• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

merhaba ben ayın 14 unden 16 na adet olan bırısyım ocagın 23 unde bır ılıskım oldu
25 ınde ıse norlevo kullandım 12 saat arayla 5 gun sonra kanamam oldu adet gıbıydı ocağın 13-14 unde ise 6 kez ılıskım oldu her seferınde ıcıme bosaldı 16 da norevo kullandım ıkısını aynı anda ve ben hala adet olamadım karnım şişti geceleri ateş basıyo bundan 6 gun once gebelık testı yaptım negatıf cıktı ne zaman test yaptırmam lazım ve sızce hamıle olabılırmıyım yardımcı oursanız cok sevınırım..

Yeni katildim aranza uzun zamandir takip ediyorum sizi ama hamilelik yoktur die belirtilerinebile aldanmadim ya adetime 5 gun kala kan testi yaptrdm negatif cikti.adet gunu idrar testi yaptim pozitif cikti.adet gunumden bu gune her gun evde farkli markalarla test yaptim her gecen gun ikinci cizgi daha da koyulasti.acaba hamile miyim belirtileri de var su an adetim 5 gun gecikti.cok mrak ediyorum

Yeni katildim aranza uzun zamandir takip ediyorum sizi ama hamilelik yoktur die belirtilerinebile aldanmadim ya adetime 5 gun kala kan testi yaptrdm negatif cikti.adet gunu idrar testi yaptim pozitif cikti.adet gunumden bu gune her gun evde farkli markalarla test yaptim her gecen gun ikinci cizgi daha da koyulasti.acaba hamile miyim belirtileri de var su an adetim 5 gun gecikti.cok mrak ediyorum

evet canım hamilesin.ama kan testi yaptır yinede.çıkarsa doktora git. gelişiyomu,sağlıklımı kontrol altında ol.

7gün geciktim bugün itibariyle. cesaret edip test yapamıyorum, eşimde istemiyor bekle yapma diyor :18:

Evet yarin gitcem dr a.ultrasona da bemen bakiyolar mi

bakar herhalde canım.bana bakmıştı. en son adete göre hesaplıyorlar ya. en son adetime göre 7 haftalık olması gerekiyordu belki ondan bakmıştır. ama 4 haftalık çıktı kanda.gelişmemişti.ve düştü.
inşallah herşey yolundadır sende.

bakar herhalde canım.bana bakmıştı. en son adete göre hesaplıyorlar ya. en son adetime göre 7 haftalık olması gerekiyordu belki ondan bakmıştır. ama 4 haftalık çıktı kanda.gelişmemişti.ve düştü.
inşallah herşey yolundadır sende.

hamıleymısım:) bugun gıttım kadın dogum dr una. Ultrasonda gorulmez sımdı.onumuzdekı cuma gel dedı.rabbım olmayanlara da nasıp etsın ıns:) ınanamıyorum hala saka gıbı

hamıleymısım:) bugun gıttım kadın dogum dr una. Ultrasonda gorulmez sımdı.onumuzdekı cuma gel dedı.rabbım olmayanlara da nasıp etsın ıns:) ınanamıyorum hala saka gıbı

:nazar:çok sevindim canım. allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. :emir_bebek:
darısı başımıza:)

Son düzenleme:
Kızlar bi yarım edin kafayı yicem dün adet günümdü yani eğer 26 da bir olursam dün olmam gerekti ama 28 de bir olursam bu ay o zaman yarın adet olmam lazım şöyleki ben test yaptım çooook silik bi çizgi çıktı Allah ım inanamıyorum eşimle baktık o da gördü ama belli belirsiz nedir ne olur bilenler bişeyler yazsın:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar bi yarım edin kafayı yicem dün adet günümdü yani eğer 26 da bir olursam dün olmam gerekti ama 28 de bir olursam bu ay o zaman yarın adet olmam lazım şöyleki ben test yaptım çooook silik bi çizgi çıktı Allah ım inanamıyorum eşimle baktık o da gördü ama belli belirsiz nedir ne olur bilenler bişeyler yazsın:emir_bebek::emir_bebek:
Canim benim de seninki gibiydi ilk testim.dun kan testi yaptırdım hamileymisin.sen de hamilesin buyuk ihtimal , kan testi de yaptir hayirli olsun

Mrblar araniza yeni katildm we bakireym erkek arkadasmla ayin 12debirlikte oldum 2 gün öncede adetm bitmisti ama icine bosalmadi ama disnda kaldi sanki ben bi stresle silim flan ddm bu korkuyla hemen gttm norlewo ictm we 1 hafta snra kanamam oldu ama we adetimin üstndn 1 ay gecti we ben adet olmadm idrar testi yaptm negtif cikti ama hala olmadm adet yarnci olurmusunuz acil cwp we hamile kalma riskm warmi

Canim benim de seninki gibiydi ilk testim.dun kan testi yaptırdım hamileymisin.sen de hamilesin buyuk ihtimal , kan testi de yaptir hayirli olsun

merhaba hayırlı olsun banada yardımcı olur musunuz...benimde adetim gecikeli iki gün oldu adet günüm ve bu iki gün kasık ağrısı arada oluyor sonra geçiyor sanki olmucAKmışım gibi. normalde günüm hiç şaşmaz senede 1 ya da 2 defa böyle gecikmeli olurum bazen sıkıntı veriyor bazen hiç bişey yok sanki bu arada sağ kasığımda da arada batma oluyor daha önce olmazdı

