- 3 Ağustos 2020
- 53
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Serapkilic
-
6 aydır evliyiz. Evlendiğimizden beri her ay denedikNe zamandır deniyordunuz
Çok teşekkür ederimÇok sevindim canım akintim nasıl . Bnim dün bir damla kan geldi akşam bugün bişy yok ama yoğun bi şekilde beraak bi akinti var bakalım yarında olmassam test ypcam
Bence hamilesin tebriklerrrrAz önce test yaptım battan önceki gündeyim. İlk beş dakikada çıktı. Miratechtekiler kuruma çizgisi değildi galiba. Galiba hamileyim❤❤❤❤
İnşallah daha guzel yukselir canım bebisiji görür kalbini dinlersin ben değerim 80li 95li yükseldi %100hic artmadı basta snra çıktığı halde kalbi hiç artmadi 8+3de aldrdim bı senedir kalamiyorum tekrar o yuzden kontrolde olman ii olur rabbim güzel sonuclandrsin insallah
Sağol canımmm inşallah öylediiirBence hamilesin tebriklerrrr
Ben 28 günde bir adet oluyorum. Kesinlikle aksamaz gecikmez ya da erken gelmezdi.Merak ettim.serap kaç günde bir adet oluyorsun
Kan verdiniz mi acabaBende dün kan verdim adet günümdü 63 cıktı gidip yarın tekrardan vericem Insallah benim ki de yükselir çok istiyorum tebrikler bu arada
Evet verdim malesef 90 cıktı doktor fazla artmamış dedi iki gün sonra tekrar kan istedi bakalım ne cikcak moralim baya bozukKan verdiniz mi acaba
Moralini bozma 48 saat sonra yine verirsin allahım gönlüne göre versin inşallaahEvet verdim malesef 90 cıktı doktor fazla artmamış dedi iki gün sonra tekrar kan istedi bakalım ne cikcak moralim baya bozuk
Evet canım hayırkı olsunMeraba kızlar benim adetimde 5 gün geçti test yaptım 2.çizgi silik çıktı hamile miyim sizce
Meraba kızlar benim adetimde 5 gün geçti test yaptım 2.çizgi silik çıktı hamile miyim sizce
[/QUOewt canım hamilesin
Öyle tabi tebriklerİnşallah öyledir canım
Teşekkür ederim yarın kan tahili yaptırıcamÖyle tabi tebrikler
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlarbugün adet günüm. Kan testi yaptırdım. 200.5 çıktı. Doktora göründüm. Ultrasonda henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi. Değerler olması gerektiği gibi, sağlıklı bir gebelik başlangıcı gayet güzel dedi adetde olmadım zaten. Sadece ağrım var kasıklarımda o da normal rahim duvarları kalınlaşıyormuş. Allahın izniyle haftaya keseyi görürsek tam anlamıyla sevinebilicem. Folik asit verdi. Kullanamaya başlıcam. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar bende bugün kan testi yaptırdım 9,5 çıktı sizce nasıl
Çok düşük gibi geldi ama kafama takıldıHamilesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?