- 1 Kasım 2023
- 212
- 48
- 29
Benim mi canım. Benimkini sorduysan 7 ŞubatBeklenen adet tarihin kaçtı canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim mi canım. Benimkini sorduysan 7 ŞubatBeklenen adet tarihin kaçtı canım ?
Normalde 24 ama düzensiz oluyorum diyete başladım bu ay geçen ay 26 gün oldu bu ayda 28 olurum diye tahmin ediyordum ama hala olmadım ben 28. Günde tekrar pik gördüm acaba ölçümü döllendi mi bilmiyorum evde test yapıyorum negatifBeklenen adet tarihin kaçtı canım ?
yarın adet gecikmenin 14. günü olucak ozaman canım bir kan ver bence kanda çıkarBenim mi canım. Benimkini sorduysan 7 Şubat
Beta hcg idrarda geç çıkıyor canım ilk kanda belli olurNormalde 24 ama düzensiz oluyorum diyete başladım bu ay geçen ay 26 gün oldu bu ayda 28 olurum diye tahmin ediyordum ama hala olmadım ben 28. Günde tekrar pik gördüm acaba ölçümü döllendi mi bilmiyorum evde test yapıyorum negatif
Doğrudur benim de kanda 12 Şubat'ta çıkmadı ama 7 Mart'ta çıktıBeta hcg idrarda geç çıkıyor canım ilk kanda belli olur
ayy kuzum seninkini sormamıştım karıştırdım üstte yazdığımı dikkate almaBenim mi canım. Benimkini sorduysan 7 Şubat
Tm canım sorun yokayy kuzum seninkini sormamıştım karıştırdım üstte yazdığımı dikkate alma
Amkasettede görürsün diyorlar pozitif olsa aklımı karıştırdılar iyice sizin yazdıklarınızı görünce heveslendim dua edin banaDoğrudur benim de kanda 12 Şubat'ta çıkmadı ama 7 Mart'ta çıktı
Bu ay beklediğin adet tarihin kaç gün geçti canım onu anlayamadım tam olarak ?Normalde 24 ama düzensiz oluyorum diyete başladım bu ay geçen ay 26 gün oldu bu ayda 28 olurum diye tahmin ediyordum ama hala olmadım ben 28. Günde tekrar pik gördüm acaba ölçümü döllendi mi bilmiyorum evde test yapıyorum negatif
Rabbim her zaman hayırlısını nasip etsin inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırızAmkasettede görürsün diyorlar pozitif olsa aklımı karıştırdılar iyice sizin yazdıklarınızı görünce heveslendim dua edin bana
Şuan gecikmem programda 9. Gün diyorBu ay beklediğin adet tarihin kaç gün geçti canım onu anlayamadım tam olarak ?
9. günse biraz daha bekle canım 14-15 gün olsun idrar testi yap çıkmazsa yine bu sefer kan verirsinŞuan gecikmem programda 9. Gün diyor
9. günse biraz daha bekle canım 14-15 gün olsun idrar testi yap çıkmazsa yine bu sefer kan verirsin
Benimde perşembe 11. Gün olacak gidip kan vericem sağlık ocağında inşşalah vardır hiç 28 günü geçmezdi okadar şaşkınım ki yani her sabah test yapıyorum ama erken gebelik değil9. günse biraz daha bekle canım 14-15 gün olsun idrar testi yap çıkmazsa yine bu sefer kan verirsin
Amin inşallahRabbim her zaman hayırlısını nasip etsin inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
İnşallah yerleşme ağrısıdır canımBenim idrarda 14. günde silik çıkmıştı ve hafta sonundan beri kasık ağrım var sağ taraftaGece 12 geçtiği için 10. Gün gösteriyor ama bel ağrım başladı adet sancısı gibi ayırt edemiyorum
O güne kadar hiç test yapmış miydin canımEvet cumartesi günü yaptım adet gecikmemin 14. günüydü kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım ondada silik çıktı pazarteside kan verdim
Ay inşallah vardır doğal yolla gebelik hiç oluşmadı mucize olur benim için yani aşırı mide yanması var şuan bide karın ağrısı var sol tarafta benimde , sizinki artık büyüyordur eminim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah yerleşme ağrısıdır canımBenim idrarda 14. günde silik çıkmıştı ve hafta sonundan beri kasık ağrım var sağ tarafta
7 ve 9. gün gecikmemde test yapmıştım canım negatif çıkmıştı silik çizgi bile yoktuO güne kadar hiç test yapmış miydin canım
İnşallah canım değerlerim güzel yükselir inşallahRabbim hepimize nasip etsin bu duyguyuAy inşallah vardır doğal yolla gebelik hiç oluşmadı mucize olur benim için yani aşırı mide yanması var şuan bide karın ağrısı var sol tarafta benimde , sizinki artık büyüyordur eminim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah