Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
ah şu şehir dışları yok mu zatençalışmalar sekteye uğruyor

kızlar anne olmak istiyorum ve tam yerine gelmişim galiba yeni üye oldum sizlerin yazdıklarınızı okuyunca çok iyi geldi. ne yapmam lazım ne yapmamam lazım beni bilgilendirir misiniz gebelik konusunda

kızlar benim çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmedi galiba bugün yine test yaptım yine pozitif

beni de ekler misin listeye :)
kızlar anne olmak istiyorum ve tam yerine gelmişim galiba yeni üye oldum sizlerin yazdıklarınızı okuyunca çok iyi geldi. ne yapmam lazım ne yapmamam lazım beni bilgilendirir misiniz gebelik konusunda
Vah canııııım bir kişi daha düştü Aramıza charmant bat söyle eklesin seni
Hamile kalmak için yapman gereken şey bol bol Kenan doğuludan ne yaparsan yap aşk ile yap şarkısını dinleyeceksin üç vakte hamile kalacaksın inşallah

hoşgeldin canım.
biz coğumuz totem için takvim koyduk henüz hamile değiliz. kısa süre sonra olmayı çok istiyoruz. öncelikte yumurta takibi çok önemli. bunun için garanti olsun dersen internet üzerinden ovulasyon testi alabilirsin ilk olarak. beraberlikten sonra hemen ayağa kalkmamak bir süre ayakları havaya dikerek beklemek faydalı oluyormuş. beraberlikten önce eşinin şekersiz Türk kahvesi içmesi, soğuk su ile duş alması faydalıymış. eşim keçiboynuzu yiyor, muz ve ceviz yiyor. sende duş alırken çok fazla sıcak su ile alma. Aşkla, sevgiyle, şehvetle :) isteyerek olsun birlikteliklerin. o esnada bebeği düşünme.zaten zamanı geldiyse olacaktır. hee birde iki günde bir ilişki uygun oluyormuş. hergün olması sprem kalitesini etkiliyormuş yada uzun süre olmaması. Hakkında hayırlısı umarım kısa sürede hamile kalırsın.

Sen bu yazdıklarını kopyala biryere yapıştır yeni üyelere yollamak için herkese aynı şeyleri yazmak zor gelebilir

Sen bu yazdıklarını kopyala biryere yapıştır yeni üyelere yollamak için herkese aynı şeyleri yazmak zor gelebilir
doğru diyosun kopyalayayım ben en iyisi.eşim yok ya sabah akşam buralarda takılıyorum. Sabahtandır güldür güldür izliyorum can sıkıntısından. Arkadaşa tavsiyelerde bulunurken ayakları havaya dikmek mevzunu yazarken acayip güldüm ya. İlk ayaklarımı havaya dikerken eşim anlamadı mevzuyu hoppp diyo napıyosun?İrkildi resmen. ayy Allah'ım boşa çıkarmasın bu emeklerimizi.

kızlar aranızda progestan kullanan varmı acaba doktorum bana sabah 1 akşam 2 tane içiceksin dedi ama sabah bi içiyorum o gün uyumamak için kendimi zor tutuyorum bide baş dönmesi yapıyo çok

kızlar aranızda progestan kullanan varmı acaba doktorum bana sabah 1 akşam 2 tane içiceksin dedi ama sabah bi içiyorum o gün uyumamak için kendimi zor tutuyorum bide baş dönmesi yapıyo çok
ben düşük tehlikesinde kullanmıştım evet uyku yapıyor canım

Offf yaaa kk girmiycem kafama takmıycam diyorum yine kendimi burda buluyorum kasım ağrım çok fazla yumurtlama zamanımdayım şimdiden sabırsızım

Walla ben burayı çok seviyorum herkes benim kafadan ben bu ay Ayakları dikmedim kalçamın altına yastık koyup bi sefer sağa Yattım bi sefer sola yattım bi takla atmadığım kaldı onu da bi dahaki ay yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…