canım sen test yapmıcak mısın hala erken yumurtladın çünkü çıkabilir yani
Zamanla sabrı öğreniyorsun ya.1,5 sene oldu az değil Uğraş uğraş dur.hayırlısı dpo 12 deyim evet varsa çıkar ama bekleyeceğim.eğer hamilelik adına bariz bir belirti olsa yapardım belki.ama belirtiler her ayki belirtiler.lüteal faz 16 ya uzadığı olmuştu.o Yüzden 30 Ağustos'a kadar bekleyeceğim dpo 17 olacak o zaman Hayırlısıvay arkadaş ne sabırmış
Adet belirtisi mi canincharmant .!.:eee iki gün var yani belirtin var mıydı peki :)
Inşallah hamilelik belirtisidir cnm çok heyecanlıyım senin sonucu merak ediyorumCanim kasik agrisi ve losyon gibi beyaz akinti var, sut gibi akinti basladi..
herhangi bir belirti :)Adet belirtisi mi canin
çoğu kişinin yaşadığı hamilelik belirtisiiCanim kasik agrisi ve losyon gibi beyaz akinti var, sut gibi akinti basladi..
ayyy Allahım bende mi yapsam.bende bir topikte okudum ayakları havaya dikip bisiklet çevirir gibi yapın yazmıştı biri. itiraf ediyorum ben yaptımBen bir keresinde eşime ayaklarımdan tutup silkeletmiştim kendimibir arkadaşın tavsiyesi idi ama yaparken Gül gül ölmüştüm hala aklıma gelse Güler'im eşim herhalde bu kadın delirdi diye aklından geçmiştir bir işe yaramAdı ama
tabii ki senin tercihin adet olmakla test yapmak çok farklı değil bana göre en azından umut etmiyorsun. ama dediğim gibi her kesin psikolojisi farklı sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım umarım daha fazla beklemeden kavuşursun bebeğine.Zamanla sabrı öğreniyorsun ya.1,5 sene oldu az değil Uğraş uğraş dur.hayırlısı dpo 12 deyim evet varsa çıkar ama bekleyeceğim.eğer hamilelik adına bariz bir belirti olsa yapardım belki.ama belirtiler her ayki belirtiler.lüteal faz 16 ya uzadığı olmuştu.o Yüzden 30 Ağustos'a kadar bekleyeceğim dpo 17 olacak o zaman Hayırlısı
canım biz senden bi aşama ilerideyiz. Çünkü biz ÇILDIRDIK :) çok az kalmış.Hayılısı olsun senin için...Bat 28 heyecanlıyım. Adet olacak gibiyim hemde hamile gibiyim. ÇıldırıcamÇıldırıcam
herhangi bir belirti :)
Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm[/QUOTE]"charmant, post: 42322959, member: 529066"]herhangi bir belirti :)
Valla tatlım benimde aynı ovu gününde başladı bende allahalla dedim hatta...benim ilk gebeliğimde akıntım o kadar fazlaydıki, birsürü günlük ped değiştiriyordun. Dr. Rahim kalınlaştığı için böyle akıntılar yaşandığını söylemişti. Ama bu adete çok yakın başlamıştı diye hatırlıyırum, çok net hatırlamıyorum.inşallah canım. klome
benim daha çok erken daha döllenme tamamlanmamıştır oluyorsa bile. bana tuaf gelen göğüs ucu sızlaması, çok acıyor. onun dışında da böyle akıntım pek olmazdı. yani süt beyazı oluyordu normalde oda çok sık değil ama bu kaygan şeffaf gün içinde çok çok yoğun değil. sabah çok yoğun oluyor.bakalım neler olacak. Mevlam neylerse güzel eyler. Umutluyum.
Çok güldürdün tatlım ya varya alemsin :) halkaten hapşurdum hamilemiyim acaba :))))Belirtidir cnm belirti.:))) yakında Başımıza taş düşse gebelikten bileceğiz yeterki hamile kalalım
ayyy çok tatlısın tarife bayıldım. şimşek çakar gibi... içme nescafe kafein hamilelik oluşumuna olumsuz etki ediyormuş. bir sorunda yokmuş. hadi hayırlısı olsun canım benim[/QUOTE]Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm
Bendeayyy Allahım bende mi yapsam.bende bir topikte okudum ayakları havaya dikip bisiklet çevirir gibi yapın yazmıştı biri. itiraf ediyorum ben yaptım
Sağol inşallah hepimizin hayırlısı daha çok yeni evliligimizin ilk ayı ama istedik işteayyy çok tatlısın tarife bayıldım. şimşek çakar gibi... içme nescafe kafein hamilelik oluşumuna olumsuz etki ediyormuş. bir sorunda yokmuş. hadi hayırlısı olsun canım benim
canım samimiyetle söylüyorum. çok istiyorum senin hamile olmanı. Rabbim nasip etsin kısa zamanda sana.amin.Bendeyapmadığım şey kalmadı sanırım
Al işte çıldırmış biri dahaBat 28 heyecanlıyım. Adet olacak gibiyim hemde hamile gibiyim. ÇıldırıcamÇıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?