- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Bende vardı ama doktor geçer dedi gebelikteBenim de aynı şekilde ben de enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum
Belirtiler aynı yarın regl günü olucakmiyiz adet acabaBende hiç akıntı olmadı. Kahverengi akımtı veya yerleşme kanaması da olmadı. Sadece kasıklarımda ağrı, belde ağrı, baş ağrısı ve göğüslerde sızı var
Bende dün kan verdim adet günümdü 63 cıktı gidip yarın tekrardan vericem Insallah benim ki de yükselir çok istiyorum tebrikler bu aradaKızlar selamadetime 2 gün kaldı. Bugün tekrar kan verdim 48 saat geçti bir önceki kan vermemin üzerinden. Sonuç 85 çıktı. 2 katı oldu çok şükür 2 gün sonra kan tahlilimi yenileyip doktor kontrollerine başlıcam ama şu an bebrğim 4 haftalık maşallaaahhh
Sağolun iniallaah hayırlısı olur hakkımızdaBende dün kan verdim adet günümdü 63 cıktı gidip yarın tekrardan vericem Insallah benim ki de yükselir çok istiyorum tebrikler bu arada
İnşallaah olmayızBelirtiler aynı yarın regl günü olucakmiyiz adet acaba
İnşallaah olmayızşahsen ben olcağımı düşünmüyorum ama hayırlısı olsun
SebepsizSizin neden olmadı
Üzülmeyin bu ay inşallah olur gün filan takibi yaptınız sanırım insan takip et den nasıl zaten hamile kalıyor şaşıyorum hiç takip etmeyim kalanlar var biz takip edip kalamıyoruzSebepsizbir sorun yok hiç bir durumda ama olmadı. İnşallah bu ay olur, ilk defa klomen kullandım bu ay.
Npyon serap test yaptınmi yeniden durumlar nasılİnşallaah olmayızşahsen ben olcağımı düşünmüyorum ama hayırlısı olsun
Selam kızlarNpyon serap test yaptınmi yeniden durumlar nasıl
Ne zamandır deniyordunuzSelam kızlarbugün adet günüm. Kan testi yaptırdım. 200.5 çıktı. Doktora göründüm. Ultrasonda henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi. Değerler olması gerektiği gibi, sağlıklı bir gebelik başlangıcı gayet güzel dedi adetde olmadım zaten. Sadece ağrım var kasıklarımda o da normal rahim duvarları kalınlaşıyormuş. Allahın izniyle haftaya keseyi görürsek tam anlamıyla sevinebilicem. Folik asit verdi. Kullanamaya başlıcam. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım akintim nasıl . Bnim dün bir damla kan geldi akşam bugün bişy yok ama yoğun bi şekilde beraak bi akinti var bakalım yarında olmassam test ypcamSelam kızlarbugün adet günüm. Kan testi yaptırdım. 200.5 çıktı. Doktora göründüm. Ultrasonda henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi. Değerler olması gerektiği gibi, sağlıklı bir gebelik başlangıcı gayet güzel dedi adetde olmadım zaten. Sadece ağrım var kasıklarımda o da normal rahim duvarları kalınlaşıyormuş. Allahın izniyle haftaya keseyi görürsek tam anlamıyla sevinebilicem. Folik asit verdi. Kullanamaya başlıcam. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim ilk gebeligimde adet günümde kan vermiştim oda 200 düSelam kızlarbugün adet günüm. Kan testi yaptırdım. 200.5 çıktı. Doktora göründüm. Ultrasonda henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi. Değerler olması gerektiği gibi, sağlıklı bir gebelik başlangıcı gayet güzel dedi adetde olmadım zaten. Sadece ağrım var kasıklarımda o da normal rahim duvarları kalınlaşıyormuş. Allahın izniyle haftaya keseyi görürsek tam anlamıyla sevinebilicem. Folik asit verdi. Kullanamaya başlıcam. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merak ettim.serap kaç günde bir adet oluyorsunSelam kızlarbugün adet günüm. Kan testi yaptırdım. 200.5 çıktı. Doktora göründüm. Ultrasonda henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi. Değerler olması gerektiği gibi, sağlıklı bir gebelik başlangıcı gayet güzel dedi adetde olmadım zaten. Sadece ağrım var kasıklarımda o da normal rahim duvarları kalınlaşıyormuş. Allahın izniyle haftaya keseyi görürsek tam anlamıyla sevinebilicem. Folik asit verdi. Kullanamaya başlıcam. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Az önce test yaptım battan önceki gündeyim. İlk beş dakikada çıktı. Miratechtekiler kuruma çizgisi değildi galiba. Galiba hamileyimSelam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
İnşallah daha guzel yukselir canım bebisiji görür kalbini dinlersin ben değerim 80li 95li yükseldi %100hic artmadı basta snra çıktığı halde kalbi hiç artmadi 8+3de aldrdim bı senedir kalamiyorum tekrar o yuzden kontrolde olman ii olur rabbim güzel sonuclandrsin insallahİlk kan verdiğimde 32.5 du. 48 saat sonra 85 oldu. Artış normal görünüyo. Yarın adet günüm kan vericem takip için. Çarşamba doktor randevum var bakalım neler olacak
Amin canım inşallahAllah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
HamilesinAz önce test yaptım battan önceki gündeyim. İlk beş dakikada çıktı. Miratechtekiler kuruma çizgisi değildi galiba. Galiba hamileyim❤❤❤❤
Amin canımmmmmmHamilesinsağlıcakla al kucağına canim
Masllah tebrikler hamilesin . Yarında adet olmassam bende yapcam bakalımAz önce test yaptım battan önceki gündeyim. İlk beş dakikada çıktı. Miratechtekiler kuruma çizgisi değildi galiba. Galiba hamileyim❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?