- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
-
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
İdrar yaparken bir sıkıntı yaşamıyorum ama büyük tuvalette böbrekleri etkiliyor olabilir dediğiniz gibi ben üroloji uzmanına mi gideyimbence bi doktora gidin. olağan bi ağrı değil belli ki. böbreklerde de sorun olabilir. o da fena ağrı yapar.
öncelikle dahiliyeye görünün...o sizi yönlendirsin... ya da kadın doğum olabilir.İdrar yaparken bir sıkıntı yaşamıyorum ama büyük tuvalette böbrekleri etkiliyor olabilir dediğiniz gibi ben üroloji uzmanına mi gideyim
Doktora gittiniz mi peki? Gittiyseniz ne dedi doktor, ev de papatya var hemen kaynatıp içeceğim kaç defa içeyim peki?Yıllarca bu acıyı çekmiş bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum.
İlaç haricindeki en büyük destek papatya çayını kaynatıp, bal ile için çok iyi gelecektir.
Çok geçmiş olsun
Doktora gittiniz mi peki? Gittiyseniz ne dedi doktor, ev de papatya var hemen kaynatıp içeceğim kaç defa içeyim peki?
Senin adına çok sevindim :) ben de önceden sancım olurdu ama 1 ağrı kesici içince geçerdi dün yaşamadığım kadar acı verici bir tuvalet deneyimi yaşadımTabi evlenmeden önce gitmiştim.
İçerideki damarlar çok dar olduğu için sancı yapıyor dedi.
Yumurtalar çatlayıp, çıkarken damarların zorlanıyor dedi.
Yıllarca papatya, bal yaptım.
İş yerinde bile sıcak su torbasıyla çalıştım.
Evlenmeden önce artık canıma yetti doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
Şuan sancım %10 kaldı inanın, hiç sancılanmıyorum gibi geliyor :)
Günde 3 bardak tüketebilirsiniz, bal da faydalı umarım iyi gelir.
Zaten tuvalete çıkmayı kolaylaştırıyor, damarları yumuşatıyor.
Çok geçmiş olsun :)
Senin adına çok sevindim :) ben de önceden sancım olurdu ama 1 ağrı kesici içince geçerdi dün yaşamadığım kadar acı verici bir tuvalet deneyimi yaşadımçok zor cidden tekrar yaşamak istemediğim için papatya çayını aksatmadan içeceğim sütümü de geçer bebeğime de şifa olur :)
Çok sağol canım ben de doktora tekrar gideyim bakalım başka ne diyecekler :)Beni ağrı kesici de geçirmezdi. Her regl de doktora giderdim serum falan takarlardı ancak öyle iyi gelirdi :)
İnşallah canım benim bir daha olmaz inşallah
Tuvalette cığlık cığlığa vs lafınıza dedimSagol ama beni tanımadan abarttığımı nereden anladınız çok merak ediyorum.
Canım gittin mi doktora sorun devam ediyor muNe olur bi bakın konumaben 15 yıldır regl olan bir kadınım ama bugün ki kadar ağrılı sancılı geçirmedim hiç çok berbat durumdayım öyle ki afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bağırsaklarım yırtılıyor patlayacak gibi oldu dehşet bi ağrı çekiyorum tuvalette bağıra bağıra ağladım Anlamadığım konu tuvaletimi yaparken neden bu kadar kötü olduğum makatım da normal doğum kaynaklı küçük bi hemoroid var ama çok çok nadir ağrı yaparak anlık geçer gider ağrı.
Ben ne yapayım lütfen bi akıl verin acillik bir durumum var mı varsa normal acile mi yoksa kadın doğum acil e mi gitmeliyim Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bir gün geçiriyorum4 yaş ve 9 aylık iki evladım var onlarla bile doğru düzgün ilgilenemedim
Not: Doğum yaptıktan sonra ki regl günlerim ağrılı geçti ama bi ilaç içince geçiyordu ben yine de ihmal etmemek için doktora gittim vajinal ve karından ultrasonla baktı hiç bir sorun yok dedi. Peki bu kadar sancı çekmem büyük tuvaletimi yaparken dehşet bir ağrı yaşamam normal mi?
Geri cevap geç yazabilirim kusura bakmayın.
