Yeni katildim aranza uzun zamandir takip ediyorum sizi ama hamilelik yoktur die belirtilerinebile aldanmadim ya adetime 5 gun kala kan testi yaptrdm negatif cikti.adet gunu idrar testi yaptim pozitif cikti.adet gunumden bu gune her gun evde farkli markalarla test yaptim her gecen gun ikinci cizgi daha da koyulasti.acaba hamile miyim belirtileri de var su an adetim 5 gun gecikti.cok mrak ediyorum
Evet yarin gitcem dr a.ultrasona da bemen bakiyolar mievet canım hamilesin.ama kan testi yaptır yinede.çıkarsa doktora git. gelişiyomu,sağlıklımı kontrol altında ol.
Evet yarin gitcem dr a.ultrasona da bemen bakiyolar mi
bakar herhalde canım.bana bakmıştı. en son adete göre hesaplıyorlar ya. en son adetime göre 7 haftalık olması gerekiyordu belki ondan bakmıştır. ama 4 haftalık çıktı kanda.gelişmemişti.ve düştü.
inşallah herşey yolundadır sende.
hamıleymısım:) bugun gıttım kadın dogum dr una. Ultrasonda gorulmez sımdı.onumuzdekı cuma gel dedı.rabbım olmayanlara da nasıp etsın ıns:) ınanamıyorum hala saka gıbı
çok sevindim canım. allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı başımıza:)
Canim benim de seninki gibiydi ilk testim.dun kan testi yaptırdım hamileymisin.sen de hamilesin buyuk ihtimal , kan testi de yaptir hayirli olsunKızlar bi yarım edin kafayı yicem dün adet günümdü yani eğer 26 da bir olursam dün olmam gerekti ama 28 de bir olursam bu ay o zaman yarın adet olmam lazım şöyleki ben test yaptım çooook silik bi çizgi çıktı Allah ım inanamıyorum eşimle baktık o da gördü ama belli belirsiz nedir ne olur bilenler bişeyler yazsın
Canim benim de seninki gibiydi ilk testim.dun kan testi yaptırdım hamileymisin.sen de hamilesin buyuk ihtimal , kan testi de yaptir hayirli olsun
Canim benim de seninki gibiydi ilk testim.dun kan testi yaptırdım hamileymisin.sen de hamilesin buyuk ihtimal , kan testi de yaptir hayirli olsun
ama erken öğrenmek bazı durumlar için iyi oluyor.şahsen bunu bizzat ben yaşadım diğer gebeliğimde(dış gebelik) eğer erken öğrenseydim tüplerimden biri alınmamış olackatık.öyle birşey yaşayıncada insan hayat boyu kendini ister istemez dinliyor bir daha böyle birşeyi bir daha yaşamkatansa.ben fazlada bekleme taratftarı değilim.bir klinikte idrar tahlili yaptırsan bizim evde yaptıklarımız gibi değillerdir.
kizlar merhaba,reglim 3 gun gecti. 29 temmuzda olmam gerekiyodu. Ama hala tik yok. 29 temmuz ve 30 temmuzda adet sancisi cektim ama olmadim. Dun gebelik testi yaptm. Ama negatifgoguslerim sis ve uclari agriyo. Bska bir belirti yok. Uyku hali mide bulantisi vs gb. Umutlanmak isteyorum ama bebegm olsun istiyorum. Yardim edin ne yapmam lazim. Bu arada sigara kullaniyorm. Korkuyorum da acikcasi. Bska belirtiler nelerdir. Dua edin 1 yildir evliyim ve hc korunmadik. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?