reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

aynen,hc sorma benimde ayniydi. Ama bugun dayanamayip tekrar yaptimm. Yine negatif. Bi sende dne derim moralim bozuluyo ama yapck bisede yok cnm dikkat etmemiz lazm. Hayirli haberler duyarm sendn insallah.

12 temmuz da buyuk bi ihtimal. Bende folikul kist vardi. Her iki yumurtaliklarimda. Mayis ayinda ogrendm. Kadin doguma gtmdm daha.alt muayeneden cekindgm icin. Devlet hastanesinde ulturasonda gorduler. Kadin dogumada soramadm.yoktu hastanede. Ilac tedaviside olmadim. Ama bu ay cok dikkat ettm. Yumurtlama donemine mi dersin ayaklari havada tutmayimi dersn ilk defa yaptm :) Rabbimdn umit kesilmez. 5 gun gecti. Adetime az kalada iliskiye grdm bu aral arda oyle. Olursa insallah hber vericem olumlu yada olumsuz dua et canim

Ya arkadaslar ben adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 0.49 cikti suan adetim 2 gun gecikti normaldede hic gecikmez goguslerimdede sialik ve gogus damarlarimda belirginlik olustu adet olcakmisim gibi oluyo belim ve kasiklarim agriyo ama hla adet olmadim sizce hamile olabilirmiyim beta degerim yukselmis olabilirmiyim lutfen cevap verin...

Hanımlar benim günüm 15 gün geçti 2 kez test yaptım ve negatif çıkmıştı bende banyo dolabının üzerine bıraktım 3 saat sonra tekrar bakayım dedim birde ne göreyim 2 çizgi silik çıkmış

Canim sonradan cikan çizgi bildiğim kadarıyla geçerli olmuyor

Benim üçüncü gebeliğim kızımdada böyle olmuştu ama yinede Rabbim bilir yarın bir kan testi yaptıracağım

Adetin 2 gün geçti test yaptim çok Silik çizgi cikti ve hamilelik belirtilerinden var acaba hamilemiyim yarin kan vericem çok merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle aranızda yeniyim ama sizleri sürekli takip eden biriyim
Yaklaşık 2 senelik evliyim. Geçtiğimiz mayıs ayından itibaren korunmuyorum fakat yumurtlama gününe hiç dikkat etmemştim.kasım ayı sonunda doktora gittim ve genel muayene olup çocuk isteğimi belirttim. Muayeneye göre bir sorunum olmadığını belirtti doktorum ve folidoce folik asit verdi kullanmam için. İlacı kullandım, dün benim regl günümdü olmadı fakat regl olacakmışım gibi ağrılar var. Normalde regl dönemimden 1-2gün önce kahverengi akımtılarım olur akabinde regl olurdum. Şimdi sadece şeffaf renkli akıntı var onun dışında bişey yok.her zaman günü gününe regl olan ,gecikme yaşamayan biriyim. Şimdi neden böyle olduğuna anlam veremedim. Hamile olabilir miyim,yoksa ilaç mı geciktirme yaptı anlamayadım. İdrar testi yapmak için bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum. Varmı benim gibi olan, yada fikir sahibi

Adete 3 gün kala sabah idrarı ile yapılan test sonucum.Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• unnamed.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 492

Hiç bekleme yap benimde 4 gunum var ama belirtiler var diye sabahda dunde test yaptim

benim de cumartesi olması lazım diye hesaplıyorum ama sanki adet olcakmışım gibi karnımda sancılanma başladı böyle oldumu 2-3 güne kadar kesin adet oluyorum ben moralim bozulmaya başladı bu ay çok da dikkat edemedik ama en azından yumurtlama günlerimi teorik olarak hesaplamalarıma uygun olarak denk getirdiğimi düşünüyorum puf ama ya =(

merhaba bende aranıza katılmak istedim gecenay pcos görünümü oldugunu öğrendim ama ben de pcos hep vardı ve adet düzensizliği hiç yasamadım ama bu ay 7 gün gecti kasık agrım dışında hiç bişey yok testte yapmadım işin ilginci eşim kadın doğumcu ve ben ona ragmen ısrarla test yapmıyorum işşllh guzel haber paylasabilirim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…