İnşallah canım bekliyorum inşallah bende bebeğimi görürüz şuan 7+4teyiz 6 da gittik bebek yok dedi aklım karma karışık dua eder dualarınızı bekliyorum inşallahEvet okudum hikayenizi çok mutlu oldum sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaheğer bende hamileysem haber veririm buraya inşallah
Dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olur buraya güzel haberlerini yazarsın Allah hakkımızda hangisi hayirliysa onu nasip etsinİnşallah canım bekliyorum inşallah bende bebeğimi görürüz şuan 7+4teyiz 6 da gittik bebek yok dedi aklım karma karışık dua eder dualarınızı bekliyorum inşallah
Amin inşallah canım sneden de güzel haberler bekliyorum inşallahDualarım seninle inşallah herşey çok güzel olur buraya güzel haberlerini yazarsın Allah hakkımızda hangisi hayirliysa onu nasip etsin
İbsallah canım benimmAmin inşallah canım sneden de güzel haberler bekliyorum inşallah
Kan sonucumda 0,5 çıktı ama adet günüm 21 subatti ve adetime 1 gün kala cinsel ilişki oldu söyledim belki ozaman hamile kalmış olabilirsin 1 hafta daha olmazsan tekrar kan vermeye gelebilirsin dedi sence ihtimal var mı hala adet olmadım akıntım var ama çok merak ediyorum
Bence geç döllenmedir ayy inşallah yaaKan sonucumda 0,5 çıktı ama adet günüm 21 subatti ve adetime 1 gün kala cinsel ilişki oldu söyledim belki ozaman hamile kalmış olabilirsin 1 hafta daha olmazsan tekrar kan vermeye gelebilirsin dedi sence ihtimal var mı hala adet olmadım akıntım var ama çok merak ediyorum
Ayh inşallah kendimi umutlandirmak istemiyorum ama içime doğuyor nedense rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsinBence geç döllenmedir ayy inşallah yaa
Amin İnşallah hepimiz için de hayırlısı olsunAyh inşallah kendimi umutlandirmak istemiyorum ama içime doğuyor nedense rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin
Acele etme canım herşey olacağına varır inşallah olacakkızlar bana da dua edin benim de 2 gün gecikti test yaptım negatif şuan hiçbir belirti yok
inşallah akışına bırakıyorum zaten bakalım ne olacak sonuçAcele etme canım herşey olacağına varır inşallah olacak
İnşallah canım bende yarın Allah'ın izniyle bebeğimi görürüm inşallah. Doktorun biri boş gebelik olabilir dedi. Sizde benim için dua edininşallah akışına bırakıyorum zaten bakalım ne olacak sonuç
rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etdsin evlat demiyorum evlatlar herşey gönlünüzce olsunİnşallah canım bende yarın Allah'ın izniyle bebeğimi görürüm inşallah. Doktorun biri boş gebelik olabilir dedi. Sizde benim için dua edin
İnşallah inşallah canımrabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etdsin evlat demiyorum evlatlar herşey gönlünüzce olsun
Merhaba son durumunuz nedir benimde sizin gibi adete 9 gün kala ilişkim oldu gecikme yaşıyorum şuan merak ettim durumunuzuGec döllenme olabilir canım, bende beklemedeyim en son 17 Şubat oldum 16da olmam lazımdı arada geç döllenme olur bende son ilişki adete 9 gün kala olmuştu büyük ihtimalle tuttuysa o tuttu. İlişkinin 12.gunu idrar tahlili negatif çıkmıştı kan vermedim hiç