• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 13 gün kala bulantı ve halsizlik testte 1 gün sonra çıkan silik çizgi

Bak benimde böyle yine. Bu sefer ilk 5 dk içinde "kör olacağım ama sanki var çizgi" dediğimiz şekilde gördüm çizgi 😂 Kuruyunca da böyle oldular.

Eklentiler

• IMG_20220505_132356.jpg
    IMG_20220505_132356.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 299
Buna rağmen ciddiye almamaları da yani, diyecek söz bulamadım
Daha iyisi var 😂 dış gebelik olabilir kese görmedim dayanılmaz kasık ağrın olursa acile gel demişti hemşire de bu değerde kese görülmez zaten demişti Allahım nereye düştüm ben demiştim

Senin de dediğin gibi bende de çok fazla kaşıntı oluştu bayramda. Kaşınan yer kızarıyor. Kızımda olan belirtiler var da işte kan sonucu negatifti diye çokta umursamıyor gibi yapıyorum :)

3 ayrı doktorla görüştüm biri Bi şey yapamam istiyorsan geç alttan ebe baksın dedi dalga geçer gbi diğeri makyaj yapıyordu 😂 soğuk almışsndır dedi 😊 o kadar çok ağrım vardı ki hiç Bi şey istemiyorum nolur ağrımı dinsin dedim en azından şu an kanama ve ağrım yok bu yüzden regl günümü bekleyeceğim tekrar doktora gitmektense 🙄
Vallahi haklisiniz sizin durumunuzda bende gitmeye korkardim. Siz regl gununuzu bekleyin. Regliniz olmazsa bi kac gun sonra doktora gidersiniz😘

Bak benimde böyle yine. Bu sefer ilk 5 dk içinde "kör olacağım ama sanki var çizgi" dediğimiz şekilde gördüm çizgi 😂 Kuruyunca da böyle oldular.
Resimde pek belli değil 5 dk içinde silik çizgi çıkıyorsa bu pozitif kabul ediliyor 😊

Daha iyisi var 😂 dış gebelik olabilir kese görmedim dayanılmaz kasık ağrın olursa acile gel demişti hemşire de bu değerde kese görülmez zaten demişti Allahım nereye düştüm ben demiştim
Dayanılmaz kasık ağrısı olması için daha ne olması gerekiyormuş 😂 Tövbe yaa

Vallahi haklisiniz sizin durumunuzda bende gitmeye korkardim. Siz regl gununuzu bekleyin. Regliniz olmazsa bi kac gun sonra doktora gidersiniz😘
Hepimiz için hayırlısı olsun.. İlla olsun diye takıntım yok.. Olursa olur hani.. Acelem yok.. Ama regle günler varken bulantı kaşıntı olunca insan noluyo diyor ister istemez 😊

Resimde pek belli değil 5 dk içinde silik çizgi çıkıyorsa bu pozitif kabul ediliyor 😊

Evet resimde belli olmuyor :) Kan negatif gelince peşini bırakırım normalde ama bu defa niye bırakmadım bilmiyorum 🤷‍♂️

Allah düşmanımın başına vermesin 1 haftadan fazla sürdü.. 7-24 biri sol kasığımı kazma kürekle kazıp durdu ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim normalde de dayanıklı bir insanım. Artık insanlıktan çıkmışım siz hesap edin dayanılmazlığını 🙄

Allah düşmanımın başına vermesin 1 haftadan fazla sürdü.. 7-24 biri sol kasığımı kazma kürekle kazıp durdu ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim normalde de dayanıklı bir insanım. Artık insanlıktan çıkmışım siz hesap edin dayanılmazlığını
Evet resimde belli olmuyor :) Kan negatif gelince peşini bırakırım normalde ama bu defa niye bırakmadım bilmiyorum
Evet resimde belli olmuyor :) Kan negatif gelince peşini bırakırım normalde ama bu defa niye bırakmadım bilmiyorum 🤷‍♂️
Kan testi yaptırdın mıı?

Allah düşmanımın başına vermesin 1 haftadan fazla sürdü.. 7-24 biri sol kasığımı kazma kürekle kazıp durdu ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim normalde de dayanıklı bir insanım. Artık insanlıktan çıkmışım siz hesap edin dayanılmazlığını

O kasık ağrısıyla hastane hastane gezip, sürekli kan veriyorsa insan, demekki dayanılmaz noktadadır zaten. İnşaAllah bu defa öyle olmaz güzel arkadaşım❤️🤗

Kesinlikle katılıyorum. Üzülmeme şartıyla tedbir amaçlı dikkate almak lazım. 9 senedir evliyim, hiç kuruma çizgisi görmedim :) 2019 da kızım doğdu, onda hemen çıktı çizgi. Ama önceki 6 sene boyunca saatler sonra da hiç gölge bile olmadı. Şimdi durum çok karıştı. Regl gelmeden başladı silik çizgi, regl geldiği gün silik çizgi çıkmadı ve 2 gün aşırı sancılı kan sonra akıntıyla karışık pembe akıntı geldi. Şüphem devam etti haliyle. Bu regl gibi durum bitince testte 2. silik çizgi çıkmaya devam etti. Ama kan negatif çıktı. Çok tuhaf :)
Bende gölge gibi çizgi çıktı dün. Bazı insanlar kuruma çizgisi diyor :( adetime 3 gün var

Kızlar benimde regl ye 4 gün var gün içinde yaptım testi ama 3 saat sonra silik çizgi çıktı gittikçe belirginleşti sizce var mı gebelik

Eklentiler

• IMG_20220506_135620.jpg
    IMG_20220506_135620.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 174
Kızlar benimde regl ye 4 gün var gün içinde yaptım testi ama 3 saat sonra silik çizgi çıktı gittikçe belirginleşti sizce var mı gebelik
Aaaa benim testin aynısı.. 1 saat sonra silik çizgi çıkmıştı ben de pozitif değil demiştim ama düşük yaptım.. 3 saat biraz fazla bir süre gerçi testlerin üzerinde 5 ya da 10 dk sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor ama.. Benim de önceki gün yaptığım test bir gün sonra silik çizgiydi negatif olarak sayıyorum ben..

Aaaa benim testin aynısı.. 1 saat sonra silik çizgi çıkmıştı ben de pozitif değil demiştim ama düşük yaptım.. 3 saat biraz fazla bir süre gerçi testlerin üzerinde 5 ya da 10 dk sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor ama.. Benim de önceki gün yaptığım test bir gün sonra silik çizgiydi negatif olarak sayıyorum ben..
Şuan bu şekilde gittikce koyulaşti negatif mi yani

Eklentiler

• IMG_20220506_214127.jpg
    IMG_20220506_214127.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 183
Silik çizgi pozitif sayılıyor 😊 yarın sabah testi tekrarlayın bir de erken gebelik testleri varmış onlar daha net sonuç veriyor dedi bir arkadaşım bana..
Hakikaten sen ne durumdasın, tekrar test yaptın mı🤗

Back