Kusuruma bakma mesajını çok sonra fark ettim. Ve 50 tane mesaj yazmadan özel msj yazamadığım için buraya yazıyorum. Halen kullanıyorum. ve şuan gebeliyim 4,5 aylık. 30 kilo vermiştim gebe kalmadan önce. Ablam da 42 kilo verdi. Çok şükür biz memnunuz. Şuan bebeğimi de sağlıklı bir şekilde besliyorum. Darısı başına diyeyim. 3-5 kilo fazlalığını tahminim 1-2 hafta içinde rahatlıkla verirsin. 1-2 hafta da kitleme programı var onu uygularsan eski kiloların yerine gelmez. Bana ablam uyguluyor herşeyi. Sağolsun beni ve kendini büyük bir dertten kurtardı. Allah mutlu mesut etsin. Mutluluklar dilerim.

cok güzel olmussunuz yanliz rujunuzun rengi biraz koyu gibime geldibilmiyorumkismile
mutluluklar dilerim allah tamamina erdirsin

Çok güzel olmuşsunuz,maşallah:)Tarzınız çok hoş sizde çok iyi taşımışsınız.Düğünde de farklı bir tarz size çok yakışacaktır.Mutluluklar...

Back