İnşallahEğer ciddi şüpheleriniz varsa beta baktırmanızda fayda var. Bazılarında değer yüksek olduğu halde çıkmıyor veya geç döllenme sebebiyle değer düşün olduğu için teste yansımıyor.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Merhaba, aynı durum benim içinde söz konusuda beta yaptırdınız mı sonuç ne acaba ?İnşallahbir dış gebelik ve kimyasal yaşadım o yüzden tedirginim çok istiyorum negatif çıkınca çok şaşırdım çünkü ben hiç geciktiğimi hatırlamıyorum. Ama daha önce yaşadığım düşüklerden dolayı çok heveslenemiyorum da Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba maalesef 6.günümde regli oldumMerhaba, aynı durum benim içinde söz konusuda beta yaptırdınız mı sonuç ne acaba ?
Kimyasal gebelik olmuş olabilirLütfen bana biri yardımcı olsun. Ben 12 Aralık'ta normal düşük yaptım ondan sonra doktora gittim rahim tertemiz olmuş dedi Bir sonraki adetten sonra gebelik düşünebilirsin dedi 10 ocak'ta düzenli adet oldum bir sonraki adet tarihim 7 Şubat gebelik düşünüyoruz ve 22 gün oldu gecikmesi bu neyden kaynaklı olabilir kaç gün önce kaset test yaptım negatif çıktı yani ben test bozuk olabilir mi diyorum çünkü c ve tnin ortasınds çizgi adet gecikmesinden 5 gün sonra kan verdim 2.95 çıktı lütfen akıl verin
Kimyasal değilde geç yumurtalama olmuş şuan 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah dua edin. Ve içimde bir his ikiz diyorKimyasal gebelik olmuş olabilir
Ayy çokk sevindim gerçekten şuan aynı durumu bende yaşıyorum geçen ay tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu en son 29 ocakta regl oldum adetim 3 gün gecikti hafif siyahimsi gibi sadece lekeler geldi 2 gün sonra durdu şuan 13 gündür geciyorum evdeki testlerde cokk gölge gibi çıkıyor bufun öğleden sonra kan testim belli olacak inşallah bende hamileyimdirKimyasal değilde geç yumurtalama olmuş şuan 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah dua edin. Ve içimde bir his ikiz diyor
Hiç belirtiniz var mıydı bende hiçbir belirti yok ne goguslerde ne karnımda biraz tedirginim sizin belirtileriniz neydiKimyasal değilde geç yumurtalama olmuş şuan 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah dua edin. Ve içimde bir his ikiz diyor
Hadi hayırlısı inşallah içimden bir ses hamile olduğunuzu söylüyor güzel haberlerinizi bekliyor olacağımAyy çokk sevindim gerçekten şuan aynı durumu bende yaşıyorum geçen ay tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu en son 29 ocakta regl oldum adetim 3 gün gecikti hafif siyahimsi gibi sadece lekeler geldi 2 gün sonra durdu şuan 13 gündür geciyorum evdeki testlerde cokk gölge gibi çıkıyor bufun öğleden sonra kan testim belli olacak inşallah bende hamileyimdir
Benim hiçbir belirtim yoktu karın şişliği dışında. Düşünsenize bir hafta öncesinde bile test yaptım çıkmadı ama üç gün boyunca göğüslerime ağrı attı bide göğüs ucu etrafından da Anlayabilirsiniz. Halka koyu oluyor ayrıca küçük küçük yağ bezesi gibi halkanın etrafında belli oluyorHiç belirtiniz var mıydı bende hiçbir belirti yok ne goguslerde ne karnımda biraz tedirginim sizin belirtileriniz neydi
Maalesef kan testim 0.200 çıktı daha bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı anlam veremiyorum bu kadar gecikmesi de normal değilHadi hayırlısı inşallah içimden bir ses hamile olduğunuzu söylüyor güzel haberlerinizi bekliyor olacağım
Nasıl yani 45 . Günde mi hamile olduğu uzu öğrendinizKimyasal değilde geç yumurtalama olmuş şuan 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah dua edin. Ve içimde bir his ikiz diyor
Benim belirtilerim vardı göğüs ağrım hala var kasık ağrılarım ara sıra oluyor mide bulantılarım var benim de başıma neler geldi neler. Geçen hafta doktora gittim kalp atışını dinlemek için doktor kese var bebek yok dedi çok korktum sonra bugün doktora gittim boş gebelik olması imkansız dedi daha çok yeni dedi 6 haftadayım işte bir hafta 10 gün sonra tekrar gelin dedi bakalım inşallah siz de bir an önce kucağınız dolar.Hiç belirtiniz var mıydı bende hiçbir belirti yok ne goguslerde ne karnımda biraz tedirginim sizin belirtileriniz neydi
Ay bunu görünce heveslendim inşallahKimyasal değilde geç yumurtalama olmuş şuan 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah dua edin. Ve içimde bir his ikiz diyor
Evet sormayın yaNasıl yani 45 . Günde mi hamile olduğu uzu öğrendiniz
Güzel haberleri alın ca lütfen benimle paylaşır mısınızAy bunu görünce heveslendim inşallah