Regle 4 gün kala 7 test yaptım hepsi silik çizgi lütfen yardım edin

ismiraysr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
21
5
23
Merhabalar reglime 4 gün var hem hissi olarak hemde ara ara mide bulantılarım oldu ve şüphelendiğim için dün test yapmak istedim yaptığım üç testede silik çizgi çıktı bügün emin olmak için dört test daha yaptım yine silik çizgi çıktı hepsınde önceden yaptığımda hiç bir şey çıkmazdı o yüzden kafam çok karışık bana yardımcı olabilirseniz eğer çok sevinirim

Son düzenleme:
Merhabalar reglime 4 gün var hem hissi olarak hemde ara ara mide bulantılarım oldu ve şüphelendiğim için dün test yapmak istedim yaptığım üç testede silik çizgi çıktı bügün emin olmak için dört test daha yaptım yine silik çizgi çıktı hepsınde önceden yaptığımda hiç bir şey çıkmazdı o yüzden kafam çok karışık bana yardımcı olabilirseniz eğer çok sevinirim 1. Fotoğraf düne 2.fotoğraf bükünki yaptığım testlere ait daha önce şubat ayında düşük yaptım ve o yuzden çok korkuyorum yine aynıları olacak diye hem çok istiyorum bir bebeğim olsun hemde korkuyorum testleri görünce heveslenmekte istemedim ama elimde değil testi böyle çıkıp regl olan oldumu aranızda ve eğer bebek olmasaydı böyle silik çıkarmıydı testte
Aynı ayda benim başımada geldi silik çıkması beta hgc düşük olmasıymış 2 kimyasal geçirdim şuanda testim pozitif ama silik 2 gün sonra tekrarlamak gerekmiş hep hayırlısı olsun 2miz için inşallah sağlıklı gelişir

Aynı ayda benim başımada geldi silik çıkması beta hgc düşük olmasıymış 2 kimyasal geçirdim şuanda testim pozitif ama silik 2 gün sonra tekrarlamak gerekmiş hep hayırlısı olsun 2miz için inşallah sağlıklı gelişir
Amin inşallah allah ikimize de nasip etsin teste silik çıkınca ister istemez çok umutlandım ki yine giderse diye çok korkuyorum inan hayırlısı olur inşallah

Amin inşallah allah ikimize de nasip etsin teste silik çıkınca ister istemez çok umutlandım ki yine giderse diye çok korkuyorum inan hayırlısı olur inşallah
Benimde öyle şuan çok umutluyum tüplerine baktırdınmı benim biri kapalıydı oraya yöneldiği için sağlıksız gelişti ilaçla açmaya çalışıldı ilk bebeğinmi

Silik olmasının nedeni adetinize 4 gün olması. Tam 2 çizgi adet geçtikten 5 gün sonra falan anca oluyor. her sabah test yapın adet günü de kan verin . İnşallah vardır💕

Benimde öyle şuan çok umutluyum tüplerine baktırdınmı benim biri kapalıydı oraya yöneldiği için sağlıksız gelişti ilaçla açmaya çalışıldı ilk bebeğinmi
Yok hayır baktırmadım şubatta düşük yaptım eğer hayırlısıyla doğarsa bu ilk bebeğim olacak pazartesi gününe kadar regl olmazsam inşallah gidip butun kontrollerimi yaptırıcam allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

X