• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglden sonra kızların boyu uzamaz diyorlar

Adetten önce belirti vermedi mi ? Tüylenme,goguslerin büyümesi ağrıması gibi.Öncesinde doktora götürseydiniz belki geciktirebilirdiniz.
Şimdi voleybol tarzı spor yaptırabilirsiniz.Tv.de bir doktor bir balıktan söz etmişti boy uzatmak için.Onu bir araştırın.

Adetten önce belirti vermedi mi ? Tüylenme,goguslerin büyümesi ağrıması gibi.Öncesinde doktora götürseydiniz belki geciktirebilirdiniz.
Şimdi voleybol tarzı spor yaptırabilirsiniz.Tv.de bir doktor bir balıktan söz etmişti boy uzatmak için.Onu bir araştırın.
Doktora götürdüm ama normal dediler o yaşta cocuklarda başlıyor dediler. Şuan boyu 150 cm 4 aydır adet gördü. Bakacaz artık inşallah 160 ı yakalar.

Doktora götürdüm ama normal dediler o yaşta cocuklarda başlıyor dediler. Şuan boyu 150 cm 4 aydır adet gördü. Bakacaz artık inşallah 160 ı yakalar.

Konuyu açtığınızdan beri yani 2,5 ayda 5 cm uzamış.160 ' i geçer bile merak etmeyin.
Siz yine de spora yönlendirin ve uzatıcı kürler araştırın.

Konuyu açtığınızdan beri yani 2,5 ayda 5 cm uzamış.160 ' i geçer bile merak etmeyin.
Siz yine de spora yönlendirin ve uzatıcı kürler araştırın.
Evet 2.5 ayda hızlı bir şekilde boy attı, inşallah biranda da durmaz. Genellikle adetten sonra durur veya yavaşlar diyorlar. Spor yaptırıyorum ama evde. Balık kurunu de edemiyecen inşallah :KK16:

Benimde bir sorum olucak arkadaslar , kızım 13.5 yasinda boyunda 1.48 cm
Boyundan şikayet ci oldugu için bir endokrinoloji uzmanina gittik.muayene olduk.meger kizimin ergenliğe girmesi gecikmiş.bir göğsünde az bir büyüme var diğerinde pek yok.koltuk altında az tüylenme var özel bölgesinde de yok.
Bir sürü tahlil ve testlerden sonra ergenlik gecikmesi teşhisi konuldu ve hormon hapi kullanmaya başladı.
Bu konuda bilgisi olan yasayan arkadaş lar fikirlerinizi öğrenmek iste
Hormon hapi biraz korkuttu bizi

Boyundan şikayet ci oldugu için bir endokrinoloji uzmanina gittik.muayene olduk.meger kizimin ergenliğe girmesi gecikmiş.bir göğsünde az bir büyüme var diğerinde pek yok.koltuk altında az tüylenme var özel bölgesinde de yok.
Bir sürü tahlil ve testlerden sonra ergenlik gecikmesi teşhisi konuldu ve hormon hapi kullanmaya başladı.
Hormon hapi biraz
Ben korkuttu bizi

Hormon hapi biraz
Ben korkuttu bizi

Konuyu acali iki yıl olmuş,suan aynı şeyleri yaşıyorum.Sizin kızınız bu iki yılda uzadı mi kaç cm.boy attı.cevap yazarsanız sevinirim çok endişeliyim

Konuyu acali iki yıl olmuş,suan aynı şeyleri yaşıyorum.Sizin kızınız bu iki yılda uzadı mi kaç cm.boy attı.cevap yazarsanız sevinirim çok endişeliyim
Baya bir olmus girmeyeli insallah girerde bizide bilgilendirir benim kizimda regl oldu boyi 1.56 bakalim bende cok merakdayim sanki kisa gibi geldi bana ama saglik olsun napalim

Merhaba sizin kızınızda boy atması oldu mu dün ilk adetimizi olduk 12 yaşında 145 cm inşallah yeteri kadar uzayabilirler

Öncelikle herkese Selamlar,

10, 9 aylık kızım adet oldu. Boyu 145, adetten önce boy uzaması olur diye beklerken şimdi şoklardayım. Reglden sonra boy uzaması durumus, en fazla 6 cm uzarmış oda ergenlik bitene kadar,doktorlarda herkes bunu diyor. Doktordan randevu aldım ama ise yararmı bilmiyorum. Genç kızları olanlar varsa bilginize ihtiyacım var. Mesela ilk adet olduklarinda boylari kaçtı şimdi kaç cm ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim!5. Sınıftan
5. Sınıfta regli oldum, boyum 170 cm. Boy uzamasının daha çok genetik faktörlere bağlı olduğunu düşünüyorum…

10, 9 aylık kızım adet oldu. Boyu 145, adetten önce boy uzaması olur diye beklerken şimdi şoklardayım. Reglden sonra boy uzaması durumus, en fazla 6 cm uzarmış oda ergenlik bitene kadar,doktorlarda herkes bunu diyor. Doktordan randevu aldım ama ise yararmı bilmiyorum. Genç kızları olanlar varsa bilginize ihtiyacım var. Mesela ilk adet olduklarinda boylari kaçtı şimdi kaç cm ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim!
Merhaba sizde son durum nedir ne kadar boy attı kızınız

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim!
Şu anda kızınız kaç cm oldu

Back