• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz???? 7 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz 32-33 gunde bir adet goruyorum bugun 38.gunum hala adetim gelmedi.33 ve 34. gunler oğlen test yaptım negatif çıktı.ama hala gelen yok hamilelik belirtisimidir akıntının çok olması akıntım daha fazla bu ara başka belirtimde yok.hafta sonu istbla gittim geldim hava değişimden kesin olurum dedim gene olmadım.benim gibi bu durumu yaşayan varmı?

mrb canım ecz teslerın hassasiyeti düşük oluyor 10 gün gecince tam sonuç alınıyor bıraz daha bekle istersen.sabırsızlanıyorsanda kan testı yaptır diyorum

Ne sinir bozucu bir bekleyiş bu ya... Olsam da kurtulsam belim kopuyor , 3 gün geciktim , bakalım sonuç ne olacak...

Canım kırmızı kartı gördüm bugün..Ama neden gecikti anlamadım..Hiç böyle olmadı evlendiğimden beri..Hamile olduğumu sandığım da anne olmayı çok istedim..Galiba bu ay korunmicaz :))

ne güzel yeni bir anne adayımız daha oldu desene :1hug:

arkadaşlar ben 2 aydır klomen tedavisi görüyordum fakat hiçbir etki etmedi ocak başı kontrolümde doktor yumurta sönmüş demişti adet olmanı bekleyip rahim filmi çekilecek sonrada iğneyle büyüteceğiz dedi beklenen adet tarihimden 7 gün geçti hala adet olmadım sadece göğüslerim sızlıyor arada birde tansiyonum düşük buaralar test yapmayada korkuyorum doktor yumurta söndü dediği için bişey olmayacak diye bu durumda hamile kalmam olanaksızmıdır

merhaba arkadaşlar.. bende günü geçenlerdenim..7 gün geçti regl günümden..göğüslerim sızlıyor ve belim kopacak gibi ağrıyor. ancak dün sabah test yaptım ve tek çizgi çıktı.. ama hala regl olmadım.. ne olmuştur acaba? biraz daha beklemelimiyim tekrar test yapmak için?

merhaba arkadaşlar.. bende günü geçenlerdenim..7 gün geçti regl günümden..göğüslerim sızlıyor ve belim kopacak gibi ağrıyor. ancak dün sabah test yaptım ve tek çizgi çıktı.. ama hala regl olmadım.. ne olmuştur acaba? biraz daha beklemelimiyim tekrar test yapmak için?

Canım benimde aynıydı.7.gün göğüslerim sızlamay başladığında gerçekten hamileyim sandım.ama sekizinci günde hastalandım :) Hayırlısı olsun artık.eğer için rahat edicekse tekrar test yapabilirsin.

benımde 6 gun geçti ama daha yok bişeyy püffffffmafoldumben
stresde yapmıyorum adet olayım ıstıyorum böyle beklemek çok sıkıcıııı

Canım benimde aynıydı.7.gün göğüslerim sızlamay başladığında gerçekten hamileyim sandım.ama sekizinci günde hastalandım :) Hayırlısı olsun artık.eğer için rahat edicekse tekrar test yapabilirsin.

bugün 11. günüm ve hala gelen giden yok.. önümüzdeki haftayı bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum artık.. benim hala umudum var..:Saruboceq:

bugün 11. günüm ve hala gelen giden yok.. önümüzdeki haftayı bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum artık.. benim hala umudum var..:Saruboceq:

mrb 11 gün olmuş çıkması lazım hamıle olabılırsınz tekrar test yapın yada kan testı yaptırın.bir hafta nasıl beklıyceksınız sabırsızlanırsınız şahesen ben dayanamam inş.güzel haberler verırsınızkaydirigubbakcemile5

mrb 11 gün olmuş çıkması lazım hamıle olabılırsınz tekrar test yapın yada kan testı yaptırın.bir hafta nasıl beklıyceksınız sabırsızlanırsınız şahesen ben dayanamam inş.güzel haberler verırsınızkaydirigubbakcemile5

kısmetse pazar günü gidicem doktoruma.. hala beklemedeyim..

merhaba arkadaşlar benimde beklenen adet günüm 28 ama hala regli olmadım.bilmiyorum çok fazla belirtilerim yok ama inşallah hamileyimdir...allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin allah yardımcımız olsun..

merhaba arkadaşlar benimde beklenen adet günüm 28 ama hala regli olmadım.bilmiyorum çok fazla belirtilerim yok ama inşallah hamileyimdir...allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin allah yardımcımız olsun..

canım mrhb benimde 28 di bakalımm gelicekmi??

kızlar yarın doktoruma gidicem..lütfen dua edin bana ve güzel haberlerle döneyim evime..buna çok ihtiyacım var...

merhabalar bende aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum benim 8 yasında 1 oğlum var bebek istiyorz hemdeeeee çok 3 aydır olmadı bu ay 2 gün geçti ama adetimden önce test aldım negatif çıktı şimdi çok korkuyorum yoksa diye

benimde adetim 13 gün geçtiii...
kan testi yaptırdım değerim şüpheli çıktı...
sabah kan testimi tekrar yaptırıcam...
bakalım sonuç ne çıkacakk...

Back