boşver gir canım girmesen de içten içe düşünüyorsun zaten :) bende yumurtlama zamanındayımOfff yaaa kk girmiycem kafama takmıycam diyorum yine kendimi burda buluyorum kasım ağrım çok fazla yumurtlama zamanımdayım şimdiden sabırsızım
acaba vajinadan mı kullansam bende bi sayfada gördüm vajinadan alınınca hem daha etkili oluyomuş hemde çok yan etki yapmıyomuş canımben düşük tehlikesinde kullanmıştım evet uyku yapıyor canım
suan öyle yapma bence henüz hamileliğin onaylanmadan hiçbirşey koyma oraya bunun için de doktora danışmalısın. evet koyuyorlar ama hamileliği tehlikeye girenler yapıyor sakın sormadan yapma canımacaba vajinadan mı kullansam bende bi sayfada gördüm vajinadan alınınca hem daha etkili oluyomuş hemde çok yan etki yapmıyomuş canım
Seninle batımız aynı canım 9 eylül dün bi çalışma yaptıkboşver gir canım girmesen de içten içe düşünüyorsun zaten :) bende yumurtlama zamanındayım
yarın yapmalısın bence ben de öyle yapıyorum eşime dedim pztsi çrş cuma diyeSeninle batımız aynı canım 9 eylül dün bi çalışma yaptık26 damı 27 sindemi yapsak diye düşünüyorum bakalım
tamam canım çok sağolsuan öyle yapma bence henüz hamileliğin onaylanmadan hiçbirşey koyma oraya bunun için de doktora danışmalısın. evet koyuyorlar ama hamileliği tehlikeye girenler yapıyor sakın sormadan yapma canım
senin iki gün sonra hala pozitifse hamilesintamam canım çok sağol
ayy inşAllah canım yaa 3 senedir deli oldum test yapmaktan valla :))senin iki gün sonra hala pozitifse hamilesin
Bizde öyle yapalım daha mantıklı şu halimize bak yayarın yapmalısın bence ben de öyle yapıyorum eşime dedim pztsi çrş cuma diye
Ben bir keresinde eşime ayaklarımdan tutup silkeletmiştim kendimidoğru diyosun kopyalayayım ben en iyisi.eşim yok ya sabah akşam buralarda takılıyorum. Sabahtandır güldür güldür izliyorum can sıkıntısından. Arkadaşa tavsiyelerde bulunurken ayakları havaya dikmek mevzunu yazarken acayip güldüm ya. İlk ayaklarımı havaya dikerken eşim anlamadı mevzuyu hoppp diyo napıyosun?İrkildi resmen. ayy Allah'ım boşa çıkarmasın bu emeklerimizi.
hormonlardan o bana da gelip gidiyorlarBizde öyle yapalım daha mantıklı şu halimize bak yabu ay pek umutlu değilim nedense bi durgunluk var üstümde sende öylemisin canım
Alma işte ben bu Yüzden bir tane test aldım ama aylardır dolapta beni bekliyor kırmızılar gelince test bir sonraki aya kalıyor yakında testin son Kullanım tarihi geçecek diye endişeliyim:)))valla her ay bu defa test almıcam diyorum ama adetim biter bitme hemen internetten sipariş veriyorum :)))
canım sen test yapmıcak mısın hala erken yumurtladın çünkü çıkabilir yaniBen bir keresinde eşime ayaklarımdan tutup silkeletmiştim kendimibir arkadaşın tavsiyesi idi ama yaparken Gül gül ölmüştüm hala aklıma gelse Güler'im eşim herhalde bu kadın delirdi diye aklından geçmiştir bir işe yaramAdı ama
vay arkadaş ne sabırmışAlma işte ben bu Yüzden bir tane test aldım ama aylardır dolapta beni bekliyor kırmızılar gelince test bir sonraki aya kalıyor yakında testin son Kullanım tarihi geçecek diye endişeliyim:)))
hormonlardan o bana da gelip gidiyorlar
En son 27 temmuzda oldum şimdi 27agustos sanırımbatın kaçtı tatlım ekleyeyim
gerçekten yaa bir ay daha çekilir mi bu böyleeKafayı yedik iyice valla hamiş olsakda rahatlasak oyalanıcak bişeyler lazım yoksa belirti arayıp duruyoruz düğünlerimizde bitti ne güzel ne giycem bilmem ne fln uğraşıyoduk
eee iki gün var yani belirtin var mıydı peki :)En son 27 temmuzda oldum şimdi 27agustos sanırım
Canim kasik agrisi ve losyon gibi beyaz akinti var, sut gibi akinti basladi..Cnm sende test bol herhalde dpo 12 ye kadar sabret testlerini de Boşa harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?