• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

arkadaşlar benimde bugün 11.günüm adetim gecikeli.idrar testinde negatif çıkıyor.geçen cumartesi günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama hcg değerlerim istenilen düzeye ulaşamamış.doktorum biraz bekleyip tekrar kan testi yapalım dedi.dün tekrar kan verdim.bu sefer negatif çıktı.doktorum kan tahlilinden gebelikten hariç birde yakın zamanda kanama yani adet gözüküyormu diye test ettirmiş.yakında adette görünmüyor hala.ayrıca ben bu ay hormon tedavisi görmüştüm gebelik için.klomen kullandım yumurtalar iyi gelişsindiye ve çatlatmak içinde iki tane iğne yaptırmıştım.hem hamile çıkıyorum hemde hamile değil çıkıyorum.adet olmuyorum ne oldu vücuduma anlamadım...

canım adetin geçeli 11 gün olmuş artık ultrasonda görülmesi lazım kesenin doktor sadece tahlillerlemi bakıyor sadece. neden ultrasyona bakmıyor. :40:

kızlar bana bir cevap verirseniz çok mutlu olucam.Ben geçen gün buraya yazmıştım bir gün pembe bir iki damla akıntım oldu devamı gelmedi diye.Ayın 28inde oldu bu ve 30unda hastalanmam gerekiyordu olmadım ayın birinde test yaptım negativ çıktı sonradan testin son kullanma tarihine bir baktım ki üzerinden 2 yıl geçmiş.Bugün ayın 5i ve ben hala adet olmadım.Şişkinlik var karnım hamile gibi şişti.Halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum.Bir de şeffaf akıntım fazlalaştı.Bir daha test yapmadım cumartesiye kadar beklicem olmassa kan tahlili yapıcam sizce ben hamile olabilirmiyim.Adetle ilgili bir belirti yaşamıorum.Yorumlarınızı bekliorum benim gibi olan ya da çevresinde böle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

ayy arkadaşım aynı ben. 28.de çamaşırımda lekelenme ama çok az yani.dün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım. ve akıntımda çoğalma oldu. sanki adet olmuşum gibi akıntım var. birde bakıyorum yok. şeffaf su gibi bişey. dün test yaptım negatif. birkaçgün bekliycem eğer olmazsam doktora gidip kan tahlili yaptırıcam. benim belirtim öyle çok yok sadece adetimin ilk gününde olduğu gibi karnım kasıklarıma doğru sancı yapıyor. otururken rahatsız oluyorum birazda şiş gibi. bilmiyorum zaman göstericek.

Son düzenleme:
bence sen sağlık ocağına git test yaptır kanda 1 günlük bile çıkıyor inşallah hamilesindir benim 5 gün geçmişti testte çıktı kanda baktırdım emin olmak için hamileymişim şimdi 1 yaşında kızım

canım ben daha bir daha test yapmadım idrar testimi bir gün geçince yaptım negatifti bi de zaten son kullanma tarihi 2009du bir daha da cesaret edemedim bekliorum işte cumartesye kadar peki sende 5 gün geçtii halde nasıl belirti verdi

ayy arkadaşım aynı ben. 28.de çamaşırımda lekelenme ama çok az yani.dün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım. ve akıntımda çoğalma oldu. sanki adet olmuşum gibi akıntım var. birde bakıyorum yok. şeffaf su gibi bişey. dün test yaptım negatif. birkaçgün bekliycem eğer olmazsam doktora gidip kan tahlili yaptırıcam. benim belirtim öyle çok yok sadece adetimin ilk gününde olduğu gibi karnım kasıklarıma doğru sancı yapıyor. otururken rahatsız oluyorum birazda şiş gibi. bilmiyorum zaman göstericek.

ayy inş hamileyizdir ikimizde :64::64::64:

canım ben daha bir daha test yapmadım idrar testimi bir gün geçince yaptım negatifti bi de zaten son kullanma tarihi 2009du bir daha da cesaret edemedim bekliorum işte cumartesye kadar peki sende 5 gün geçtii halde nasıl belirti verdi

bende öyle çok belirti olmadı ama 10 gün önce göğüslerim çok acıdı yürürken bile acıyordu bidesol tarafıma ağrı girmişti kasığıma ama ben kendimi fazla kaptırmak istemediğimden düşünmedim ile hamile olduğumu çün klü benim 6 sene dir bebeğim olmuyordu tedavide görmüştü artık tedavi görmüyordum ve 5 gün geçti eşiminde doğum günüydü dedim yoktur ama bi deneyeyim ne olacakki dedim denedim ham,leymişim o an ki halimi anlatamam akıntı geliyordu az oakadar se cumartesiyi bekleme git yeniden test al

ayy canım ya çıkmassa die korkuorum cesaret edemiorum ki ne heyecan yaa bi de ben geçen ay doktora gitti muayene etti pko var gibi dedi miyom var gibi dedi ama net bişi söleyemem dedi reglinin 3.günü gel dedi ama hastalanmadım ki acaba bu dedikleri yüzünden mi reglim gecikti bilemiorum ama bugüne kadar düzenli adet oldum bir de bu kadar gecikme olmadı bilemiorum yaa kafam karıştı offf inş hamileyimdir

