Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Cnm neyaptın sesin çıkmıyo
Canım ben cezalıydım yazamadım, çatlama iğnesinin 17.gününde adet oldum, adetimin 1. Günü çok sancılı oldu ve daha kanamam gelmeden o gün gebelik testi hala silik gösteriyordu, çok heyecan yaptım kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Sonradan adet oldum. Sen ne yaptın?

Çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar adetiniz gecikse dahi, idrar gebelik testiniz silik pozitif çizgide çıksa sakın gönlünüzü kaldırmayın.
Ben yaşadım siz yaşamayın, çatlama iğnesinin 17. Günü adet oldum, ve 14. Günü yaptığım idrar testi negatifti silik çizgi bile yoktu ama 17. Günü silik çizgi gördüm ve kesin bişeyler var dedim ve kan testi verdim... kan testinde hamile olmadığımı gördüm 1.20 çıktı. İşte o an o duygu çok acı. Bu duruma kimsenin düşmesini istemem.
Beni yanıltan test çizgi ilk 1. Dakikada çıktı.

Son düzenleme:
Inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder teşekkürler bilgi için bende yarın iğne olcam yumurtam büyüdüyse sonra bekliycez bakalım inşallah tutar

Bn daha olmadım bkliyorum olurum ama bugün yarın neden cezalıdınki

Acaba yumurtalar çatlamadımıki çok sancı cektin bnde hisediyorum çok ağrılı gececek şimdiden çok ağrım var

Bacımya adet günündemi oldun hasta

Merhaba çok teşekkür ederim ben çizgi hafif koyulaşmaya başladığı andan itibaren her gün değerlendirdim. Yani gün aşırı değil her gün yaptım. Hangi gün oldu bilmiyorum ama şu an allaha şükür 6+6 haftalık hamileyim ve bugün kalp atışını duyduk Allahım isteyen herkese nasip etsin

hamilemidin bacım tedaviylemi kaldın nasıl oldu anlatırmısım nezamn belirti başladı bacımm
Merhaba ben 6 aylık hamileyim tedaviyle değil ovülasyonla takip ederek hamile kaldım. Şu an 6+6 haftalık hamileyim ve çok şükür herşey yolunda kalp atışını duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…