- 30 Ocak 2010
- 271
- 87
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bu sabah daha da koyulaştıBence hamilesin canım
Bugünkü test sonucumBence hamilesin canım
Canim bence hemen git bi kan ver ben verdim bakalim öğledensonra sonucu alacagimİnşallah bu sab h daha da koyulaştı
Bugünkü test sonucum
Adetime 2 gün var o yüzden geçsin diye bekliyorum.Aslında beklemeye çalışıyorum :)Canim bence hemen git bi kan ver ben verdim bakalim öğledensonra sonucu alacagim
Adetime 2 gün var o yüzden geçsin diye bekliyorum.Aslında beklemeye çalışıyorum :)
yaa inşallah:)Benimde kısmetse 2. olacak...Bir tane oğluşum var...Beklemek cok zor yaaa ama bence kesin hamişsin benimde ikinci bebeğim olacak inş bakalim
merhaba kizlar benimde bugun adet gunum olmadim sol gogsume agri giriyo bugun basladi agri normalde hersabah 1 bardak sut icerdim bugun sutten midem bulandi canm asiri tatli cekiyo normalde bir dilimden aonra yemem ve son bikac gundur sabah kalktigimda agzimda degisik bi tat var sizce hamile olabilirmiyim bi tane kizim var
cok merak ediyorum yaparsam hemen paylasirimCanim hemen bi test yap bence
cok merak ediyorum yaparsam hemen paylasirim
tamamm :)Paylaş cnm merak ederim ben simdi :)
Aa öyle mii ne güzel ya ama ben inanamiyorum hala nedense iki çocukOTE="kayrakuzusu, post: 38383834, member: 187646"]yaa inşallah:)Benimde kısmetse 2. olacak...Bir tane oğluşum var...
Tek olmaz zaten bana göre 2 ideal tabi zorlayacak ama olsun onlar dünyanın en güzel şeyleri...[/QUOTE]Aa öyle mii ne güzel ya ama ben inanamiyorum hala nedense iki çocuk(kendime inanamiyorum )
Hamileymişim canım değer 38.46 doktorum çok yeni olduğunu söyledi 2 hafta sonra doktora inşallah
Bugün test yaptım ama malesef sonuç negatif. Ama hala regl olmadım . Anlamadım bu işi , bekleyelim bakalımHiç bekleme yap benimde 4 gunum var ama belirtiler var diye sabahda dunde test yaptim
Canım benimde son regl tarihim 18 kasımdı, aralık 15-16 sında olmam gerekiyordu fakat hala olmadı. Bugün test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Bilemedim bende yani. Sanırım 4-5 günü beklemek gerek.Arkadaslar benim bikac aylik adetlerim su sekilde
25 agustos
24 eylul
24 ekim
18 kasim...
Bu ay hala gelen giden yok ama akintim 10 gundur cok fazla. Onun disinda hicbirsey hissetmiyorum.ne zaman test yapsam kesin sonuc alirim?