- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
-
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilirsin canim git gene kadın doğuma baksın bir
Çiş yaparken hiç ağrım olmuyor tam tersi büyük tuvaletini yaparken öldürüyor ağrı beni
Cok gecmis canim.
Regl agrisi bende de her ay olur. Agri kesici icmeden gecmez. Ama kistim varken daha da bi fena oldu agrim. Wcye zor atiyordum kendimi : ((
Allahim beterinden korusun
Senin ultrasonla bakilip bir sey yok dendiyse buyuk ihtimal hemoroidle ilgilidir gibime geldi.
Hemeroid o zaman doktora git canım fitil aldın mı makattan deneÇiş yaparken hiç ağrım olmuyor tam tersi büyük tuvaletini yaparken öldürüyor ağrı beni
Allahallah çok ilginç yaa! Benim de doğuma kadar çok adet ağrım olurdu makatıma vururdu ne ağlardım yaa hastaneye kaldırılmışlığım da var. Doğumdan sora gecti ama oysa ki senin de normal olmuş doğumların. Gaz sancısı adetin ilk günğne denk geliş falan etkili olmuş olmasın? Emziriyor musun bir de? Ben ilk 10 ay adet hiç görmemiştim mesela. Bağırsakların doğum sonrası toparlanırken ilginç yerleşmiş olabilir mi hani hortum da yanlış toplarsan katlanır ya ne biliyim? Tekrarlarsa gidersin büyük ihtimal doktora ama bişi göreceklerini sanmıyorum. Çok geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsınNe olur bi bakın konumaben 15 yıldır regl olan bir kadınım ama bugün ki kadar ağrılı sancılı geçirmedim hiç çok berbat durumdayım öyle ki afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bağırsaklarım yırtılıyor patlayacak gibi oldu dehşet bi ağrı çekiyorum tuvalette bağıra bağıra ağladım Anlamadığım konu tuvaletimi yaparken neden bu kadar kötü olduğum makatım da normal doğum kaynaklı küçük bi hemoroid var ama çok çok nadir ağrı yaparak anlık geçer gider ağrı.
Ben ne yapayım lütfen bi akıl verin acillik bir durumum var mı varsa normal acile mi yoksa kadın doğum acil e mi gitmeliyim Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bir gün geçiriyorum4 yaş ve 9 aylık iki evladım var onlarla bile doğru düzgün ilgilenemedim
Not: Doğum yaptıktan sonra ki regl günlerim ağrılı geçti ama bi ilaç içince geçiyordu ben yine de ihmal etmemek için doktora gittim vajinal ve karından ultrasonla baktı hiç bir sorun yok dedi. Peki bu kadar sancı çekmem büyük tuvaletimi yaparken dehşet bir ağrı yaşamam normal mi?
Geri cevap geç yazabilirim kusura bakmayın.
Evet canim hemoroidle ilgili bence.Gerçektin mi yayani bugüne kadar hiç bu denli ağrım olmadı acılı baharatlı yemedim ve kabiz da değilim böyle olması normal mi?
Bu arada bana gerizekalı diyenler bile oldu.
Regl sancısı na değilde hemoroid için doktora gitmeniz gerek.. Regl bazen kabiz bazen ishal olmama sebep olur .. Kabiz olduıysanız hemoroid artmis olabilir Doktora gidene kadar sulu beslenin ve çok su için kayisida tuketebilirsiniz
Kabızlık var o halde.
Beslenmenize dikkat edin.
Bol su için.
Çok geçmiş olsun
Çok sağolun ama kabiz değilim normal diskilama yaptım benim ağrım makattan çok iç tarafta bağırsaklarımda hissediyorumHemeroid o zaman doktora git canım fitil aldın mı makattan dene
Ay çok geçmiş olsun.
Ben kaç senedir sıradan regl sancıları çekerim. İlk defa birkaç ay önce korkunç sancılarım oldu. Öyle kötüydüm ki midem bulandı, soğuk terler döktüm, başım döndü ve sürekli tuvaletimi yapacakmışım gibi hissettim sonra da ishal başladı zaten. Ağrı çok şiddetli olunca bütün sistemini etkiliyor. İshal ya da kabız yapıyor. Tuvalete çıkarken de çok karın ağrısı oluyor. Bugün kuvvetli ağrı kesici alın yarın çok daha rahat geçecek.
Şiddetli ağrınız olduğu için böyle büyük ihtimalle hemoroidle ilgisi yoktur.
Korunuyoruz ama gebe olmuş olabilir miyim bir de 4 gün erken oldum 15 de olmam lazımdıBenim de o dönemde büyük tuvalete çıkmadan önce ve çıkarken ağrım şiddetlenir. Ama sizin durumu bilemedim şimdi ilk oluyorsa, çok farklı bir durumsa ya da fazlaysa ağrı doktora gorunmeniz iyi olur. Buradan ne desek boş. Erken olan bir düşük bile olabilir.
Emzirirken içebilir miyim sıcak su torbasını deneyeceğim.En basit yapabileceğin şey kas gevşetici içmek en azından kasılmaları önler rahatlarsın biraz bide sıcak su torbası koy sıcak gelsede çorap giy
Olabilir neden olmasın. Kas gevşetici değil de suda eriyen magnezyum alın o da gevsetir. Hamileyken de veriliyor ya onlardan. Emzirirken kas gevşetici içilmez sanırım.Korunuyoruz ama gebe olmuş olabilir miyim bir de 4 gün erken oldum 15 de olmam lazımdı