Arkadaslar ihltihap agrım var diye doktora gittim beta-hcg 17,31 cıktı ama doktor net bişey demedi carsamba tekrar geldi acaba hamilemiyımdir böyle emin olmadan durmak cok zor cook istiyoruz insallah gebeyimdir

Kızlaaar sizde benim gibi baştan sona bütün sayfaları okuyup bu bende var bu bende yok dediniz mi? :1:
size durumumu anlatayım, yorum bekliyorum :46:

evlendikten 10 kadar fln sonrasına kadar korunduk 3 aydır korunmuyoruz, ama ilk iki ay gününe poziyonuna fln hiç bişeye dikkat etmedik. ilk defa bu ay dikkatli davrandık. evlenmeden hastalığım çok düzenli diildi, sonra da hap kullandığım için bilemedim tam döngümü ama kullanmadığım 2 ayda 31. günde hasta oldum. bu ay 3. gününde idrar testi yaptım negatif çıktı, bugün 6. günüm hala hastalanmadım. çok istiyorum sağlıklı hayırlı bir evladımızın olmasını..
belirtilerim: hasta olacakmışım gibi hissediyorum, göğüslerimde bi şişkinlik yok, kokuya duyarlılık yok, şişkinlik ve gaz var. idrar testi için 7 gün bekleyin en az yazıyor internette, ama daha kesin sonuç için 10 gün bekleyin diyorlar. yarin dayanamayıp yapabilirim :1:

bence kesin stresten olamıyorum, çok stresli iki haftaydı benim için, ama yinede aklımda sürekli hamilemiyim düşüncesi var.. Dua edin kızlar nolur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :18:

dün bi önceki yazımı yazarken işteydim ewe gittim görmüşüm kırmızıyı :19:
ama sadece bi iki damla geldi sonra durdu, bu seferde yerleşme kanı mı diye düşünmüyor diilim :1:
akşama doğru muhtemelen normal adet düzenim gelecek bu seferde üstüne görmek mi ne öle bişey var ya ondanım sanırım diycem :9:
biri çıkıp beni uyarsın lütfen sakin ol hamile diilsin die :)

ama erken öğrenmek bazı durumlar için iyi oluyor.şahsen bunu bizzat ben yaşadım diğer gebeliğimde(dış gebelik) eğer erken öğrenseydim tüplerimden biri alınmamış olackatık.öyle birşey yaşayıncada insan hayat boyu kendini ister istemez dinliyor bir daha böyle birşeyi bir daha yaşamkatansa.ben fazlada bekleme taratftarı değilim.bir klinikte idrar tahlili yaptırsan bizim evde yaptıklarımız gibi değillerdir.

valla bende bunda 3 ay once adet gecıkmesınden oturu kan testı yaptırdım hamıle cıktım ama degerler normal degıldı ve rahım agzı gebelıgı tanısı koyuldu oparasyon gecırdım.gecen ay hastalkandım operasyondan sonra.dr um korunmayı bırak dedı vınalac ısımlı folık asıte basladım yarın hastalanmam gerek ve bende korku var hastalanmazsam acaba normal gebemıyım yoksa gene aynısı olurmu dıye snrm dr gıdı saglıklı haberı alana kadar panık ıcınde olacagım.Allahım hepımıze herseyın saglıklısını nasıp etsın.

kizlar merhaba,reglim 3 gun gecti. 29 temmuzda olmam gerekiyodu. Ama hala tik yok. 29 temmuz ve 30 temmuzda adet sancisi cektim ama olmadim. Dun gebelik testi yaptm. Ama negatif :( goguslerim sis ve uclari agriyo. Bska bir belirti yok. Uyku hali mide bulantisi vs gb. Umutlanmak isteyorum ama bebegm olsun istiyorum. Yardim edin ne yapmam lazim. Bu arada sigara kullaniyorm. Korkuyorum da acikcasi. Bska belirtiler nelerdir. Dua edin 1 yildir evliyim ve hc korunmadik. Tesekkurler:49:

kizlar merhaba,reglim 3 gun gecti. 29 temmuzda olmam gerekiyodu. Ama hala tik yok. 29 temmuz ve 30 temmuzda adet sancisi cektim ama olmadim. Dun gebelik testi yaptm. Ama negatif :( goguslerim sis ve uclari agriyo. Bska bir belirti yok. Uyku hali mide bulantisi vs gb. Umutlanmak isteyorum ama bebegm olsun istiyorum. Yardim edin ne yapmam lazim. Bu arada sigara kullaniyorm. Korkuyorum da acikcasi. Bska belirtiler nelerdir. Dua edin 1 yildir evliyim ve hc korunmadik. Tesekkurler:49:

Ovulasyonun ne zaman gerceklesti bende senin gibiyim 29 u 30 gibi olmam gerekiyor diye dusunuyordum ama olmadim kasik agrilarim oluyo test aldim ben ona bakiyom o bana bakiyo negatif cikarsa diye endişemden yapamadim hala testi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back