Canım bu dönemde ishal ya da kabız olmanın nedeni hormonlarla ilgiliymiş. Bu dönemde aşırı ağrı çekenlerdenim. Bir çözüm bulan var mı ağrılaraBen 18 senedir her reglimi bu şekilde yaşıyorum, ve istisnasız her regl döneminde ishal oluyorum bu neden oluyor onuda bilmiyorum hele sancıyla beraber mahvediyor beni, evlen geçer dediler geçmedi, çocuk yap doğur geçer dediler geçmedi, ikinciyi yap geçer dediler geçmedi hala deli gibi sancılanıyorum çocuk gibi oturup ağlıyorumsizi o kadar iyi anlıyorum ki ağrı kesici içmeden ilk 2 günü atlatamıyorum malesef kistim vardı ondandır dedi doktor kist eridi geçmedi, miyom vardı aldılar yine geçmedi şimdi tertemiz çıkıyor herşey ama ben yine çok sancılanıyorum en merak ettiğim konuda neden ishal yada kabız olunur bu dönemde bilen var mı bayanlar?
Ben gittim doktora normal dedi tekrar baktı alttan ultrasonla herşey normal dedi çok şükür sadece 3 4 ay önce ki muayenem de rahmimin ters döndüğünü bunun da regl sancısını siddetlendirecegini söyledi. Normal doğumdan sonra genel de olabiliyormuş rahim dönmesi 2 gün önce regl oldum tekrar sancım oldu ama çok şükür önce ki ay gibi olmadı sancım makattima ve tuvaletini yaparken sancilanmadim.Canım bu dönemde ishal ya da kabız olmanın nedeni hormonlarla ilgiliymiş. Bu dönemde aşırı ağrı çekenlerdenim. Bir çözüm bulan var mı ağrılara
Tamam canım geçmiş olsunBen gittim doktora normal dedi tekrar baktı alttan ultrasonla herşey normal dedi çok şükür sadece 3 4 ay önce ki muayenem de rahmimin ters döndüğünü bunun da regl sancısını siddetlendirecegini söyledi. Normal doğumdan sonra genel de olabiliyormuş rahim dönmesi 2 gün önce regl oldum tekrar sancım oldu ama çok şükür önce ki ay gibi olmadı sancım makattima ve tuvaletini yaparken sancilanmadim.
Çok sağol canımTamam canım geçmiş olsun
Malesef senelerdir bu ağrılardan muzdaribim, ilk 2 gün kabus gibi geçiyor, ishalin hormonlardan olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım, keşke bıçak gibi ağrıları kesip atacak bir yöntem bulunsa artıkCanım bu dönemde ishal ya da kabız olmanın nedeni hormonlarla ilgiliymiş. Bu dönemde aşırı ağrı çekenlerdenim. Bir çözüm bulan var mı ağrılara
Canım aynen iki gün kabusMalesef senelerdir bu ağrılardan muzdaribim, ilk 2 gün kabus gibi geçiyor, ishalin hormonlardan olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım, keşke bıçak gibi ağrıları kesip atacak bir yöntem bulunsa artık
Çok defa gittim canım benim ama aşırı ağrı kesici yüklemesiyle müdahele etmeye çalışıyorlar buda böbreği mahveder adetten bir hafta önce başlayacaksın her gün şu kadar doz ağrı kesici içeceksin vs. Diyor doktorlar herhangi bir sorunda görmüyor, kist myom vs. İlk regl olduğum zamandan bu zamana hep sancılı geçti benim hatta doktorun birisi bana buna bişey yapamazsın bazı bayanların rahimleri şiddetli ve hissedilir derecede kasılır sizde bunu ağrı olarak algılarsınız aslında bu rahmin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor tecrübemle sabit regl sancısı çok olan hanımların genelde çocuğa hamile kalması hep kolay olur rahim kuvvetli dedi, avutmak için mi, gerçek tesbiti mi bilmiyorum keşke çare bulabilsem de herkese de önersem şunu yapın diye biliyorum ağrıdan muzdarip çok hanım kardeşim varCanım aynen iki gün kabuspeki hiç doktora gittin mi ağrını dindirmek için ne kullanıyorsun