Yüzüm yanıyor bazen vücudum.. Yanma hissi yer değiştiriyor sanki.. Yine aynı şey başıma gelir diye aşırı korkuyorum
Bulantıdan bir gün önce gece kaşıntım oldu kollarımda.. Bi şeye alerjim de yok acaba alerji mi oldum desem.. Soğuk mu aldım midemi mi üşüttüm diyeceğim o da yok
Tek bildiğim saatler sonra çıkan silik çizgiyi dikkate almak.. Benim düştüğüm hataya düşmeyinbana herkes test geçersiz demişti bende ilaç kullanıp sıcak suya oturmuştum hamile değilim nasıl olsa diye.. Çok ümitlenmeden dikkat etmek en güzeli
Bir de testte silik çizgi çıktıktan sonra 5 gün bildiğin regl olmuştumkasık ağrım Bi türlü geçmeyince doktora gidip öğrenmiştim
Reglime var daha bugün bulantım çok az.. Kanama ya da kasık ağrım olmadığı sürece doktora gitmek istemiyorum çünkü geçen defa rezaletti..acile gidiyorum elimde kan testi var 400küsür hcg vardı doktorum soğuk almışsındır ne hamileliği deyip eve git yat demiştiSiz yinede ayni durumu yasiyor olabilirsiniz o yuzden ilac almayin. Dayanilmaz hale geldiginde doktora gidin hatta iyiyseniz bile
Bi kac gun sonra doktora gidin. Doktor kontrolunde olmaniz en iyisi
Aman Ya Rabbi :)) Sonucunu görerek mi dedi bunuReglime var daha bugün bulantım çok az.. Kanama ya da kasık ağrım olmadığı sürece doktora gitmek istemiyorum çünkü geçen defa rezaletti..acile gidiyorum elimde kan testi var 400küsür hcg vardı doktorum soğuk almışsındır ne hamileliği deyip eve git yat demişti
Allahim nasil doktorlara denk gelmissiniz sizReglime var daha bugün bulantım çok az.. Kanama ya da kasık ağrım olmadığı sürece doktora gitmek istemiyorum çünkü geçen defa rezaletti..acile gidiyorum elimde kan testi var 400küsür hcg vardı doktorum soğuk almışsındır ne hamileliği deyip eve git yat demişti
Eveet ben bebek istemiyorum günlerdir ağrım var ne dinlenmesi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dedikten sonra benden tekrar kan testi istediAman Ya Rabbi :)) Sonucunu görerek mi dedi bunu
3 ayrı doktorla görüştüm biri Bi şey yapamam istiyorsan geç alttan ebe baksın dedi dalga geçer gbi diğeri makyaj yapıyorduAllahim nasil doktorlara denk gelmissiniz siz
4 de verdiğin kanda çıkmışmıydı gebelik pekiEveet ben bebek istemiyorum günlerdir ağrım var ne dinlenmesi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dedikten sonra benden tekrar kan testi istediordaki ebe bile bu ne saçmalık bugün 4te kan vermişsin 7de neden tekrar verdin ki demişti
Buna rağmen ciddiye almamaları da yani, diyecek söz bulamadımHer ikisinde de çıktı canım Bi günde 3 kez kan verdim.. Kasık ağrısı şikayeti ile elimde sonuçlarla acile gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?