ah şu şehir dışları yok mu zatencanım valla benimde sadece ovulasyonun koyulaştığı gün oldu. çatladıktan sonra olmadı eşim şehir dışına çıktı. ama olsun. bu ay olmazsa öteki ay olur. ben umudumu hiç kaybetmicem. olmazsa da vardır Rabbimin bildiği diyip sükredicem.
seni topiğin neşe saçarı ilan ediyorum
beni de ekler misin listeye :)uğurlu olsun bat kaç yazalım sana listeye ekleyeyim
beni de ekler misin listeye :)
Vah canııııım bir kişi daha düştü Aramızakızlar anne olmak istiyorum ve tam yerine gelmişim galiba yeni üye oldum sizlerin yazdıklarınızı okuyunca çok iyi geldi. ne yapmam lazım ne yapmamam lazım beni bilgilendirir misiniz gebelik konusunda
Cnm sende test bol herhalde dpo 12 ye kadar sabret testlerini de Boşa harcamakızlar benim çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmedi galiba bugün yine test yaptım yine pozitif
hoşgeldin canım.kızlar anne olmak istiyorum ve tam yerine gelmişim galiba yeni üye oldum sizlerin yazdıklarınızı okuyunca çok iyi geldi. ne yapmam lazım ne yapmamam lazım beni bilgilendirir misiniz gebelik konusunda
canım bir süre etkisi oluyormuşta iğnenin iğne olalı ne kadar oldu?kızlar benim çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmedi galiba bugün yine test yaptım yine pozitif
Sen bu yazdıklarını kopyala biryere yapıştır yeni üyelere yollamak için herkese aynı şeyleri yazmak zor gelebilirhoşgeldin canım.
biz coğumuz totem için takvim koyduk henüz hamile değiliz. kısa süre sonra olmayı çok istiyoruz. öncelikte yumurta takibi çok önemli. bunun için garanti olsun dersen internet üzerinden ovulasyon testi alabilirsin ilk olarak. beraberlikten sonra hemen ayağa kalkmamak bir süre ayakları havaya dikerek beklemek faydalı oluyormuş. beraberlikten önce eşinin şekersiz Türk kahvesi içmesi, soğuk su ile duş alması faydalıymış. eşim keçiboynuzu yiyor, muz ve ceviz yiyor. sende duş alırken çok fazla sıcak su ile alma. Aşkla, sevgiyle, şehvetle :) isteyerek olsun birlikteliklerin. o esnada bebeği düşünme.zaten zamanı geldiyse olacaktır. hee birde iki günde bir ilişki uygun oluyormuş. hergün olması sprem kalitesini etkiliyormuş yada uzun süre olmaması. Hakkında hayırlısı umarım kısa sürede hamile kalırsın.
valla her ay bu defa test almıcam diyorum ama adetim biter bitme hemen internetten sipariş veriyorum :)))Cnm sende test bol herhalde dpo 12 ye kadar sabret testlerini de Boşa harcama
doğru diyosun kopyalayayım ben en iyisi.eşim yok ya sabah akşam buralarda takılıyorum. Sabahtandır güldür güldür izliyorum can sıkıntısından. Arkadaşa tavsiyelerde bulunurken ayakları havaya dikmek mevzunu yazarken acayip güldüm ya. İlk ayaklarımı havaya dikerken eşim anlamadı mevzuyu hoppp diyo napıyosun?İrkildi resmen. ayy Allah'ım boşa çıkarmasın bu emeklerimizi.Sen bu yazdıklarını kopyala biryere yapıştır yeni üyelere yollamak için herkese aynı şeyleri yazmak zor gelebilir
bugün 9. gün canımcanım bir süre etkisi oluyormuşta iğnenin iğne olalı ne kadar oldu?
hmm anladım canım. sık biraz daha dişini bi kaç güne inşallah kesin sonucu alırsın.bugün 9. gün canım
inşallah pozitif göreceksin hep :)kızlar benim çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmedi galiba bugün yine test yaptım yine pozitif
ben düşük tehlikesinde kullanmıştım evet uyku yapıyor canımkızlar aranızda progestan kullanan varmı acaba doktorum bana sabah 1 akşam 2 tane içiceksin dedi ama sabah bi içiyorum o gün uyumamak için kendimi zor tutuyorum bide baş dönmesi yapıyo çok
batın kaçtı tatlım ekleyeyimbeni de ekler misin listeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?