Yapmadım ama belim çok ağrıyorHakikaten sen ne durumdasın, tekrar test yaptın mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regle 13 gün kala bulantı ve halsizlik testte 1 gün sonra çıkan silik çizgi
- Konu Sahibi liya0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu sabah ilk idrarla yaptım ama tek çizgi :/Silik çizgi pozitif sayılıyor yarın sabah testi tekrarlayın bir de erken gebelik testleri varmış onlar daha net sonuç veriyor dedi bir arkadaşım bana..
Bende de durum aynı ama bulantı bel ağrısı ateş basması devam ediyor çok garipBu sabah ilk idrarla yaptım ama tek çizgi :/
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Bende de durum aynı ama bulantı bel ağrısı ateş basması devam ediyor çok garip
Ya benim anlamadığım bu kuruma çizgisi her defasında çıkar mı? 2 haftadır 2 saat sonra silik çizgi çıkıyor. Bazen rengi az daha belli oluyor. Ama gebelik varsa artık hemen çıkması gerekmez mi yaa
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Yok çok şükür. 9 senedir ilk kez başıma geldi bu. Kızıma 6 sene sonra gebe kaldım, onda hemen çizgi gördüm silikte olsa hemen çıktı. Onun haricinde hiç geçte olsa çıkmadı. Birde ikinci evlada karar verince böyle olması çok tuhaf gerçekten.İdrar yolları enfeksiyonu probleminiz var mı. Şayet varsa o yüzdende çizgi oluşuyormuş sonradan
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Anlıyorm inşallah gönlünüzce olsunYok çok şükür. 9 senedir ilk kez başıma geldi bu. Kızıma 6 sene sonra gebe kaldım, onda hemen çizgi gördüm silikte olsa hemen çıktı. Onun haricinde hiç geçte olsa çıkmadı. Birde ikinci evlada karar verince böyle olması çok tuhaf gerçekten.
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Amin Allah razı olsun, cümlemizinAnlıyorm inşallah gönlünüzce olsun
- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 29
İyi akşamlar.Sizin durumunuz nasıl oldu hamilemisiniz?Yok çok şükür. 9 senedir ilk kez başıma geldi bu. Kızıma 6 sene sonra gebe kaldım, onda hemen çizgi gördüm silikte olsa hemen çıktı. Onun haricinde hiç geçte olsa çıkmadı. Birde ikinci evlada karar verince böyle olması çok tuhaf gerçekten.
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Hayırlı akşamlar. Test yapmadım son zamanlar. Bugün regl günümdü olmadım. Biraz geçsin diye bekleyeceğim.İyi akşamlar.Sizin durumunuz nasıl oldu hamilemisiniz?
- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 29
Hayırlı akşamlar. Test yapmadım son zamanlar. Bugün regl günümdü olmadım. Biraz geçsin diye bekleyeceğim
İnşaallah gebelik olur.Siz erken test yapmişmiydiniz?kuruma çizgisi falan olmuşmuydu?Hayırlı akşamlar. Test yapmadım son zamanlar. Bugün regl günümdü olmadım. Biraz geçsin diye bekleyeceğim.
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
İnşaallah gebelik olur.Siz erken test yapmişmiydiniz?kuruma çizgisi falan olmuşmuydu?
Normal kaset test yapmıştım kaç tane yaptıysam birkaç saat sonra çizgi çıktı. Sonra başka marka aldım onda da çıktı. Üstüne görme olarak şüphelendiğim kanama esnasında denedim test, kaç saat geçerse geçsin çizgi çıkmadı. O lekelenmeler bitince yaptığım testlerde yine çizgi çıktı. Şimdi bir daha yapmadım:)
- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 29
Aha anladim,benim bat 22mayis, dün akşam test yaptim saatler sonra çizgi çıktı ,suya tutdum kuruladim dikkatli bakinca çizgi hala gözükuyordu, şimdi adetin 28ci günüNormal kaset test yapmıştım kaç tane yaptıysam birkaç saat sonra çizgi çıktı. Sonra başka marka aldım onda da çıktı. Üstüne görme olarak şüphelendiğim kanama esnasında denedim test, kaç saat geçerse geçsin çizgi çıkmadı. O lekelenmeler bitince yaptığım testlerde yine çizgi çıktı. Şimdi bir daha yapmadım:)
En üstteki teste ben ikinci çizgiyi görüyorummmm hamilesin cnm galiba tebrik ederim emin olmak icin istersen yarın sabah testi tekrarlaArkadaşlar bir de benimkine bakar mısınız ya 2 mayısta adet gördüm ilk günü sizce var mı yarın sabah tekrar yapacağım hiç istemiyorum
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Üstüne görme mi?Kıyamam ya
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
saatler sonra çıkan silik çizgi geçersiz denir?Tek bildiğim saatler sonra çıkan silik çizgiyi dikkate almak.. Benim düştüğüm hataya düşmeyin bana herkes test geçersiz demişti bende ilaç kullanıp sıcak suya oturmuştum hamile değilim nasıl olsa diye.. Çok ümitlenmeden dikkat etmek en güzeli
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Merhaba, sonuç neymiş canım?Ya benim anlamadığım bu kuruma çizgisi her defasında çıkar mı? 2 haftadır 2 saat sonra silik çizgi çıkıyor. Bazen rengi az daha belli oluyor. Ama gebelik varsa artık hemen çıkması gerekmez mi yaa
Eki Görüntüle 3061533