İnşallah bebeğim kesede görünür de ve İnşallah sizin de kucağınız boş kalmaz inşallahAllah kolaylık versin güzel bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Devlet hastanesinde acilden beta hcg için takip etmediklerini söylediler canımBen sizin yerinize olsam acil de veririm
Canım devlet hastanesine git ama btcg için söyleme. Ben bu şekilde gittim karın ağrım var de kasık ağrım var de bulantım falan vardı o şekilde doktorun yanına yönlendirirler o zaman da doktora söylersin ki işte böyle böyle dersin adetim gecikti dersin çok ağrılarım var dersin doktor direkt kan alıyorDevlet hastanesinde acilden beta hcg için takip etmediklerini söylediler canım
Ve sen sonuçlarını e-nabızdan bakabilirsin zaten canımDevlet hastanesinde acilden beta hcg için takip etmediklerini söylediler canım
Mantıklı canım ama çalıştığım için hastaneye gidemiycem yarın sabah hemen sağlık ocağına gidip kan vericem sonra eve gelip çalışmam gerekiyor birdahaki kan verdiğimde hastaneye giderim olmadıCanım devlet hastanesine git ama btcg için söyleme. Ben bu şekilde gittim karın ağrım var de kasık ağrım var de bulantım falan vardı o şekilde doktorun yanına yönlendirirler o zaman da doktora söylersin ki işte böyle böyle dersin adetim gecikti dersin çok ağrılarım var dersin doktor direkt kan alıyor
Ben senin kadar sabırlı olamazdım ama.Mantıklı canım ama çalıştığım için hastaneye gidemiycem yarın sabah hemen sağlık ocağına gidip kan vericem sonra eve gelip çalışmam gerekiyor birdahaki kan verdiğimde hastaneye giderim olmadı
Amin inşallah canımİnşallah bebeğim kesede görünür de ve İnşallah sizin de kucağınız boş kalmaz inşallah
Adet gecikmenden kaç gün sonra öğrendin canım ve beta hcg değerin kaç çıktı? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 16 gün gecikti dün kan verdim beta hcg değerim 46,49 çıktı adet gecikmeme göre değerim düşük takip etmemiz gerkiyor dedi doktorum yarın sabah yine kan vericem. Senin beta hcg değerlerin nasıl çıkmıştı adet gecikmene göre?
Peki evde test yaptınız mı hiç bende aynı durumdayım evde kaset test yapıyorum negatif kan testi vereceğim perşembe günü 12. Gün oluyorAdet gecikmenden kaç gün sonra öğrendin canım ve beta hcg değerin kaç çıktı? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 16 gün gecikti dün kan verdim beta hcg değerim 46,49 çıktı adet gecikmeme göre değerim düşük takip etmemiz gerkiyor dedi doktorum yarın sabah yine kan vericem. Senin beta hcg değerlerin nasıl çıkmıştı adet gecikmene göre?
Evet cumartesi günü yaptım adet gecikmemin 14. günüydü kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı pazarteside kan verdimPeki evde test yaptınız mı hiç bende aynı durumdayım evde kaset test yapıyorum negatif kan testi vereceğim perşembe günü 12. Gün oluyor
Bende sabırsızım canım ama işten izin alamadım maalesefBen senin kadar sabırlı olamazdım ama.
Benim 34. Günüm bekleyeyim mi yani bende kaçıncı günde gitmeliyimEvet cumartesi günü yaptım adet gecikmemin 14. günüydü kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı pazarteside kan verdim
Adet gecikmenin mi 34. günü canım ?Benim 34. Günüm bekleyeyim mi yani bende kaçıncı günde gitmeliyim
Anladım canım hayırlısı olsun İnşallah kan verin ertesi gün direk e-nabız'dan baksanız olmaz mıBende sabırsızım canım ama işten izin alamadım maalesef
İnşallah canım Allah razı olsunAnladım canım hayırlısı olsun İnşallah kan verin ertesi gün direk e-nabız'dan baksanız olmaz mı
Aynen canım ama mümkün olduğunca özellere gitmek gerçekten ben gittim pişman oldum. Daha önceki düşüğümde hep özellere gittim ama anladım ki çoğu sadece para tuzağıydıİnşallah canım Allah razı olsune-nabızdan bakıyorum zaten canım pazartesi özel hastaneye gitmiştim orda 2 saatte çıktı sonuç e nabıza düştü sonrasında doktorla telefonda görüşmüştük. Geçen ayda kimyasal yaşadığımda sağlık ocağına kan vermiştim 1 buçuk günde çıkmıştı sonuç çıkınca e-nabıza düşüyor.
Yok 16 şubatta adet olmuştum öğünden sayarsak 34. GünAdet gecikmenin mi 34. günü canım ?
Gerçekten çoğu öyle canım iyi doktor bulmak çok zorAynen canım ama mümkün olduğunca özellere gitmek gerçekten ben gittim pişman oldum. Daha önceki düşüğümde hep özellere gittim ama anladım ki çoğu sadece para tuzağıydı
Beklenen adet tarihin kaçtı canım ?Yok 16 şubatta adet olmuştum öğünden sayarsak 34. Gün
Aynen canım ya ama ben hep olumsuz konuşanlar denk geldiGerçekten çoğu öyle canım iyi doktor bulmak çok zor
Mesela ben geçen ay 1 şubatta adet olmuştum en son bu ay 3 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadımYok 16 şubatta adet olmuştum öğünden sayarsak 34. Gün