• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant charmant canim ben hsg cektirmedim cok agrili diye kocamde diyoki sikinti sende cunku normalde eski bir kiz ark vardo bendem once hamilr kalmis esimden esim cocugu aldirmis kizi sevmiyor diye ben zannetmiyorum esimde problem oldugunu .yani sadece doktiryn dedigi pco var klomen verdi yumurta takibi icin cagirmadi.1 hafta gun asiri iliski dedi oyle yani.

Eylemeylemce Eylemeylemce valla canim ilk evlendigim gunden beri istiyoruz ve her ay calisma yapiyoruz olmuyor yumurta takibine hic gitmedim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gittim pcos oldugunu soyledi ve test yapti lh fsh prolaktin fsh lhtan yuksekti buda pco hastaligiymis doktor adetinin 4.gunu ic sabah aksam klomeni dedi bende ayni saatte ictim sabah aksam sonra gun asiri 1 hafta birliktelik dedi oda oldu sonra olmadik 18.den sonra Esimdi 18 aksami mardine gitti.ben esimi cok seviyorum oda beni seviyor fakat eger benim cocugum olmazsa onu baba duygusundan yoksun birakamam ki.oyle yani
Canım benim yorulmuşsun anlıyorum. Hayal kırıklıkların var. Ama PCO hastalığının oluşmasında stresin çok büyük önemi var biliyor muydun? Bunu araştır lütfen. hayıt tohumu, civanperçemi,aslanpençesi gibi bitkiler hormonların dengelenmesinde çok önemli rol oynuyor. bunları araştırabilirsin. Şimdi Rabbim sana bir imtihan vermiş duayla o imtihanda yardımıda olacaktır. umutsuz olma lütfen olma. babalık duygusu v.s diye düşünüp kendini üzme lütfen. seninde bebeğin olacak inşallah. kötü şeyleri düşünmek yerine güzel şeyler düşün. mesela bebeğinin minicik ayaklarını. sen ona sıkı sıkı sarılki oda sana sıkı sıkı tutunsun.

charmant charmant canim ben hsg cektirmedim cok agrili diye kocamde diyoki sikinti sende cunku normalde eski bir kiz ark vardo bendem once hamilr kalmis esimden esim cocugu aldirmis kizi sevmiyor diye ben zannetmiyorum esimde problem oldugunu .yani sadece doktiryn dedigi pco var klomen verdi yumurta takibi icin cagirmadi.1 hafta gun asiri iliski dedi oyle yani.
anladım tatlım sabırlı ol daha yeni başlamış tedavin bak Eylemeylemce Eylemeylemce nin dediği gibi incir kürü iyi geliyor diyorlar birde hayıt tohumu var araştır canım internetten ayrıca folic asit verdi mi doktor ondanda inofolic iyi geliyor tatlım.

Eylemeylemce Eylemeylemce valla canim dusunuyorum sonrasi hayal kirikligi bide ben kendimi eksik hissederim kocami goturcem asilamaymis tup bebekmis bilmiyorum vala canim ya bide yasim 20 daha acaba diyirum kendi kendime lhim degerlerin arasinda oyle ilaclarlada adet olmuyorum yani pconun heralde cok yuksek derecesinde degilim diyede dusunuyorum ay bilmiyorum ama ins bu ay hamileyimdir hos adetime 7 gun var daha ben her sabah idrar testi yapiyorum negatifi goruyorum 5. Idrar testim yani 20.den beri.off off