Selam arkadaşlar bende en son 26 temmuz ve 26 ağustosta adet oldum eylül ayında ise 25 eylülde 1 kaşık kahve kan geldi.
Şimdiyse akıntı geliyor hep bazen şeffaf bazen se açık kahve tonda şeffaf gibi akıntılar. halsizliğim var ama psikolojikmi bilmiyorum yani bu günlerde işe gitmekten baya sıkıldım halsizliğim ondan olabilir. stres edebileceğim bir konuda var. acaba 10 gün gecikebilir mi sitres dahi olsa. gecikmemin 6. günü ve 9. gününde test yaptım certain marka testlerden. ikiside negatif çıktı yanlız 9. günü yaptığımı sabah ilk uyandığımda yaptım ama heycandan elim titreti 3 damlayı damlatırken 3. yü geç damlattım baya.
Birde korunuyorduk fakat korunmadığımız anda boşalma olmadan birleşme oldu bi kaç kez. hap kullanmıyorum 6 aylık evliyiz.
Kan testi yaptırabilcek vaktimde yok. Fakat 20 güne kadar çıkarsa gideceğim tabi yaptırmaya.:97:

Tekrar selam kızlar. Bu msjı yazmıştım kimse bakmadı ama ben önce sağlık ocağına kan testi için gitmiştim kan günü değilmiş Sonra bir hastaneye gittim ultrasonda baktı dr ufak bişey gözüktü üzerine zoomladı birşey warmı dedim yok dedi gülümsedi.
sonra kan testi istedi b hcb idi sanırım tam bilmiyorum. sonra kan sonuçları bugün çıkacak daha almadım işteyim.
12 günüm adet olmadım belim de çok ağrıyor akıntımda var halsizlik de cabası.. umarım hamilelik umudu olan herkes biran önce bu hayaline kavuşur bebişlerini eline alır..:3:

Tekrar selam kızlar. Bu msjı yazmıştım kimse bakmadı ama ben önce sağlık ocağına kan testi için gitmiştim kan günü değilmiş Sonra bir hastaneye gittim ultrasonda baktı dr ufak bişey gözüktü üzerine zoomladı birşey warmı dedim yok dedi gülümsedi.
sonra kan testi istedi b hcb idi sanırım tam bilmiyorum. sonra kan sonuçları bugün çıkacak daha almadım işteyim.
12 günüm adet olmadım belim de çok ağrıyor akıntımda var halsizlik de cabası.. umarım hamilelik umudu olan herkes biran önce bu hayaline kavuşur bebişlerini eline alır..:3:

canım ben im de 28inde öle bir kanamam oldu hatta hastalanıorum sandım 30unda olmam gerekiordu herhalde dedim oluorum ama gerisi gelmedi sonrasında hep şeffaf akıntım geldi hala da devam edior adetimi bugün 7 gün geçti ben de bir gün geçtiinde test yapmıştım negatifti testim son kullanma tarihi de 2 yıl geçmişti erken yapmışsın çıkmaz dediler bekliorum şimdi yarın kan testi yasptırmaya gidicem umarım hamileyizdir bende de şuan bir belirti yok yani ne hamilelik olarak ne adet belirtsi olarak anlamadım gitti ben de bişi çıkıcak die korkuorum

canım ben im de 28inde öle bir kanamam oldu hatta hastalanıorum sandım 30unda olmam gerekiordu herhalde dedim oluorum ama gerisi gelmedi sonrasında hep şeffaf akıntım geldi hala da devam edior adetimi bugün 7 gün geçti ben de bir gün geçtiinde test yapmıştım negatifti testim son kullanma tarihi de 2 yıl geçmişti erken yapmışsın çıkmaz dediler bekliorum şimdi yarın kan testi yasptırmaya gidicem umarım hamileyizdir bende de şuan bir belirti yok yani ne hamilelik olarak ne adet belirtsi olarak anlamadım gitti ben de bişi çıkıcak die korkuorum

