• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

benimde adetim 13 gün geçtiii...
kan testi yaptırdım değerim şüpheli çıktı...
sabah kan testimi tekrar yaptırıcam...
bakalım sonuç ne çıkacakk...

inşallahh bebişin işaret verir sabahleyin :)
şu yılbaşına hamile girelim Allah ım nooluurrr

ya merhaba 7 ay önce bi düşük yaptım ve şimdide adetim 6 gün gecikti.Ve adete dair herhangi bir belirtim yk ama psikolojik olarak mı ben yapıyorum bilmiyorum amaacaba hamilemiyimdir? test almak için daha erken diyorum ama emin değilim ve cok gerginimmm

benimde adet 45 günü gecti olmayalı.cok strese girdim cünkü antibiyotik kullanmıstım.ve kullanmadığım halde birkaç sigara içimştim.bide adet gecikince nasıl oldum artık siz düsünün.önce normal idrar testlerinden aldım.sonuc negatif cıktı ancak güvenmediğim için kandan gebelik testi yaptırdım.artık heyeceanlı bekleyiş işte sonuc negatifti buna ragmen hala adet olmadım.en son dr a gittim muayene oldum cok sükür kist falanda yok.olmamasının nedeni stres deddi.olmam için ilac verdi.

benim de 6 gün gecikti 2 defa test yaptım tek çizgi çıktı. çok midem bulanıyo ama bu adet geciktği için de olabilir.zaman zaman bel ağrılarım ve kasıklarıma ağrı saplanması oluyo. şartlanmak da istemiyorum aslında.psikolojik olarak da gecikiyor olabilir. aslında biraz da korkuyorum. gün içinde hep adet olmuşum gibi hissediyorum ama yok. kan testi yaptırmaya da cesaret edemiyorum. ne yapsam bilemedim yaa.. :(

daha adet olmadım ve hıc bı belırtıde yok ama hamılemıyım bılemıyorummm sıkıldımm artık bu durumdnn ne olcaksa bellı olsa ama tek cızgıyı de gormek ıstemıyorumm

kızlar öncelikle mrb :) 6 aralıkta hastalanmam gerekıodu hiç sekmezdi ama hastalanmadım hala bugun 3,günüm adet olmadım hala allah nasip edersede inşallah olmam. kasıklarımda acayıp bi dolgunluk war. ters hareketımde acayıp acıo batar gibi oluo ve yaklasık 15 gündr bacaklarım cok sızlıo 2-3 gündürde gögüs uçlarım sadece dokununca çok acı acaba hamilemiyim ? test yapıpta hüsrana ugramak istemiom :49:

kızlar merhaba test aldım daha fazla dayanamadım bu meraka ve testim pozitif çıktıı ınanılır gıbı degıl yaa ama ınsallah hayırlıısyla kucagıma aldıgım gunlerı de gorıyım ınsallah bı daha dusuk olmasnnnn lutfenn yaa

hayırlı olsun. inşallah allah kucağına almayıda nasip eder. bende bir kaç gündür aşırı yorgunluk halsizlik akıntım var baya sarımsı. dün adet günümdü. pcos hastası olduğum için adetlerim zaten düzensiz ama acaba hamile miyim diyede çok merak ediyorum. inşallah öyleyimdir çok istiyorum.ama adet on gün geçtikten sonrs yapın diyorlar beklemek zor

tebrik ederim hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin. bende hamile miyim diye çok merak ediyorum ama ongün falan geçsin diyorlar adetin.doğru mudur

tebrik ederim hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin. bende hamile miyim diye çok merak ediyorum ama ongün falan geçsin diyorlar adetin.doğru mudur

tesekkur ederım tatlımm ınan benımde bekleme surecım cok zor oldu ama bı kere dusuk yaptım cunku ve adetımı olmadım bugun 9.gundu bu gune kadar nasıl bekledım bır ben bılırım kı bu arada baya da zor bır zamandayıs ama bugune kadar bekledımm vallaa ve sonucu pozıtıf gordumm bence sende bekle daha erken psıkolojık de olabılır cunku kı ben onu da yaptımm bıraz bekle bakalımm oyle yap testını hayırlısı ınsallah herkese versın rabbım bıze de kucagımıza aldıgımz gunlerı gostersınn ınsallhh

acaba kaç gün geçmesi gerekiyo hafta sonu alırım test ama hemen yapmam olmazsa diğer hafta yaparım. tabi meraktan çatlamazsam:) fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi. 9 gün iyi beklemissin valla

nası bekledım bı bılsenn anlatamamm ama herkes 8. gun 9. gun olsun dıye ama bugun kalktım cok gaz vardı ve dedım bu normal degıll ondan hemen gıdıp test aldık ama yarın sabaha bıle bekleyemdım bugun yaptım sende bekle ama 2 ıhtımalı de dusun ama fazla dusunmemeye calıss gercı yapamıyorsun ama yapmya calıs hadı hayırlsııı

evet en iyisi kafayı dağıtmak zaten testi alsam hemen yaparım bekliyemem. olabilirde olmayabilirde kısmet hayırlısı olsun. ama çocukları çok seviyorum:) birde pcos olduğu için endişeliyim aslında

kızlar 3.günüm hastalanmadım ben 9 gün beklersem ölürüm meraktan :( korkuyorum test yaparsamda negatif çıkarsa die:50:

kızlar lütfen bana yrd. olun hastanlanmamı 11 gün geçti ve bu sabah test yaptım negatif cıktı acaba yinede hamile olabilirmiyim. kan testi yaptırsam mı ki. yoksa başka bir durumdan geçikebilirmi. mesala yumurtalıklarımı üşütmüş olabilirmiyim nedendir bilmiyırm.