Eylemeylemce Eylemeylemce valla canim dusunuyorum sonrasi hayal kirikligi bide ben kendimi eksik hissederim kocami goturcem asilamaymis tup bebekmis bilmiyorum vala canim ya bide yasim 20 daha acaba diyirum kendi kendime lhim degerlerin arasinda oyle ilaclarlada adet olmuyorum yani pconun heralde cok yuksek derecesinde degilim diyede dusunuyorum ay bilmiyorum ama ins bu ay hamileyimdir hos adetime 7 gun var daha ben her sabah idrar testi yapiyorum negatifi goruyorum 5. Idrar testim yani 20.den beri.off off
canım eksiklik ne demek? olur mu öyle şey? eşinden önce sen kendini seveceksin. sonuçta rahmi olmayan insanlar var, çok erken yaşta menepoza giren, yumurtalık rezervi bitmiş olan kadınlar var. sonuçta bu hastalıklar bizler için. hsg filmi agrısız acısız yapan yerlerde var. ecomar sanırım bunlardan biri. topikler arasında var. sorunlarda soruna değil çözüme odaklanırsan o zaman daha kolay yol alırsın canım. şifa sende. unutma. hee bu arada bende hamile değilim 32 yaşındayım. hiç bebeğim olmadı. zorunlu bazı sebeplerden dolayı çok bebek istememe rağmen 1 yıldan fazladır dogum kontrol hapı kullandım bırakalı 3 ay oldu, daha nasip olmadı, vakti zamanı var bende umutla bekliyorum. yaşın daha çok genç. yıpratma kendini...

hamilelikte akıntı artar deniyor ama benim akıntım resmen kesildi. sanırım bu ayı da es geçicez off offf şu her şeyi hamileliğe yormak da bebek isteyen kadınların 1 numaralı handikap ı herhalde:(

hamilelikte akıntı artar deniyor ama benim akıntım resmen kesildi. sanırım bu ayı da es geçicez off offf şu her şeyi hamileliğe yormak da bebek isteyen kadınların 1 numaralı handikap ı herhalde:KK43:
canım geçen ay göz seyrimem oldu bütün gün. internetten baktım erken hamilelik belirtileri arasındaydı. o kdar kafayı sıyırmış durumdaydım. ama olmadı. inşallah sen hamilesindir tatlım. moral bozmak yok.

canım geçen ay göz seyrimem oldu bütün gün. internetten baktım erken hamilelik belirtileri arasındaydı. o kdar kafayı sıyırmış durumdaydım. ama olmadı. inşallah sen hamilesindir tatlım. moral bozmak yok.
sanmıyorum oğlum geç olmuştu ama o zamanlar süt hormonum yüksekmiş bilmiyordum

Veson Veson valla cnm cok tesekkur edrrim allah sizden razi olsun allahim bebegi olmayanlara en kisa zamanda bebek versin saglikli swkilde.cunku cok zor cekmeyen bilmez valla.
Cnm herkesin hikayesi farklı herkesin derdi başka Çocuğum olmuyor diye strese girme Rabbimden Herşeyin hayırlısını dile hamile kalıp Bebeğini kaybedenler var aramızda doğum yapıp Bebeğini kaybedenler bile var.elbette kolay değil ama bu iş zaten kolay iş değil çünkü bizim elimizde olan birşey değil Rabbim dileyecek ve olacak elbet vakti var

niye bu kadar sabırsızlık anlamıyorum ki:) ama hiç test yapmadım ben.bu bile bi başarı zaten şurda ne kaldı 1 eylüle.hem bu ay yumurtlamada ilişki olmadı gebelik çok çok düşük bi ihtimal diyorum hem de acaba mı diyorum:)

niye bu kadar sabırsızlık anlamıyorum ki:) ama hiç test yapmadım ben.bu bile bi başarı zaten şurda ne kaldı 1 eylüle.hem bu ay yumurtlamada ilişki olmadı gebelik çok çok düşük bi ihtimal diyorum hem de acaba mı diyorum:)
canım valla benimde sadece ovulasyonun koyulaştığı gün oldu. çatladıktan sonra olmadı eşim şehir dışına çıktı. ama olsun. bu ay olmazsa öteki ay olur. ben umudumu hiç kaybetmicem. olmazsa da vardır Rabbimin bildiği diyip sükredicem.

Back