- Konu Sahibi Serapkilic
-
Sonucun çok iyi inşallah benimde buyur pazartesiye kadar19 mm 2 taneydi cnm
İyi olduda neoldu tutmadı kanda bktırdım 0.98 çıktı sonuçSonucun çok iyi inşallah benimde buyur pazartesiye kadar
O zaman kiste mı çevirdi acaba doktor öyle bir ihtimal de var demişti banaİyi olduda neoldu tutmadı kanda bktırdım 0.98 çıktı sonuç
Adette olmadım
Nebileyim morelim bozuk inan sen gidersen sorsana kaçıncı günü hasta olmamız lazımO zaman kiste mı çevirdi acaba doktor öyle bir ihtimal de var demişti bana
Nebileyim morelim bozuk inan sen gidersen sorsana kaçıncı günü hasta olmamız lazım
[/QUOTE Tamam canim pazartesi sorarım Allahtan umut kesilmez
Tamam canım pazartesi sorarım haber veririmNebileyim morelim bozuk inan sen gidersen sorsana kaçıncı günü hasta olmamız lazım
Canım ben cezalıydım yazamadım, çatlama iğnesinin 17.gününde adet oldum, adetimin 1. Günü çok sancılı oldu ve daha kanamam gelmeden o gün gebelik testi hala silik gösteriyordu, çok heyecan yaptım kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Sonradan adet oldum. Sen ne yaptın?Cnm neyaptın sesin çıkmıyo
Inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder teşekkürler bilgi için bende yarın iğne olcam yumurtam büyüdüyse sonra bekliycez bakalım inşallah tutarÇatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar adetiniz gecikse dahi, idrar gebelik testiniz silik pozitif çizgide çıksa sakın gönlünüzü kaldırmayın.
Ben yaşadım siz yaşamayın, çatlama iğnesinin 17. Günü adet oldum, ve 14. Günü yaptığım idrar testi negatifti silik çizgi bile yoktu ama 17. Günü silik çizgi gördüm ve kesin bişeyler var dedim ve kan testi verdim... kan testinde hamile olmadığımı gördüm 1.20 çıktı. İşte o an o duygu çok acı. Bu duruma kimsenin düşmesini istemem.
Beni yanıltan testçizgi ilk 1. Dakikada çıktı.
Eki Görüntüle 2690161
Bn daha olmadım bkliyorum olurum ama bugün yarın neden cezalıdınkiCanım ben cezalıydım yazamadım, çatlama iğnesinin 17.gününde adet oldum, adetimin 1. Günü çok sancılı oldu ve daha kanamam gelmeden o gün gebelik testi hala silik gösteriyordu, çok heyecan yaptım kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Sonradan adet oldum. Sen ne yaptın?
Acaba yumurtalar çatlamadımıki çok sancı cektin bnde hisediyorum çok ağrılı gececek şimdiden çok ağrım varCanım ben cezalıydım yazamadım, çatlama iğnesinin 17.gününde adet oldum, adetimin 1. Günü çok sancılı oldu ve daha kanamam gelmeden o gün gebelik testi hala silik gösteriyordu, çok heyecan yaptım kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Sonradan adet oldum. Sen ne yaptın?
Bacımya adet günündemi oldun hastaCanım ben cezalıydım yazamadım, çatlama iğnesinin 17.gününde adet oldum, adetimin 1. Günü çok sancılı oldu ve daha kanamam gelmeden o gün gebelik testi hala silik gösteriyordu, çok heyecan yaptım kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Sonradan adet oldum. Sen ne yaptın?
Hayır yazmışım işte 17. Gün adet oldum. Bu arada senin çok gecikmiş, kan testi ver bence.Bacımya adet günündemi oldun hasta
Hayır yazmışım işte 17. Gün adet oldum. Bu arada senin çok gecikmiş, kan testi ver bence.
Merhaba çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle tabrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniziBen bir şey öğrenmek istiyorum iyi değerlendirdik derken yumurtlama zamanı her gün mü oldu yoksa gün aşırımı oldu kaç gün oldu lütfen cevaplarsanız çok sevinirim
Merhabahamilemidin bacım tedaviylemi kaldın nasıl oldu anlatırmısım nezamn belirti başladı bacımm
Cnm adet günümde oluyorumHayır yazmışım işte 17. Gün adet oldum. Bu arada senin çok gecikmiş, kan testi ver bence.
Qcanim adete kac gun kala idrar testi yaptinEvet canım bende düşük çıkacağını biliyordum ama şimdi doktor dedi ya 2gun sonra artışa bakalım diye stres oldum bir an
Canım regl tarihime 6gün kala fln.Qcanim adete kac gun kala idrar testi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?