• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

Bugün sabah yine yaptım daha da koyulaştı hayırlısı artık inşallah vardır :)

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 86
merhaba kizlar benimde bugun adet gunum olmadim sol gogsume agri giriyo bugun basladi agri normalde hersabah 1 bardak sut icerdim bugun sutten midem bulandi canm asiri tatli cekiyo normalde bir dilimden aonra yemem ve son bikac gundur sabah kalktigimda agzimda degisik bi tat var sizce hamile olabilirmiyim bi tane kizim var

merhaba kizlar benimde bugun adet gunum olmadim sol gogsume agri giriyo bugun basladi agri normalde hersabah 1 bardak sut icerdim bugun sutten midem bulandi canm asiri tatli cekiyo normalde bir dilimden aonra yemem ve son bikac gundur sabah kalktigimda agzimda degisik bi tat var sizce hamile olabilirmiyim bi tane kizim var

Canim hemen bi test yap bence

OTE="kayrakuzusu, post: 38383834, member: 187646"]yaa inşallah:)Benimde kısmetse 2. olacak...Bir tane oğluşum var...[/QUOTE]
Aa öyle mii ne güzel ya ama ben inanamiyorum hala nedense iki çocuk :D(kendime inanamiyorum )

Sanirim bende hamileyim test ysptim adettime 3 -4 gun var bir hafta once dr gittim mantar rahatsızlığım yuzunden fitil ilac verdi bende bir guzel içtim offf offf sevinemiyorum bile

OTE="kayrakuzusu, post: 38383834, member: 187646"]yaa inşallah:)Benimde kısmetse 2. olacak...Bir tane oğluşum var...
Aa öyle mii ne güzel ya ama ben inanamiyorum hala nedense iki çocuk :D(kendime inanamiyorum )[/QUOTE]
Tek olmaz zaten bana göre 2 ideal tabi zorlayacak ama olsun onlar dünyanın en güzel şeyleri...

Arkadaslar benim bikac aylik adetlerim su sekilde
25 agustos
24 eylul
24 ekim
18 kasim...
Bu ay hala gelen giden yok ama akintim 10 gundur cok fazla. Onun disinda hicbirsey hissetmiyorum.ne zaman test yapsam kesin sonuc alirim?

Arkadaslar benim bikac aylik adetlerim su sekilde
25 agustos
24 eylul
24 ekim
18 kasim...
Bu ay hala gelen giden yok ama akintim 10 gundur cok fazla. Onun disinda hicbirsey hissetmiyorum.ne zaman test yapsam kesin sonuc alirim?
Canım benimde son regl tarihim 18 kasımdı, aralık 15-16 sında olmam gerekiyordu fakat hala olmadı. Bugün test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Bilemedim bende yani. Sanırım 4-5 günü beklemek gerek.

Back