• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl sancısı !!!!

tinkerbell1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
95
12
98
Kızlar regl sancısına iyi gelen bitki çayları bilen var mı? Günde 3-4 tane hap içiyorum yine etkisi geçiyo bu sıcakta da hıç çekilmiyo yardım lüttfeeenn n:14:e içebilirim ağrıyı kesmek için bilen var mı ?

ağrıyı kesmek iiçin en güzel yöntem kaynamış yarım çay bardağı suda 5 6 kesme şeker atıp içmek sıcak su torbası ayağa veya kasığa tutmak

Dogadanın özel günler çayını kullanabilirsin. Ayaklarına sıcak su torbası koy

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu sancıyı çekerim. beni görenler doğum sancısının bile bu kadar olmadığınnı söylerler düşünün artık ağrımın derecesini. ama çözümü tesadüfen buldum: yeşil çay. adet olmadan 4 5 gün önce her gün için. vücudu rahatlatıyor sanırım ya sancınız olmaz yada azaltır. bünyeyle de alakalı tabi bu durum

Merhaba. Geçmiş olsun. Bitki çayı olarak benim bildiğim bir çay var. Gerçi tarifini geçenlerde yazmıştım burada. Neyse İlaçsız yaşam kitabından buldum bu tarifi içenler faydasını gördüğünü söyledi sende dene bence bakalım faydasını görecek misin. Görürsen buradan bize de yaz ki bizde sana bir faydamızın dokunduğunu bilelim. Fitoterapi uzmanı bir doktora ait olan bu kitapta bunun dışında daha çok faydalı bilgiler de var alıp okursan faydasını da görürsün. Neyse bu kadar geyikten sonra sana şu tarifi vereyimde sende rahatla :)

* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerine kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.

Back