olabilirsin canım üç gün sonra tekrarla testi :)Ya kizlar kasik agrim var bu ay klomen kullandim ilk defa gun asiri iliskide bulundum midem bulaniyor biraz kilo aldim sabah ilk idrarimla test yaptim negatif cikti ama adetime daha 7 gun falan var sizce hamile olabilitim bide asiri uyku var.
bat 30 ağustos mu canım hamilelikten de olabilir eğer 30 sa bir iki gün sonra test yapabilirsinkızlar herzaman normal hayatta akıntı çok olurdu bende bu ay korunmayı bıraktık yok denecek kadar azaldı bu ne demek
bat 30 temmuz sırasıyla 26 27 28 günde adet olmuşum az önce ikidir yanıma öyle bir ağrı girdiki...... bir de kilo aldım vücudum su tutmuş gibi
sizce nedir
Canim ins hamileyimdir ya psikolojim bozuldu artik bide gencim esim cok istiyor ama nefatif sonuc gormekten yoruldum cocuk olmuyor diye esimden bile ayrilmak istiyorum bilmiyorum ne yapacagumi
bat 30 ağustos mu canım hamilelikten de olabilir eğer 30 sa bir iki gün sonra test yapabilirsin
ne kadar zamandır istiyorsunuz canım. sabırlı olmaya çalış olur mu evet söylemekle yaşamak çok farklı şeyler ama sen böyle stresli olursan bebeğin geç gelebilir mutlaka onun bir zamanı var merak etme doğru zamanda gelecektir miniğinCanim ins hamileyimdir ya psikolojim bozuldu artik bide gencim esim cok istiyor ama nefatif sonuc gormekten yoruldum cocuk olmuyor diye esimden bile ayrilmak istiyorum bilmiyorum ne yapacagumi
geçen ay aynı şey başıma geldi o yüzden söylüyorum ama düşük oldu yani hiç belli olmuyor canım bu belirtiler sürekli kişiye ve her hamileliğe göre değişiyorbat buğün yarın veya öbür gün
canım akıntı gelmemesi hamilelik olmuyo diye duymuştum
Valla canim 1.5 yildir istiyoruz her ay test yapiyorum ama malesef koca bir negatif zaten 1.5 yildir evliyim ilk aydan beri isyiyorym doktor pco oldugumu soyledi klomen verdi ictim hep gun asiri iliskide bulundum bide oyle ilaclarla adet olmuyorum 34 35 gun belki 31 gunde bir adet oluyorum artik bilmiyorum ya gercekten bu ayda olmazsa artik hicbirsekilde dusunmeyecem olmasi icinde birsey yapmayacamne kadar zamandır istiyorsunuz canım. sabırlı olmaya çalış olur mu evet söylemekle yaşamak çok farklı şeyler ama sen böyle stresli olursan bebeğin geç gelebilir mutlaka onun bir zamanı var merak etme doğru zamanda gelecektir miniğin
bebek siz eşinizi sevdiğiniz o sizi sevdiği için olsun. böyle bir psikolojiyle bedeniniz bebeği reddeder. herşeyin çaresi var. üzmeyin kendinizi. kaç aydır deniyorsunuz? doktora gittiniz mi? ovulasyon takibi yapıyor musunuz?dert etmeyin dua edin. Rabbim kısa zamanda verir inşallah bebeğinizi.Canim ins hamileyimdir ya psikolojim bozuldu artik bide gencim esim cok istiyor ama nefatif sonuc gormekten yoruldum cocuk olmuyor diye esimden bile ayrilmak istiyorum bilmiyorum ne yapacagumi
Ay cnm benim çok saolVeson sen hep bana su resimdeki kiz gibi geliyorsun, hep pozitif :)) profil fotografi onerisidir :))
Cnm burdaki topikte ÇOĞU kişinin psikolojisi bozuk hiç endişelenme tam yerine düştün.şimdi kızlar sana bir terapi uygularlar kendine gelirsinCanim ins hamileyimdir ya psikolojim bozuldu artik bide gencim esim cok istiyor ama nefatif sonuc gormekten yoruldum cocuk olmuyor diye esimden bile ayrilmak istiyorum bilmiyorum ne yapacagumi
canım geçmiş olsun. pco olup hamile olanlarda var. olayacağını hiç düşünmeyeceksin, olacağına inanacaksın.kısa zaman önce pco olan bir arkadaşım hamile kaldı. bitkisel kürler deniyor musun? incir kürü, soğan kürü gibi. çok faydasını gören var. beslenmene dikkat etmen gerekiyor. ve inanmak çok önemli.Valla canim 1.5 yildir istiyoruz her ay test yapiyorum ama malesef koca bir negatif zaten 1.5 yildir evliyim ilk aydan beri isyiyorym doktor pco oldugumu soyledi klomen verdi ictim hep gun asiri iliskide bulundum bide oyle ilaclarla adet olmuyorum 34 35 gun belki 31 gunde bir adet oluyorum artik bilmiyorum ya gercekten bu ayda olmazsa artik hicbirsekilde dusunmeyecem olmasi icinde birsey yapmayacam
öncelikle biraz rahatlaman gerekiyor evlenir evlenmez kendini strese sokmuşsun biraz tatil yapın eşinle birbirinizi sevin eylenin sonra da doktorunu değiştir bence bir yıldan sonra başladı sanırım tedavin senin durumunda olup hamile kalan çok insan var tahlilleriniz tetkikleriniz yapıldı mı canımValla canim 1.5 yildir istiyoruz her ay test yapiyorum ama malesef koca bir negatif zaten 1.5 yildir evliyim ilk aydan beri isyiyorym doktor pco oldugumu soyledi klomen verdi ictim hep gun asiri iliskide bulundum bide oyle ilaclarla adet olmuyorum 34 35 gun belki 31 gunde bir adet oluyorum artik bilmiyorum ya gercekten bu ayda olmazsa artik hicbirsekilde dusunmeyecem olmasi icinde birsey yapmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?