• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ReinedelAmour'un Nişanı

canım kıyafetin güzel ama o ruj daha soft bir renk olabilirdi.ALLAH tamamına erdirsin.
BİŞEY DİCEM:o nasıl ev yaa sen evin resimlerinide çek koyda görelim çok merak ettim çok görkemli...

Ev tamamen babamın zevki canım boshayallersmile yıllarca bu ev için çalıştı çabaladı, hayalini gerçekleştirdi. Daha güzeli senin olsun inşallah.. Ruj konusunda hiç şansın yok hihoyyyt beni tanıyanlar bilir, güçlü renklerden hoşlanırım. Pin up tarzı makyajlarda koyu renk ruj ve kırmızının tonları uygulanır genelde. Zevkler ve renkler değişiyor işte hihoyyyt

eleştirilerinve yorumların için teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5

elbise çok güzelmiş rengide sana çok yakışmış ben sadece elbisedeki çiçeği beğenmedim onun dışında çok çok güzel dediğin gibi zevk meselesi Allah tamamına erdirsin...

çok gusel çıkmısınız ..allah tamamına erdırsın...çok nefıss.s..

canım mutluluklar dilerim ilk önce şunu söylemeliyim ki nişanlığın saçın makyajın herşeyinle çok güzel olmuşsun son zamanlarda en beğendiğim nişanlık seninki valla çok şık ve alımlı olmuşsun allah tamamaına erdirsin canım opuyorumnanaktan

Evin dekorasyonu ile sizin tarzınız çok uyumlu olmuş. Değişik bir hava var. Gerçekten çok çekici duruyor herşey. Mutluluğunuzun devamını dilerim. Herşey gönlünüzce olsun...

canım saçın ve kıyafetin farklı ve güzel olmuş
özellikle kıyafetini ve rengini beğendim

Buna inanamıyorumakannehir
Pazartesi günü dikime verdiğim nişan kıyafetimin modeliakannehir

Eylül ayında koyduğun anketi buldum şimdi, ben o fotoğraftan çıkarmıştım. Elimde fotoğrafla önce kumaş aldım, sonra terziye verdim anlattımda anlattım.
Ben baş örtülü olduğum için üst tarafını değişik yaptırıyorum tabiki.

Renk olarakta benzer bi renk almışım.

Yani görünce gerçekten şok geçirdimsırnaşık şey

Benimde nişanım 15 Mayıs ve evde olacak..
Ve İzmittesırnaşık şey

Fazla benzerliksırnaşık şey

Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Darısı tüm bekarların başına

Buna inanamıyorumakannehir
Pazartesi günü dikime verdiğim nişan kıyafetimin modeliakannehir

Eylül ayında koyduğun anketi buldum şimdi, ben o fotoğraftan çıkarmıştım. Elimde fotoğrafla önce kumaş aldım, sonra terziye verdim anlattımda anlattım.
Ben baş örtülü olduğum için üst tarafını değişik yaptırıyorum tabiki.

Renk olarakta benzer bi renk almışım.

Yani görünce gerçekten şok geçirdimsırnaşık şey

Benimde nişanım 15 Mayıs ve evde olacak..
Ve İzmittesırnaşık şey

Fazla benzerliksırnaşık şey

Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Darısı tüm bekarların başına

Allah tamamına erdirsin nehir. Evet hakikatten çok fazla benzerlik var gerçekten. Ben de kocaeline gelin geliyorum. Şimdilik Peki bu elbiseyi nasıl buldun ? ne vesile oldu ? Gerçekten çok muhteşem bir model.. görür görmez aşık oldum ben.. ben de aslındaki gibi çok fazla açık yaptırmadım. Normalde epey göğüs dekoltesi olan bir elbiseydi.. Bitince resimlerini paylaşırsan sevinirim. Merak ederim ben şimdi boshayallersmile

Benim de beğendiğim sakladığım modeldi;ama evdeki nişanda çok mu abartı olur diye

vazgeçmiştim.Şimdi seninle güzel durduğunu fark ettim.

Saç modeli de benim istediğim gibi şimdi tarzların yani bihter modasının dışında kalıyoruz

ama cidden güzel ya :)))

Dilerim çok mutlu olursunuz a.s.

Back