Regli gecikti erken gebelik negatif geç döllenme olabilir mi

Devlet hastanesinde acilden beta hcg için takip etmediklerini söylediler canım
Canım devlet hastanesine git ama btcg için söyleme. Ben bu şekilde gittim karın ağrım var de kasık ağrım var de bulantım falan vardı o şekilde doktorun yanına yönlendirirler o zaman da doktora söylersin ki işte böyle böyle dersin adetim gecikti dersin çok ağrılarım var dersin doktor direkt kan alıyor

Mantıklı canım ama çalıştığım için hastaneye gidemiycem yarın sabah hemen sağlık ocağına gidip kan vericem sonra eve gelip çalışmam gerekiyor birdahaki kan verdiğimde hastaneye giderim olmadı

Ben senin kadar sabırlı olamazdım ama.

Peki evde test yaptınız mı hiç bende aynı durumdayım evde kaset test yapıyorum negatif kan testi vereceğim perşembe günü 12. Gün oluyor

Peki evde test yaptınız mı hiç bende aynı durumdayım evde kaset test yapıyorum negatif kan testi vereceğim perşembe günü 12. Gün oluyor
Evet cumartesi günü yaptım adet gecikmemin 14. günüydü kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı pazarteside kan verdim

Evet cumartesi günü yaptım adet gecikmemin 14. günüydü kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı pazarteside kan verdim
Benim 34. Günüm bekleyeyim mi yani bende kaçıncı günde gitmeliyim

Anladım canım hayırlısı olsun İnşallah kan verin ertesi gün direk e-nabız'dan baksanız olmaz mı
İnşallah canım Allah razı olsun e-nabızdan bakıyorum zaten canım pazartesi özel hastaneye gitmiştim orda 2 saatte çıktı sonuç e nabıza düştü sonrasında doktorla telefonda görüşmüştük. Geçen ayda kimyasal yaşadığımda sağlık ocağına kan vermiştim 1 buçuk günde çıkmıştı sonuç çıkınca e-nabıza düşüyor.

Aynen canım ama mümkün olduğunca özellere gitmek gerçekten ben gittim pişman oldum. Daha önceki düşüğümde hep özellere gittim ama anladım ki çoğu sadece para tuzağıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…