- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
Amin canım benim duam seninle inşallah Rabbim kucağını doldursun, sağ salim kucağına alCanım İnan ki ben geç döllenmeden doğru düzgün bir şey anlamıyorum bile. Bak benim 12 Aralık'ta düşüğüm oldu 10 ocak'ta adet tarihimdi 7 Şubat beklenen adet tarihimdi ama adet olmadım 12 Şubat'ta kan verdiğim doktor negatif dedi sonra 7 Mart'ta kan verdim pozitif çıktı doktora gittim doktor bana dedi ki 8 Mart'ta işte 5 haftalık dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim cuma günü gittiğimde bana dedi ki kese boş olabilir böyle bir saçmalık olamazdı Çünkü kesenin yeri çok iyi bir yerdeydi kendim bile görebiliyordum düşüğümde kese çok yanlış yerdeydi neyse bugün devlet hastanesine acile gittim onlar hem karından hem alttan muayene ettiler boş kese demek için çok erken dediler 6 haftadan su 5 haftalık dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim cuma günü gittiğimde bana dedi ki kese boş olabilir böyle bir saçmalık olamazdı Çünkü kesenin yeri çok iyi bir yerdeydi kendim bile görebiliyordum düşüğümde kese çok yanlış yerdeydi neyse bugün devlet hastanesine acile gittim onlar hem karından hem alttan muayene ettiler boş kese demek için çok erken dediler 6 haftandasın dediler. Ve 18 milim olmuş dediler 25 30'a kadar biz bekliyoruz dedi folik asidini kullanmaya devam et dedi yani bebek oluşabilir dedi boş kese demek için çok erken dedi inanın benim de aklım Durmuş ne yapacağımı bilemiyorum ama hissediyorum benim bebeğim gerçekten görünecek Rabbim sizin de testinizi pozitif çıkarır inşallah