Merhaba arkadaşlar...siteye yeni üye oldum..mümkün olduğu kadar yazışmalarınızda verdiğiniz bilgilerden faydalanmaya birşeyler öğrenmeye çalıştım..ancak içinde bulunduğum durumdan,kafamdaki karışıklıktan kurtulamadım..

eşimle birlikte olmamızdan 72 saat sonra ertesi gün hapı kullandım...bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ancak işsel olarak şuan uygun olmadığını düşündüğüm için hapı geç kullandım..ilişkide bulunduğumuz gün adetimden sonraki 14.gün,yani döllenme olasılığının olabileceği en uygun gün idi…bugün yaklaşık 7.gün..ancak benim kasıklarımda kramp şeklinde ağrı ve dolgunluk,mide bulantısı,iştahsızlık,idrarımda yanma,koyu sarı – beyaz karışımı akıntım var..ayrıca 6.günde çamaşırımda lekelenme şeklinde kan var...1 haftadır özellikle akşamları çok yoğun gaz sancım oluyor...regl ime henüz 10 gün var..evde gebelik testi yaptım ancak negatif çıktı...kafam çok karışık...biraz araştırma yaptım yerleşme kanaması olarak bilinen durumda 6.yada 7.günde lekenme görülebilir deniliyor...arkadaşlar hamile olabilir miyim ? tecrübeli arkadaşlardan yorum rica ediyorum çok acil lütfen...

benimde adetim 3 gün geçti tık yok
sabah idrar testi yaptım evde fakat sonuç ne gatif çıktı
normalde hiç bu kadar geçikmezdi adetim çok düzenli olurdu
bakalım bir kaç gün daha bekliyim kan testi yaptıracağım :))

canim kan testi yaptirsaniza:)

ya da hastanede yapilan idrar testlerinden yaptirin sonucu hemen almak adina..kasik agrilari vs benim hala devam ediyo, bebis yer ediniyo oralrda:)insallah sizlerde hamissinizdir..

Geçen ay çok şüphelenmiştim, hatta adetim ilk kez 3 gün gecikmişti ama testlerin sonucu negatif çıktı. Bu ay gününde geldi ama yarım gün adet gördüm ve 2 gündür hiç bişi yok. Sabah belimi ve karnımı çok kasılmış hissediyorum uyanınca. Test alıp kendimi gaza getirmek de istemedim, geçen ay çok hayal kırıklığı yaşamıştım çünkü ama sanırım yarın bi test alıp deniycem. Onun dışında başka bi belirti yok. Ne dersiniz, hamilelik belirtileri olabilir mi?

Geçen ay çok şüphelenmiştim, hatta adetim ilk kez 3 gün gecikmişti ama testlerin sonucu negatif çıktı. Bu ay gününde geldi ama yarım gün adet gördüm ve 2 gündür hiç bişi yok. Sabah belimi ve karnımı çok kasılmış hissediyorum uyanınca. Test alıp kendimi gaza getirmek de istemedim, geçen ay çok hayal kırıklığı yaşamıştım çünkü ama sanırım yarın bi test alıp deniycem. Onun dışında başka bi belirti yok. Ne dersiniz, hamilelik belirtileri olabilir mi?

olabilir canim neden olmasinki:)insallah hamilesindir kii adet düzeninde herhangi bi problem yoksa hamilelik ihtimalin bence cok yüksek:)insallah sen de bizim gibi temmuz annesi olursun ::nazar::

benimde adetim 3 gün geçti tık yok
sabah idrar testi yaptım evde fakat sonuç ne gatif çıktı
normalde hiç bu kadar geçikmezdi adetim çok düzenli olurdu
bakalım bir kaç gün daha bekliyim kan testi yaptıracağım :))

tatlım ben birazdaha bekle derim bazılarınınki 10 gün sonra bile çıkıyo bende geçen ay beklemeden hem kan testi yaptım sonra iki kere idrar testi yaptım negatifti sonra bi daha beklicem dedim ve bekliyorum bence sende acele etme tatlım... umarım sonunda sevndirici haberi alırsın

bu arada kızlar her zaman kan testi olumlu sonuç vermiyomuş bi uzmandan dinledim sadece kan testine güvenmeyin mutlaka idrar testide yaptırın demişti...

olabilir canim neden olmasinki:)insallah hamilesindir kii adet düzeninde herhangi bi problem yoksa hamilelik ihtimalin bence cok yüksek:)insallah sen de bizim gibi temmuz annesi olursun ::nazar::

Allahım şükürler olsun dualarım kabul oldu. Ben de bebek bekliyorum artık. Çok saol arkadaşım. :D

Back