• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

yardımınıza çok ihtiyacım var.utaranak belirtiyorum ben 17 yaşındayım sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.adetime yaklaşık 2 hafta kadar vardı.adetlerim pek düzenli değil 40 günde bir filan olurum bugün 50.günüm oldu.sevgilim sürtünürken kesinlikle boşalmadı fakat zevk suyu gelmiş olabilir emin değilim farketmedik oda sperm içeriyor ondan korkuyorum.adet olacağım günler kahverengi bir sıvı geldi çok az sevindim ama üstünden günler geçti hala olmadım ne olur yardımcı olun ihtimali var mı hiç bu kadar gecikmemişti ddüzensiz olsada :5::5:

yardımınıza çok ihtiyacım var.utaranak belirtiyorum ben 17 yaşındayım sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.adetime yaklaşık 2 hafta kadar vardı.adetlerim pek düzenli değil 40 günde bir filan olurum bugün 50.günüm oldu.sevgilim sürtünürken kesinlikle boşalmadı fakat zevk suyu gelmiş olabilir emin değilim farketmedik oda sperm içeriyor ondan korkuyorum.adet olacağım günler kahverengi bir sıvı geldi çok az sevindim ama üstünden günler geçti hala olmadım ne olur yardımcı olun ihtimali var mı hiç bu kadar gecikmemişti ddüzensiz olsada :5::5:

kan testi yaptırın net sonuç için

kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?

bir hafta önce adet görmem gerekiyordu. Ancak olmadı ve benim aklıma böyle birşey olacağı 4 gün sonra geldi ama bir türlü cesaretimi toplayıp bakamadım. Hep yazılanları okudum. Bugün adetim gecikeli 8 gün oldu, biraz önce idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. O kadar mutluyum ki anlatamam Allah olmayan, isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin. 1 düşük 3 negatif sonuçlu tüp bebek denemesi sonucunda tam ümidimizi kesip çocuk esirgemeye başvurma hazırlıkları içindeyken bunu yaşamak inanılmaz.

Belirtilerim; Her zamankinden fazla göğüslerim şişti ve ağrıdı. Karnımda da adet olacak gibi ağrım var hala var. Yarın ilk iş doktora gideceğim.:49::49::49:

ya okuyunca o kadar duygulandım kı...hayırlısı olsun.. bende 1 kere tup bebek yaptım olmadı.. ve bugun 4 gun gecıkmem oldu...hıc umudum yok tabı ama.. senın ıletını okuyunca cok mutlu oldum senın adına ...

merhabalar adetim geçeli 2 gün oldu bugün test yaptım negatif çıktı acaba hamile değilmiyim neden adet olamadım yada teste mi yanlış baktım lütfen bi yerdımcı olun bide hamile olan arkadaşlar hamilelik belirtileriniz nelerdir.....?

Merhaba kızlar benimde bir sorum olacak nisanda düşük yaptım ve sonra adetlerim hep 4-5 gün ileri atmaya başladı. Geçen ay 31 temmuzda adet oldum ama adetime 4 gün olmasına rağmen çok aşırı bir kasık ağrısı çekiyorum. Neden olabilir ki hiç bu kadar kasık ağrısı yaşamamıştım

kızlar 1 ağustosda idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik ve fitil kullandım,26 ağustosda adet olmam gerekirdi hala olmadım 2 gün geçti,kasıklarıma,karnıma ve mideme ara ara şiddetli kramp giriyor,karnımda şişkinlik hissi var,gögüslerim acayip cıvık cıvık oldu,normalde regl olcam zaman hafif azıcık kuru bir kasık ağrısı olurdu hiç böle olmazdı....acaba hamilemiyim,yoksa antibiyotik mi geciktirdi,test yapsam çıkarmı ki,

Selam kızlar bende son adetimi 31temmuzda oldum 27 Ağustos'ta tekrar olmam gerkiyordu Bugun 4. Gun halen yok .4gun oncesinde ağrı kesici hap içmiştim acaba ertledimi?ama dün geceden beri kasikta adet olacakmışım
gibi ağrı , geceleri sık idrara çıkma var .Sizce hamilemiyim?:nazar:

arkadaşlar benim günüm 2 gün geçti.
gününde olacakmışım gibi sancılarım oldu ama şu an agrılar azaldı ara ara sızı şeklinde geliyor ve hala olamadım. gögüslerimde şişlik var fakat agrı yok.
dayanamadım bu sabah eczaneye koştum testte tek çizgi çıktımafoldumben
ilk zamanlarda belli olmaz diyenler var
meraktayım.
benim gibi günü geçen ve tereddütte olan arkadaşlar bekliyorum mesajlarınızı

kaydirigubbakcemile4

benim de 3 günüm geçti canım, geçen hafta aşırı mide bulantısı oldu oturduğum yerdede başım dönüyordu, geçtiğimiz çarşamba,perşembe,cuma şiddetli baş ağrıı kasık ağrım vardı şükür şimdi biraz başım ağrıo hafif kasık sancılarım var sanki içimde kelebek uçuo :9: birde cuma günü pembemsi lekelenmem oldu hayırlısı ama bu seferde çok korkuyorum ya adet olursam die :18: bilemiyorum hamilemiyim değilmiyim tutarsa ilk bebeğim olucak :emir_bebek: :emir_bebek: hayırlısı inş. şimdilik test yapmadım sabredebilirsem birkaç gün sonra yapıcam sonucu sana yazarım canım hayırlısı artık :1: :1: :1: :1: bence sende bir kaç gün bekle öle test yap inş hakkımız da hayırlısı

merhaba kızlar, bu aralar son 10 aydır olduğu gibi yine mutsuzum :(regl dönemim geçen ay 2 gün gecikti çok umutlanmıştım ama olmadı bu ayda 7-8 gün erken regl oldum yine umutlandım yerleşme kanaması olabilir die düşündüm gittim kan verdim ama sonucu alamadım ve tam regl oldum kendimi çok kötü hissediyorum:S ...inşallah isteyen bekleyen herkesin beebişi olur.

benimde 3 gün geçti ama adet olacakmışım gibi ağrım oluyo ve gecikme dışında hiç bi belirti yok acaba hamilemiymdir?(ki inş öyleyimdir)negatif çıkacak diye test yapmaya korkuyorum :(

benimde 3 gün geçti ama adet olacakmışım gibi ağrım oluyo ve gecikme dışında hiç bi belirti yok acaba hamilemiymdir?(ki inş öyleyimdir)negatif çıkacak diye test yapmaya korkuyorum :(

bir hafta 10 gün geçmeden test yapmayın dio dr.lar... inşallah bebiş yola çıkmıştır....

benimde şimdilik 1 gün geçti . normalde tam zamanında tam gününde olurdum. İnşallah bebeğimiz geliyordur :)

benimde şimdilik 1 gün geçti . normalde tam zamanında tam gününde olurdum. İnşallah bebeğimiz geliyordur :)

ayy inş hem bize hem isteyen herkese Allahım nasip eder.benim bugün 6.gün 10 güne kadar dayanmaya çalışcam.geçen ay 1 gün geçti test yaptım ertesi gün adet oldum.tekrar aynı şeyi yaşamamak için sabredecem:)

Back