Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım sen test yapmıcak mısın hala erken yumurtladın çünkü çıkabilir yani
vay arkadaş ne sabırmış
Zamanla sabrı öğreniyorsun ya.1,5 sene oldu az değil Uğraş uğraş dur.hayırlısı dpo 12 deyim evet varsa çıkar ama bekleyeceğim.eğer hamilelik adına bariz bir belirti olsa yapardım belki.ama belirtiler her ayki belirtiler.lüteal faz 16 ya uzadığı olmuştu.o Yüzden 30 Ağustos'a kadar bekleyeceğim dpo 17 olacak o zaman Hayırlısı

ANNE ADAY LİSTEMİZ

hicbirseymi Hamile
mutsuzperi Hamile
P pudink
Hamile
quazza Hamile

L lalsu01 Bat 27 Agustos
kelebek922 Bat 27 Ağustos
melita09 Bat 28 Ağustos
Drottine Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
Svl2425 bat 3 Eylul
prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul

güncel listemiz :) iki kişiden yarın güzel haberler bekliyoruz ayy maaşşallaaahh

ayyy Allahım bende mi yapsam.bende bir topikte okudum ayakları havaya dikip bisiklet çevirir gibi yapın yazmıştı biri. itiraf ediyorum ben yaptım

tabii ki senin tercihin adet olmakla test yapmak çok farklı değil bana göre en azından umut etmiyorsun. ama dediğim gibi her kesin psikolojisi farklı sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım umarım daha fazla beklemeden kavuşursun bebeğine.

herhangi bir belirti :)

"charmant, post: 42322959, member: 529066"]herhangi bir belirti :)[/QUOTE]
Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm

"charmant, post: 42322959, member: 529066"]herhangi bir belirti :)
Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm[/QUOTE]
ayyy çok tatlısın tarife bayıldım. şimşek çakar gibi... içme nescafe kafein hamilelik oluşumuna olumsuz etki ediyormuş. bir sorunda yokmuş. hadi hayırlısı olsun canım benim

Valla tatlım benimde aynı ovu gününde başladı bende allahalla dedim hatta...benim ilk gebeliğimde akıntım o kadar fazlaydıki, birsürü günlük ped değiştiriyordun. Dr. Rahim kalınlaştığı için böyle akıntılar yaşandığını söylemişti. Ama bu adete çok yakın başlamıştı diye hatırlıyırum, çok net hatırlamıyorum.

charmant sendende bekliyoruz inş hemencecik tekrardan olucak seninde inş

Belirtidir cnm belirti.:))) yakında Başımıza taş düşse gebelikten bileceğiz yeterki hamile kalalım
Çok güldürdün tatlım ya varya alemsin :) halkaten hapşurdum hamilemiyim acaba :))))

ayyy çok tatlısın tarife bayıldım. şimşek çakar gibi... içme nescafe kafein hamilelik oluşumuna olumsuz etki ediyormuş. bir sorunda yokmuş. hadi hayırlısı olsun canım benim[/QUOTE]
Sağol inşallah hepimizin hayırlısı daha çok yeni evliligimizin ilk ayı ama istedik işte iki günde bir mi yapmak gerekiyor sperm kalitesi için

ayyy çok tatlısın tarife bayıldım. şimşek çakar gibi... içme nescafe kafein hamilelik oluşumuna olumsuz etki ediyormuş. bir sorunda yokmuş. hadi hayırlısı olsun canım benim
Sağol inşallah hepimizin hayırlısı daha çok yeni evliligimizin ilk ayı ama istedik işte iki günde bir mi yapmak gerekiyor sperm kalitesi için[/QUOTE]
aynen tatlım iki günde bir en ideali. yumurta takibi yapıyor
musun testle? tavsiye derim.
not: pazarlamacı gibi hissettim kendimi herkese ovulasyon testi öneriyorum :)

Bende buraya baya direndim girmedim. Yum çatladıktan 2gün sonra yine dayanamayıp giriyorum. Eskisine nazaran daha az bakıyorum ama insan dayanamıyor:) hatta eşime söz verdiğim için gizli gizli giriyorum.
Buarada buay tutarsa pozisyonda önemli değilmiş diyeceğim arkadaşlar, çünkü bizimki bianlık şehvetle oluverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…