Sudemir2post: 38334245 .!.:Hanımlar benim günüm 15 gün geçti 2 kez test yaptım ve negatif çıkmıştı bende banyo dolabının üzerine bıraktım 3 saat sonra tekrar bakayım dedim birde ne göreyim 2 çizgi silik çıkmış
slm canım naptın kan testı yaptırdınmıBenim üçüncü gebeliğim kızımdada böyle olmuştu ama yinede Rabbim bilir yarın bir kan testi yaptıracağım
tam olarak kac gun gectı de deger 21.43 cıktı benım bugun 11.gun adet olmadım sabahta hcg baktım negatıf delı olcam yaEvet canım yaptırdım. Değer 21.13 çıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi
Bence hamilesin canımAdete 3 gün kala sabah idrarı ile yapılan test sonucum.Yorumlarınızı bekliyorum.
15 gün geçti canım yarın tekrarlanacak yazarım inşallah
Adete 3 gün kala
Sanırım hamilesin bende yaptim test en son adetim 23 kasim ama belirtilerim vardi ayni senin gibi testim mecbur gunumuzun geçmesini bekleyeceğiz
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle aranızda yeniyim ama sizleri sürekli takip eden biriyim
Yaklaşık 2 senelik evliyim. Geçtiğimiz mayıs ayından itibaren korunmuyorum fakat yumurtlama gününe hiç dikkat etmemştim.kasım ayı sonunda doktora gittim ve genel muayene olup çocuk isteğimi belirttim. Muayeneye göre bir sorunum olmadığını belirtti doktorum ve folidoce folik asit verdi kullanmam için. İlacı kullandım, dün benim regl günümdü olmadı fakat regl olacakmışım gibi ağrılar var. Normalde regl dönemimden 1-2gün önce kahverengi akımtılarım olur akabinde regl olurdum. Şimdi sadece şeffaf renkli akıntı var onun dışında bişey yok.her zaman günü gününe regl olan ,gecikme yaşamayan biriyim. Şimdi neden böyle olduğuna anlam veremedim. Hamile olabilir miyim,yoksa ilaç mı geciktirme yaptı anlamayadım. İdrar testi yapmak için bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum. Varmı benim gibi olan, yada fikir sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?