Regli gecikti erken gebelik negatif geç döllenme olabilir mi

Canım İnan ki ben geç döllenmeden doğru düzgün bir şey anlamıyorum bile. Bak benim 12 Aralık'ta düşüğüm oldu 10 ocak'ta adet tarihimdi 7 Şubat beklenen adet tarihimdi ama adet olmadım 12 Şubat'ta kan verdiğim doktor negatif dedi sonra 7 Mart'ta kan verdim pozitif çıktı doktora gittim doktor bana dedi ki 8 Mart'ta işte 5 haftalık dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim cuma günü gittiğimde bana dedi ki kese boş olabilir böyle bir saçmalık olamazdı Çünkü kesenin yeri çok iyi bir yerdeydi kendim bile görebiliyordum düşüğümde kese çok yanlış yerdeydi neyse bugün devlet hastanesine acile gittim onlar hem karından hem alttan muayene ettiler boş kese demek için çok erken dediler 6 haftadan su 5 haftalık dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim cuma günü gittiğimde bana dedi ki kese boş olabilir böyle bir saçmalık olamazdı Çünkü kesenin yeri çok iyi bir yerdeydi kendim bile görebiliyordum düşüğümde kese çok yanlış yerdeydi neyse bugün devlet hastanesine acile gittim onlar hem karından hem alttan muayene ettiler boş kese demek için çok erken dediler 6 haftandasın dediler. Ve 18 milim olmuş dediler 25 30'a kadar biz bekliyoruz dedi folik asidini kullanmaya devam et dedi yani bebek oluşabilir dedi boş kese demek için çok erken dedi inanın benim de aklım Durmuş ne yapacağımı bilemiyorum ama hissediyorum benim bebeğim gerçekten görünecek Rabbim sizin de testinizi pozitif çıkarır inşallah
Amin canım benim duam seninle inşallah Rabbim kucağını doldursun, sağ salim kucağına al🤲

Amin canım benim duam seninle inşallah Rabbim kucağını doldursun, sağ salim kucağına al🤲
Çok teşekkür ederim daha önce düşük yaşadığım için gerçekten çok kötü oluyor insan hele ki doktor geçen hafta kese boş deyince kafam durdu yemin ederim eve nasıl geldik bilmiyorum eşim teselli ediyor sağ olsun ama o da çok üzgün üzülüyor farkındayım. Hıçkıra hıçkıra ben o arabanın içinde eve geldim düşünün yani

Çok teşekkür ederim daha önce düşük yaşadığım için gerçekten çok kötü oluyor insan hele ki doktor geçen hafta kese boş deyince kafam durdu yemin ederim eve nasıl geldik bilmiyorum eşim teselli ediyor sağ olsun ama o da çok üzgün üzülüyor farkındayım. Hıçkıra hıçkıra ben o arabanın içinde eve geldim düşünün yani
Yok kendini sıkıntıya sokma, benimde bir düşük bir kürtaj oldu sonra diğer çocuklarım sağlıklı oldu, şimdi yeniden düşündüm yaşım gençken olsun diye bende benimkini anlamadım

Belkide geç döllenmedir. İçinizi ferah tutun inanın ben eczaneden test ala ala utandım artık ve son dakka sürprizi oldu çıktı. Bende adetimden 5 gün sonra kan verdim doktor bana dediki çpk erken değil mi en az iki hafta bekle dedi. Ve gerçekten de öyle oldu Allah büyüktür
Canım sen adet gecikmesi yaşamış mıydın

Cnm adetin 22 gün gectide mi negatif çıktı. Bende bu ay geç yumurtladim sanki normalde 29 günde olurum, sat 17 Şubat, 16 mart olmam lazımdı. bu ay adete 9 gün kala yani ayın 7si kasik ağrısı, çok akıntı oldu o gün ilişkide bulunduk tekrar bulunmadık iki sefer test yaptım birini bugün yaptım negatif. Haftaya kadar olmazsam bende kan vereceğim diğer cocugumda da geç döllenme yaşamıştım, buda öyle olur mu ki
Evet canım adetim o kadar gecikti ki sonra negatif çıktı işte. Ve en sonunda tekrar kan verdim kanda çıktı Yani biz farklı günlerde Çünkü ilişkiye girmiştik bebek için

Evet canım benim adetim bayağı gecikti ya düşünün 10 ocak'tan beri adet olmadım en son 10 Ocak
Bende 6 Şubat'tan beri olmadım canım bugün gecikmemin 13. günü toplam 44 gün oldu kaç kere idrar testi yaptım çıkmadı kan da vermedim

Evet canım benim adetim bayağı gecikti ya düşünün 10 ocak'tan beri adet olmadım en son 10 Ocak
6 gün gecikmem varken ovulasyon testi yaptım iki gün boyunca pik çıktı üçüncü gün silikleşti o günleri değerlendirdik banada dua edin inşallah benimde olur 🤲🌼

Kimyasal değilde geç yumurtalama olmuş şuan 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah dua edin. Ve içimde bir his ikiz diyor
Adet gecikmenden kaç gün sonra öğrendin canım ve beta hcg değerin kaç çıktı? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 16 gün gecikti dün kan verdim beta hcg değerim 46,49 çıktı adet gecikmeme göre değerim düşük takip etmemiz gerkiyor dedi doktorum yarın sabah yine kan vericem. Senin beta hcg değerlerin nasıl çıkmıştı adet gecikmene göre?

6 gün gecikmem varken ovulasyon testi yaptım iki gün boyunca pik çıktı üçüncü gün silikleşti o günleri değerlendirdik banada dua edin inşallah benimde olur 🤲🌼
İnşallah canım inşallah. Ama benim gece bulantım çok oluyor ya

Adet gecikmenden kaç gün sonra öğrendin canım ve beta hcg değerin kaç çıktı? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 16 gün gecikti dün kan verdim beta hcg değerim 46,49 çıktı adet gecikmeme göre değerim düşük takip etmemiz gerkiyor dedi doktorum yarın sabah yine kan vericem. Senin beta hcg değerlerin nasıl çıkmıştı adet gecikmene göre?
Canım benim adet gecikmeme göre 7 Mart'ta verdiğim btc değerim 1692 çıktı

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu 🙏🧡Bende şuan çok tedirginim 16 gün gecikmeye rağmen değerim düşük korkuyorum 😔
Bence içinizi ferah tutun bu mübarek günlerin hatırına Rabbim dileğinizi kabul etsin inşallah güzel haberlerle gelirsiniz buraya

Bence içinizi ferah tutun bu mübarek günlerin hatırına Rabbim dileğinizi kabul etsin inşallah güzel haberlerle gelirsiniz buraya
İnşallah Rabbim herkese yaşatsın evlat duygusunu 🙏🙏 Yarın kan vericem perşembe öğleden sonra sonuç çıkar diye düşünüyorum sağlık ocağında biraz geç çıkıyor

X