Regl sancım :(

Öncelikle geçmiş olsun. Seneler boyunca regl ağrısı çektim. Tuvaletten çıkamaz ağrıdan ağlar tuvalette saatlerce kıvranırdım. Sonra düzensiz bağırsak sendromu hastası olduğum ortaya çıktı. Ve regl dönemlerinin bu hastalığı tetiklediğini söyledi doktorum. Hastalığın bi tedavisi yok ama düzenli beslenme ve belirli diyetlerle rahatlayabiliyorsunuz. Belki sizde de böyle bir durum olabilir. Bir araştırın isterseniz.

Ben 18 senedir her reglimi bu şekilde yaşıyorum, ve istisnasız her regl döneminde ishal oluyorum bu neden oluyor onuda bilmiyorum hele sancıyla beraber mahvediyor beni, evlen geçer dediler geçmedi, çocuk yap doğur geçer dediler geçmedi, ikinciyi yap geçer dediler geçmedi hala deli gibi sancılanıyorum çocuk gibi oturup ağlıyorum sizi o kadar iyi anlıyorum ki ağrı kesici içmeden ilk 2 günü atlatamıyorum malesef kistim vardı ondandır dedi doktor kist eridi geçmedi, miyom vardı aldılar yine geçmedi şimdi tertemiz çıkıyor herşey ama ben yine çok sancılanıyorum en merak ettiğim konuda neden ishal yada kabız olunur bu dönemde bilen var mı bayanlar?

Bu yazıyı ben ne zaman yazdım diyordum nerdeyse kendime, bugün aynısını ben yaşadım noluyo dedim. Aglayacaktım sancıdan lavaboda neden oluyo acaba bende yarın gidiyorum doktora

Bu yazıyı ben ne zaman yazdım diyordum nerdeyse kendime, bugün aynısını ben yaşadım noluyo dedim. Aglayacaktım sancıdan lavaboda neden oluyo acaba bende yarın gidiyorum doktora
Annemle konuştum da üşütmüş olabilirsin dedi. Sıcak su torbası koydum karnıma biraz rahatladım tuvaletim var ama korkuyorum çıkmaya.

Ay ben hep karnıma koyuyordum. Zararlı mıymış yoksa? Kendim için yaptığım tek bir yararlı şey yok mu Allah’ım yardım et

Daha önce bir uzman arkadaşımdan duyduğum kadarıyla; eğer apandist gibi sıcağın tetikleyeceği bir sıkıntı olmadığına eminsen problem olmaz. Yumurtalıklara ya da rahim bölgesine bu şekilde zarar vermen mümkün değil hatta sıcağın ağrıya kesinlikle faydası olur, demişti. Tabi dikkatli olmak lazım sıcak su torbası sakat bişe yanarız mazallah

Teşekkür ederim rahatladım. Yumurtalıklarımı haşladım diye endişelenmiştim

Çikolata kisti makatta ağrı yapıyor doktora göründünüzmü

ben de geçen ay yaşadığım felaket ağrı üzerine ( sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici falan da almadım acıya artistlik yapıp) kadın doğuma gittim ve sonrasında hormon testi yaptırdım. prolaktin ve dhea s4 hormonum biraz yüksek cıktı. dr buna bağladı yanı onun dısında ultrasonda kist falan göremedi, ki ben pko oldugumu sanıyordum önceki drların deyimine göre. her neyse bir hormon ilacı ve yazz doğum konrol hapı verdi dr. ağrıların bununla hafifleyecek diye.. 12 gündür kullanıyorum bakalım

Size de çok geçmiş olsun benim de tam tersi ishal ve kabızlık yaşamıyorum normal dışkı yani ama demek ki bu ağrı ishal kabiz normal aynı etkiliyor bazı kadınları dün dişimi sıktım dedim sabredeyim bugün sabah yine tuvalette sancı çektim tuvalete çıkacağım diye aklım çıkıyor ben dahiliye doktoruna gideyim en iyisi ya da proktoloji uzmanına

Son derece düzgün giden regl takviminden sonra bunu öğrenen tanıdığım var kadın şok olmuştu insanlık hali Olur ya çünkü bu denli komaya girercesine ağrı çok normal durmuyor

bence bi doktora gidin. olağan bi ağrı değil belli ki. böbreklerde de sorun olabilir. o da fena ağrı yapar.

Son derece düzgün giden regl takviminden sonra bunu öğrenen tanıdığım var kadın şok olmuştu insanlık hali Olur ya çünkü bu denli komaya girercesine ağrı çok normal durmuyor
Tamm bunu dikkate alacağım.alacağım.randevu alıp gideceğim belli ki ihmal edilecek bir durum değil inşaAllah kötü bir şey çıkmaz

Yıllarca bu acıyı çekmiş bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum.
İlaç haricindeki en büyük destek papatya çayını kaynatıp, bal ile için çok iyi gelecektir.
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…