merhaba arkadaşlar. benim de reglim gecikti. bugün üçüncü gün. üç gündür sanki olacakmışım gibi hafif hafif ağrılar oluyo ama sürekli değil. geliyo bi süre sızı şeklinde kalıyo geçiyo. akıntım oluyo ve gaz da. tabi tüm bunlar üşüttümüş olabileceğimin de göstergesi ama acaba demekten alamıyorum kendimi.

arkadaşlar benimde bugün 11.günüm adetim gecikeli.idrar testinde negatif çıkıyor.geçen cumartesi günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama hcg değerlerim istenilen düzeye ulaşamamış.doktorum biraz bekleyip tekrar kan testi yapalım dedi.dün tekrar kan verdim.bu sefer negatif çıktı.doktorum kan tahlilinden gebelikten hariç birde yakın zamanda kanama yani adet gözüküyormu diye test ettirmiş.yakında adette görünmüyor hala.ayrıca ben bu ay hormon tedavisi görmüştüm gebelik için.klomen kullandım yumurtalar iyi gelişsindiye ve çatlatmak içinde iki tane iğne yaptırmıştım.hem hamile çıkıyorum hemde hamile değil çıkıyorum.adet olmuyorum ne oldu vücuduma anlamadım...

Selam arkadaşlar bende en son 26 temmuz ve 26 ağustosta adet oldum eylül ayında ise 25 eylülde 1 kaşık kahve kan geldi.
Şimdiyse akıntı geliyor hep bazen şeffaf bazen se açık kahve tonda şeffaf gibi akıntılar. halsizliğim var ama psikolojikmi bilmiyorum yani bu günlerde işe gitmekten baya sıkıldım halsizliğim ondan olabilir. stres edebileceğim bir konuda var. acaba 10 gün gecikebilir mi sitres dahi olsa. gecikmemin 6. günü ve 9. gününde test yaptım certain marka testlerden. ikiside negatif çıktı yanlız 9. günü yaptığımı sabah ilk uyandığımda yaptım ama heycandan elim titreti 3 damlayı damlatırken 3. yü geç damlattım baya.
Birde korunuyorduk fakat korunmadığımız anda boşalma olmadan birleşme oldu bi kaç kez. hap kullanmıyorum 6 aylık evliyiz.
Kan testi yaptırabilcek vaktimde yok. Fakat 20 güne kadar çıkarsa gideceğim tabi yaptırmaya.:97:

Son düzenleme:
kızlar bana bir cevap verirseniz çok mutlu olucam.Ben geçen gün buraya yazmıştım bir gün pembe bir iki damla akıntım oldu devamı gelmedi diye.Ayın 28inde oldu bu ve 30unda hastalanmam gerekiyordu olmadım ayın birinde test yaptım negativ çıktı sonradan testin son kullanma tarihine bir baktım ki üzerinden 2 yıl geçmiş.Bugün ayın 5i ve ben hala adet olmadım.Şişkinlik var karnım hamile gibi şişti.Halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum.Bir de şeffaf akıntım fazlalaştı.Bir daha test yapmadım cumartesiye kadar beklicem olmassa kan tahlili yapıcam sizce ben hamile olabilirmiyim.Adetle ilgili bir belirti yaşamıorum.Yorumlarınızı bekliorum benim gibi olan ya da çevresinde böle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

kızlar bana bir cevap verirseniz çok mutlu olucam.Ben geçen gün buraya yazmıştım bir gün pembe bir iki damla akıntım oldu devamı gelmedi diye.Ayın 28inde oldu bu ve 30unda hastalanmam gerekiyordu olmadım ayın birinde test yaptım negativ çıktı sonradan testin son kullanma tarihine bir baktım ki üzerinden 2 yıl geçmiş.Bugün ayın 5i ve ben hala adet olmadım.Şişkinlik var karnım hamile gibi şişti.Halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum.Bir de şeffaf akıntım fazlalaştı.Bir daha test yapmadım cumartesiye kadar beklicem olmassa kan tahlili yapıcam sizce ben hamile olabilirmiyim.Adetle ilgili bir belirti yaşamıorum.Yorumlarınızı bekliorum benim gibi olan ya da çevresinde böle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

bence sen sağlık ocağına git test yaptır kanda 1 günlük bile çıkıyor inşallah hamilesindir benim 5 gün geçmişti testte çıktı kanda baktırdım emin olmak için hamileymişim şimdi 1 yaşında kızım

Back