Arkadaşlar nefes Alıp veriyorum hamile kalma olasılığım var mı???Valla tatlım benimde aynı ovu gününde başladı bende allahalla dedim hatta...benim ilk gebeliğimde akıntım o kadar fazlaydıki, birsürü günlük ped değiştiriyordun. Dr. Rahim kalınlaştığı için böyle akıntılar yaşandığını söylemişti. Ama bu adete çok yakın başlamıştı diye hatırlıyırum, çok net hatırlamıyorum.
charmant sendende bekliyoruz inş hemencecik tekrardan olucak seninde inş
Çok güldürdün tatlım ya varya alemsin :) halkaten hapşurdum hamilemiyim acaba :))))
canım biz senden bi aşama ilerideyiz. Çünkü biz ÇILDIRDIK :) çok az kalmış.Hayılısı olsun senin için...
Al işte çıldırmış biri dahabat ı yaklaşan buraya Düşüyor hep beraber çıldırmış durumdayız
canım biz senden bi aşama ilerideyiz. Çünkü biz ÇILDIRDIK :) çok az kalmış.Hayılısı olsun senin için...
Ahaha ağızdan nefes alıyırsan kesin hamilesin :))) buarada tutarsa benimde doğum tarihi 12 mayısArkadaşlar nefes Alıp veriyorum hamile kalma olasılığım var mı???
evet canım ben de hissediyorum kasık bel bacak ağrım oluyor akıntım oluyor. normal yani merak etme mesela bugün başım dönüyorcharmant canım bişey sorucam benim yumurtlama zamanım ağır geçiyor psikolojik değil bebek düşünmediğim zamanda böyle kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi akıntı fln hepsi var bi bilgin varmı hep spiralden diyordum onuda çıkartalı baya oldu adetime kadar bu belirtiler geçmiyo sadece hafifliyor sende vaya diğer arkadaşlardada böylemi????
Cümlemize inşallah:))canım samimiyetle söylüyorum. çok istiyorum senin hamile olmanı. Rabbim nasip etsin kısa zamanda sana.amin.
Yumurtlama regli hamilelik belirtileriyle. Aynı ya bi fark olaydı bari ne sabırsız yaaevet canım ben de hissediyorum kasık bel bacak ağrım oluyor akıntım oluyor. normal yani merak etme mesela bugün başım dönüyor
aynen tatlım iki günde bir en ideali. yumurta takibi yapıyor[QUOTlemeylemcyee, post: 42323162, member: 690586"]Sağol inşallah hepimizin hayırlısı daha çok yeni evliligimizin ilk ayı ama istedik işteiki günde bir mi yapmak gerekiyor sperm kalitesi için
Hepsi normal cnm bazıları ovulasyonu dibine kadar yaşıyor onlardansın sanırım :))charmant canım bişey sorucam benim yumurtlama zamanım ağır geçiyor psikolojik değil bebek düşünmediğim zamanda böyle kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi akıntı fln hepsi var bi bilgin varmı hep spiralden diyordum onuda çıkartalı baya oldu adetime kadar bu belirtiler geçmiyo sadece hafifliyor sende vaya diğer arkadaşlardada böylemi????
Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm[/QUOTE]"charmant, post: 42322959, member: 529066"]herhangi bir belirti :)
Test yaptm diyemem ama internetten hesapladm yumurtalama gunumde de iliski yasadik[/QUOTE]"charmant, post: 42323379, member: 529066"]aynen tatlım iki günde bir en ideali. yumurta takibi yapıyor
musun testle? tavsiye derim.
not: pazarlamacı gibi hissettim kendimi herkese ovulasyon testi öneriyorum :)
Inşallah cnm ya biri daha vardı aynı gün doğum yapacak.çok kaptırdık takvime hadi hayırlısı kaldırmak zorunda kalmayalım inşallahAhaha ağızdan nefes alıyırsan kesin hamilesin :))) buarada tutarsa benimde doğum tarihi 12 mayısSeninle aynıyız :)
Çöpü bir karıştır belki bulursun testi[QUEEN po323427, member5341"]Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?